jao keeperu samo nas teras da mislimo na dalje probleme ja sa ovim jos na kraj nisam izasao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neven:jao keeperu samo nas teras da mislimo na dalje probleme ja sa ovim jos na kraj nisam izasao.
VerovatnoJaH_G|rL:Pa shta sam ja jedina ovde koja voli prirodne nauke???! :?
Meni se svidjaju neki,a engleski mi super ideneven:a sta mislite o jezicima meni ne idu lose?
Meni srpski ide odlicno,znam da pisem sastave(koji streber,sine!),a engleski onako,znam da citam imam dobar naglasak,ali ona VREMENA mi nikako ne idu!!!neven:meni odlicno ide srpski a i engleski.
Anonymous:Keeper:Peruzzi:'Ajde,majke ti,kako nema smisla uciti je?
Fizika je najprimenjivija nauka u praksi.
Ne volim je nesto posebno,a i ne razumem bas najbolje.
Mada,ako cemo iskreno,nema smisla uciti mnoge predmete koji se uce u skoli(cemu svrha muzickog i likovnog?). ali ipak ih ucimo
svrha svega sto se uci u osnovnoj i u gimnazijama je opste obrazovanje, upucivanje, ... itd itd. fizika hemija mata imaju svoje prakticne svrhe. likovno i muzicko se uce i rade da bi se steklo neko opste obrazovanje, sramota je za civilizovanog coveka da ne zna ni da bekne o umetnosti. zatim ti predmeti sluze da se prepoznaju i usmere talenti. oni koji to nisu ne bi trebali mnogo da se gnjave ......
I KNOW WHO YOU ARE!![]()
je$ka:ne volim fiziku,ali mi matis dobro ide (da kucnem u drvo da se ne ureknem)ali i fizika mi dobro ide kad je ucim mada je smor jer ne samo da imas teoriju ili samo zadatke nego i jedno i drugo sto je cini jednim od tezih predmeta....naravno da je veoma vazna jer sve masine i slicno ti rade na tamo nekom zakonu ili principu fizike.Takodje mi smeta kad vidim da se protivite likovnom pa to je jedini predmet u kom mozes da izrazis sebe i svoj stil...ali predmet koji MRZIM,NEPODNOSIM koji je ODVRATAN PREDMET -----BIOLOGIJA!!!!!Bljak!!!!!!
![]()
Peruzzi:je$ka:ne volim fiziku,ali mi matis dobro ide (da kucnem u drvo da se ne ureknem)ali i fizika mi dobro ide kad je ucim mada je smor jer ne samo da imas teoriju ili samo zadatke nego i jedno i drugo sto je cini jednim od tezih predmeta....naravno da je veoma vazna jer sve masine i slicno ti rade na tamo nekom zakonu ili principu fizike.Takodje mi smeta kad vidim da se protivite likovnom pa to je jedini predmet u kom mozes da izrazis sebe i svoj stil...ali predmet koji MRZIM,NEPODNOSIM koji je ODVRATAN PREDMET -----BIOLOGIJA!!!!!Bljak!!!!!!
![]()
Sta drugo da kazem sem - slazem se!
Meni takodje, pisem odlicne sastave, ali fiziku mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzimneven:meni odlicno ide srpski a i engleski.
mrzim fiziku, mrzim, mrzim, mrzim, mrzim i jos jednom MRZIM!!! :x :x :xneven:Ne vidim kakav smisao ima ova nauka uci nas necemu sto vec znamo naravno da ce casa da padne nece sigurno da stoji u fazduhu i to je genijalno otkrio Isak Njutan.E bezveze.Svi koji je mrzite kazite mi zasto a ako je neko slucajno voli molim ga neka mi samo kaze zbog cega.
I meni se cini... :shock:Twins:VerovatnoJaH_G|rL:Pa shta sam ja jedina ovde koja voli prirodne nauke???! :?![]()