nasli smo samo nekolicinu ljubitelja fizike a mnogo vise je onih koji je mrze!tako treba fizika je zlo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SRCULENCE:JA FIZIKU MRZIM,A NAJVISE JER IMAM ODVRATNOG NASTAVNIKA KOJI NA CASU CACKA NOS I USI HEMIJSKOM,NEUME DA POGODI NIJEDAN PADEZ,A NAJVECA OCENA JE 3.ZAR NIJE SVE OVO DOVOLJNO DA JE MRZIM???
I vise nego dovoljno , ni moj nastavnik ne zna padeze cak pusi na casu , i odvratno brzo pricaSRCULENCE:JA FIZIKU MRZIM,A NAJVISE JER IMAM ODVRATNOG NASTAVNIKA KOJI NA CASU CACKA NOS I USI HEMIJSKOM,NEUME DA POGODI NIJEDAN PADEZ,A NAJVECA OCENA JE 3.ZAR NIJE SVE OVO DOVOLJNO DA JE MRZIM???
SRCULENCE:JA FIZIKU MRZIM,A NAJVISE JER IMAM ODVRATNOG NASTAVNIKA KOJI NA CASU CACKA NOS I USI HEMIJSKOM,NEUME DA POGODI NIJEDAN PADEZ,A NAJVECA OCENA JE 3.ZAR NIJE SVE OVO DOVOLJNO DA JE MRZIM???
to me pitas vec drugi put ali to pise dalekomala_anjjja:joj bre ljudi, kome sta treba!?!!! ja hocu na zurnalistiku, a 4 god moram da se mucim sa matematikom, hemijom i FIZIKOM!!!!
to je strasno!
e da nevene, odakle si ti covece?!!!
mala_anjjja:joj bre ljudi, kome sta treba!?!!! ja hocu na zurnalistiku, a 4 god moram da se mucim sa matematikom, hemijom i FIZIKOM!!!!
to je strasno!
e da nevene, odakle si ti covece?!!!
upravo tako.kao da ce neko da mi trazi da mu kazem njutnov zakon ili vrste kosti...bezveze.britgirl:ma mrzim sve predmete,osim srpskog i engleskog!mislim,zasto uciti nesto sto ti NIKADA,ali NIKADA nece trebati u zivotu?Koj ce mi djavo biologija i organizmi svih zivotinja i biljaka?A fizika...UHHHHHHHHHHHHHHH!!!
britgirl:ma mrzim sve predmete,osim srpskog i engleskog!mislim,zasto uciti nesto sto ti NIKADA,ali NIKADA nece trebati u zivotu?Koj ce mi djavo biologija i organizmi svih zivotinja i biljaka?A fizika...UHHHHHHHHHHHHHHH!!!
neven:upravo tako.kao da ce neko da mi trazi da mu kazem njutnov zakon ili vrste kosti...bezveze.britgirl:ma mrzim sve predmete,osim srpskog i engleskog!mislim,zasto uciti nesto sto ti NIKADA,ali NIKADA nece trebati u zivotu?Koj ce mi djavo biologija i organizmi svih zivotinja i biljaka?A fizika...UHHHHHHHHHHHHHHH!!!
Ls:Mrzim FIZIKU, HEMIJU , MATEMATIKU. Cemu nas uce? Nicemu!!!Npr srpski je u redu. Uci nas kroz dela kako da shvatimo zivot i uspemo da opstanemo u njemu, da saosecamo sa nekim...to je pravi predmet.