Mrzim fiziku.

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
Keeper:
Peruzzi:
'Ajde,majke ti,kako nema smisla uciti je?
Fizika je najprimenjivija nauka u praksi.
Ne volim je nesto posebno,a i ne razumem bas najbolje.
Mada,ako cemo iskreno,nema smisla uciti mnoge predmete koji se uce u skoli(cemu svrha muzickog i likovnog?). ali ipak ih ucimo

svrha svega sto se uci u osnovnoj i u gimnazijama je opste obrazovanje, upucivanje, ... itd itd. fizika hemija mata imaju svoje prakticne svrhe. likovno i muzicko se uce i rade da bi se steklo neko opste obrazovanje, sramota je za civilizovanog coveka da ne zna ni da bekne o umetnosti. zatim ti predmeti sluze da se prepoznaju i usmere talenti. oni koji to nisu ne bi trebali mnogo da se gnjave ......

I KNOW WHO YOU ARE! :twisted:

KEEPER JE POTPUNO U PRAVU STO SE TICE FIZIKE!FIZIKA CE TI DATI UVOD U OPSTU KULTURU!AKO TI SE SVIDI NJENA FORMA,OTICICES DA STUDIRAS PRIRODNE NAUKE! A AKO TI SE NE SVIDJA TO STO ONA IZUCAVA,NE ZNACI DA TREBA DA 'PLJUJES' PO NJOJ!KEEPER KORISTI BOGAT RECNIK MORAM PRIZNATI!...SAMO STETA STO SE NE SLAZEMO U POGLEDU KOELJA! :roll: ALI,TO JE TEMA DRUGE DISKUSIJE!!!

Hej, ljudi , pa ja volim fiziku!!!
Ne, stvarno, volim sve te zajebancije i mnogo mi koriste u svakom trenutku. U pocetku sam je mrzela, ali sam nenu car otkrila tek kad su me izabrali za takmicenje. Verujte mi, onome ko dobro zna matis fizika ce biti jos zanimljivija... A da ne pricam sto je savezno bilo odrzano u Budvi... Koj provod!!!

ne volim fiziku,ali mi matis dobro ide (da kucnem u drvo da se ne ureknem :) )ali i fizika mi dobro ide kad je ucim mada je smor jer ne samo da imas teoriju ili samo zadatke nego i jedno i drugo sto je cini jednim od tezih predmeta....naravno da je veoma vazna jer sve masine i slicno ti rade na tamo nekom zakonu ili principu fizike.Takodje mi smeta kad vidim da se protivite likovnom pa to je jedini predmet u kom mozes da izrazis sebe i svoj stil...ali predmet koji MRZIM,NEPODNOSIM koji je ODVRATAN PREDMET -----BIOLOGIJA!!!!!Bljak!!!!!! :!:

je$ka:
ne volim fiziku,ali mi matis dobro ide (da kucnem u drvo da se ne ureknem :) )ali i fizika mi dobro ide kad je ucim mada je smor jer ne samo da imas teoriju ili samo zadatke nego i jedno i drugo sto je cini jednim od tezih predmeta....naravno da je veoma vazna jer sve masine i slicno ti rade na tamo nekom zakonu ili principu fizike.Takodje mi smeta kad vidim da se protivite likovnom pa to je jedini predmet u kom mozes da izrazis sebe i svoj stil...ali predmet koji MRZIM,NEPODNOSIM koji je ODVRATAN PREDMET -----BIOLOGIJA!!!!!Bljak!!!!!! :!:

Sta drugo da kazem sem - slazem se!

Peruzzi:
je$ka:

Sta drugo da kazem sem - slazem se!

Nazalost

neven:
Ne vidim kakav smisao ima ova nauka uci nas necemu sto vec znamo naravno da ce casa da padne nece sigurno da stoji u fazduhu i to je genijalno otkrio Isak Njutan.E bezveze.Svi koji je mrzite kazite mi zasto a ako je neko slucajno voli molim ga neka mi samo kaze zbog cega.
mrzim fiziku, mrzim, mrzim, mrzim, mrzim i jos jednom MRZIM!!! :x :x :x

Back