mrzim fiziku....slazem se sa oceanborn
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što mrziš?mrzim fiziku....slazem se sa oceanborn
Što mrziš?
Pa kad bi učila možda bi i znala.![]()
Mozda i nije fizika toliko losa, ali me ne interesuje ni jedna oblast, i zbog toga, valjda, vucem trojku tokom cele godine. Mislim da nije teska ako to volis i vican si u tome, to je skroz okej. Ja sam ocajna sto se fizike tice, spremim taj kontrolni prosecno, i takva mi je i ocena. S tim sto , pismeni iz latinskog, recimo, spremim za pola sata za odlican, a fiziku za trojku, eventualno cetvorku sat i po. Al' dobro, fizika je fizika, pa na kozi da orem izdrzala bi'Samo mi nije jasno zasto je toliko forsiraju , pogotovo na jezickim smerovima. Suvo izivljavanje.
![]()
ja cu jezicki ali kod nas je na jezickom ne forsiraju toliko,msm bar sam tako cula...
i ja imam zakljuceno 3 iz fizike,ove godine cu se vise potruditi...![]()
A ja se pitam što toliko forsiraju društvene nauke na prirodnim smerovima....Mozda i nije fizika toliko losa, ali me ne interesuje ni jedna oblast, i zbog toga, valjda, vucem trojku tokom cele godine. Mislim da nije teska ako to volis i vican si u tome, to je skroz okej. Ja sam ocajna sto se fizike tice, spremim taj kontrolni prosecno, i takva mi je i ocena. S tim sto , pismeni iz latinskog, recimo, spremim za pola sata za odlican, a fiziku za trojku, eventualno cetvorku sat i po. Al' dobro, fizika je fizika, pa na kozi da orem izdrzala bi'Samo mi nije jasno zasto je toliko forsiraju , pogotovo na jezickim smerovima. Suvo izivljavanje.
![]()
A ja se pitam što toliko forsiraju društvene nauke na prirodnim smerovima....
pa jos da mrzite fiziku eeeeeeeeeeeeeeee slobodno se malo opustite ljudi ....
A ja se pitam što toliko forsiraju društvene nauke na prirodnim smerovima....
Kod nas forsiraju i to mnogo...Ne forsiraju.
Pa moze i opusten da je mrzis.Ne smeta to.
mi bogami na jezičkom 4 godine učili fiziku
po sistemu
ko oće 2 il 3,da zna SVU teoriju
ko oće 4 ili 5,teorija+zadaci iz Čalukovićke,nipošto iz zavodove zbirke
u prvoj imala dvojku,al tad sam bila u nekoj "fazi" i ništa radila nisam
u drugoj 3
u trećoj 3
u četvrtoj 5,i to sam bila najboljša![]()
Fizika je divna nauka a fizicka hemija je najlepsa....![]()
Fizika je ipak bolja.....
Daj ne jedi!daj ne s****.....![]()
Fizika je ipak bolja.....
kaj ti nije jasno,dečače?