RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
ŠTO ČOEKA NI KRIVA NI DUŽNA VAKO ZAVI U CRNO KUKU???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ŠTO ČOEKA NI KRIVA NI DUŽNA VAKO ZAVI U CRNO KUKU???
pa kad Mrka uzme stvar u svoje ruke sve se brzo zavrsi
![]()

ying-yangŠTO ČOEKA NI KRIVA NI DUŽNA VAKO ZAVI U CRNO KUKU???

Da ja delim, dodelio bi sebi jos dva tri stana.........zabole me za ostale![]()
Разумљиво.Ауууу!Mrkonjic, Cvetkovic i Dulic izradili Cavica, Cavic odlazi iz zemlje:
Čavić: „Žao mi je, moram da odem”
nebojsa - 30. oktobar 2008. u 12.24
Naš najbolji plivač svih vremena Milorad Čavić promoran je da iz Srbije ode u Italiju, gde će nastaviti da trenira.
(...)
„Obećan mi je i stan, a sada čitam da je u izgradnji, a i tada ću ga dobiti samo na korišćenje, bez mogućnosti da ga uredim kako želim. Znam da država ima puno problema, ali je bitno da stojimo iza onoga što obećamo. Iskreno, mislo sam da će se mnogo više ceniti ono što sam uradio za svoju zemlju”.
Milorad se sada seli u Italijansku Ispru, gde će nastaviti da se sprema za prvenstvo.
„Teško mi je da odem, ali nema drugog rešenja. Moj boravak ovde je samo gubljenje vremena. Pre Pekinga sam trenirao čitavu godinu, samo ja znam kakav je to život. Ostaju nada i želja da se nešto promeni, ali to se neće skoro desiti”, rekao je Milorad Čavić. (B92)
Mrkonjic, Cvetkovic i Dulic izradili Cavica, Cavic odlazi iz zemlje:
Čavić: „Žao mi je, moram da odem”
nebojsa - 30. oktobar 2008. u 12.24
Naš najbolji plivač svih vremena Milorad Čavić promoran je da iz Srbije ode u Italiju, gde će nastaviti da trenira.
(...)
„Obećan mi je i stan, a sada čitam da je u izgradnji, a i tada ću ga dobiti samo na korišćenje, bez mogućnosti da ga uredim kako želim. Znam da država ima puno problema, ali je bitno da stojimo iza onoga što obećamo. Iskreno, mislo sam da će se mnogo više ceniti ono što sam uradio za svoju zemlju”.
Milorad se sada seli u Italijansku Ispru, gde će nastaviti da se sprema za prvenstvo.
„Teško mi je da odem, ali nema drugog rešenja. Moj boravak ovde je samo gubljenje vremena. Pre Pekinga sam trenirao čitavu godinu, samo ja znam kakav je to život. Ostaju nada i želja da se nešto promeni, ali to se neće skoro desiti”, rekao je Milorad Čavić. (B92)

Zasto vaterpoliti nisu dobili stanove???..........:???:
Po kojim se to kriterijumima dele gajbe?.....po tome , ko je nosio, a ko nije majcu "kosovo je srbija"????.............:???:
Ok je sto je Cavic dobio stan......nemam nista proti toga, ali onda treba stanove da dobiju svi osvajaci medalja...........koja je razlika izmedju cavica i npr. cirica??.........
Ili svi, ili niko.........ovo me podseca na pompezno dodeljivanje gajbe Topicu , kada je bio clan JULa.........
Кад су Срби са власти ценили оне који заиста чине нешто за земљу?
НИКАД!
У нашој историји је небројено таквих примера.
pa kad Mrka uzme stvar u svoje ruke sve se brzo zavrsi
![]()

Čavić: " Ja sam nomad bez para"
Najbolji srpski plivač je rekao da nije video ništa od para koje je trebalo da dobije kao nagradu za srebrnu medalju ba OI u Pekingu i dodao da ga je sramota što uopšte priča o novcu.
Zlatanović je odgovorio da je ministarstvo isplatilo 52.000 evra Čaviću, dok bi ostatak novca ( 92 + 52 hiljade evra) trebalo da bude odobren sledeće nedelje..

Sve u istom tekstu, neko laže![]()
Sigurno laze Cavic on je poznat kao teska lazovcina, za razliku od zutih politicara.