Mrkonjić "pre roka" Čaviću našao stan

Да видимо како је то било.
С тешком муком хрватски спикер најављује
и коментарише пливање нашег Милорада Чавића!

Још једном, хвала ти Србине Милораде!!!

"Mario nas zanima" heheh :D

mada moram priznati da su spikeri korektno komentarisali trku

:ok:

Komentatori su bili na mestu ali režija? Zašto su toliko jadni da u zvaničnoj statistici prikazuju zastavu Srbije bez dvoglavog orla.

Ех, ти га сад......
Ниси се ни обрадовао нашем Милораду,..
одмах си се бацио на коментарисање заставе,... двоглавог орла...
Типично за нас,
никад нам потаман
Овде је Милорад Чавић у питању:super:

Ех, ти га сад......
Ниси се ни обрадовао нашем Милораду,..
одмах си се бацио на коментарисање заставе,... двоглавог орла...
Типично за нас,
никад нам потаман
Овде је Милорад Чавић у питању:super:

Otkud tebi da se nisam obradovao Čavićevom zlatu?
Ovde se i govori o politici(mada se jesam malo udaljio od teme) a ti ako hoćeš da govoriš samo o sportu potraži na ostali sportovi - plivanje

Poslednja izmena:
Otkud tebi da se nisam obradovao Čavićevom zlatu?
Ovde se i govori o politici(mada se jesam malo udaljio od teme) a ti ako hoćeš da govoriš samo o sportu potraži na ostali sportovi - plivanje

Не говорим о спорту кроз ову тему,
него о овој лаживој власти.
....ШТО они више лажу, на другој страни све већи отпор и инат расте,
ето и код нашег златног Милорада је то уродило плодом!

Kratak komentar i od mene :

1. Ne mislim da država treba Čaviću da obezbedi stan. Ima mnogo socijalno ugroženijih porodica kojima je stan daleko potrebniji nego njemu. Super je to što on pliva pod zastavom Srbije i mislim da je dečko skroz na mestu ali više me brine kako će i od čega živeti neko ko je ceo svoj život proveo npr. na Kosovu i Metohiji a sada je proteran i nema ništa. Duboko verujem da on zarađuje dovoljno da sam sebe obezbedi i ne mislim da država ima tu obavezu samo zato što se on odlučio da pliva za nas. Jedno je da mu plaćaju treninge i pripreme i to je obaveza ministarstva omladine i sporta, a drugo sasvim nepovezano da se momku dodeli stan. U redu je i da mu se nađe odgovarajući smeštaj dok je u Beogradu ali to ne mora biti odmah vlasnički regulisano i dugotrajno. Nemojte pogrešno da me shvatite ali neki ljudi za 30 godina radnog staža nisu dobili stan a njemu ga traže ...

2. Ako je već odlučeno da mu se da stan (što baš i ne kapiram) onda to treba poveriti nadležnima u ministarstvu sporta. Ako ti nadležni ne rade svoj posao onda ih treba smeniti i postaviti druge koji će rešiti pitanje stana. Ne vidim kakve veze sa tim ima Milutin Mrkonjić i zbog čega se on tu meša kada to nije njegov posao. Ako je već toliko dobrodušan mogao bi da ustupi mladiću ključeve kuće drugarice Mire pa da odsedne tu dok ne dobije svoju gajbu.

Ne, losa e njegova ideja da ovde trazi stan.
Nek se gospon doseli ovde, pa eto mu stana.....al jok ne svidja mu se Srbija....
U stvari svidjla mu se kada se pricalo o tim stanovima i sta ja znam..

:eek:
Slušaj...razlika između Čavića i lokalnih lopurdi je što vole Srbiju iz različitih razloga i razumljivo svako ponaosob manifestije tu ljubav na sebi svojstven način.

Jeli ti stvarno misliš da je Čaviću stalo do stana ili onih mrvica od premija koje mu obećavaju razni "eksperti" ?
Znaš šta....kada bi ovi naši lešinari,proporcionalno,na svaki Čavićev isplivan metar,na svaku kap prolivenog znoja,da ne pominjem predanost,posvećenost,poznavanje materije da bi se uopšte doseglo to nivo na kojem je Čavke,drpali po jedan jedini dinar,znači dinar - metar,šta misliš ti,da li bi se našli na vrhu Forbsove liste ?
...
Da li si ti uopšte svestan koliko je redak talenat koji poseduje ovaj momak....da je kamenorezac,klesač,drvoseča,bilo koja profesija....momak je među najboljima u svetu u svom poslu.Ti smatraš da to vredi jedan stan ?

U zemlji sa totalno iskrivljenim vrednosnim parametrima,gde se jedino vrednuje sposobnost leva ruka-desni džep,šlihtanje,partijsko podlizivanje,rodbinske veze,a ne lični kvaliteti i ne čudi me da neko kaže to što si ti rekao.

Čaviću se ne sviđa Srbija.......koliko treba da ti bude odsustvo pameti da odvališ nešto ovakvo....
Ona ćelava budala jednom u žaru izborne kampanje odvali i ostade u jednom komadu da se patriotizam ne sipa u traktor.
Gde se sipa ovo što Čavić radi za Srbiju ?!

Kratko i jasno...ne lupaj,idi spavaj.Kasno je.

Idi ti pa ću ja posle tebe :)
I molim te nemoj ti kao veliki patriota da me učiš šta je lupanje, od takvih kao što si ti ne prihvatam savete ni u ludilu. Ako ne mogu da obezbede stan nekome ko je 1999 povređen ili nekom detetu kome su nastradali roditelji ne treba ni da se lome oko momka koji je odrastao u Americi i sigurno ima sredstava. Valjda biste vi koji se kao pravite velike patriote prvo trebali da se setite onih koji zaista nemaju ništa.

Njemu (Čaviću) svaka čast a o onima koji na taj način hoće da pridobiju neke političke poene nemam šta da kažem - jadno da jadnije ne može biti. Dobro se ne sete da daju stan Novaku Đokoviću jer ga narod voli pa će onda oni u očima tog naroda ispasti dobri i fini :roll:

Da oni mogu da obezbede one kojima je to potrebnije ne bih imala ništa protiv da Čaviću daju i tri stana, ali neki prioriteti moraju da se znaju.

Lutko,šaljem te na počinak za tvoje dobro :P
A što se mene tiče,dan mi je počeo pre 40-ak min :P

Ne kači etikete ljudima koje ne poznaješ i još poraznije ne vuci paralele.Diskutuje se o Čaviću a ne o ratnim žrtvama.Ako nisi u stanju da razgraničiš te dve stvari,nije mi jasno zašto uopšte diskutuješ na ovoj temi.

Što se same teme tiče ; ne ide da dijamant brusi kamenorezac.

Kratak komentar i od mene :

1. Ne mislim da država treba Čaviću da obezbedi stan. Ima mnogo socijalno ugroženijih porodica kojima je stan daleko potrebniji nego njemu. Super je to što on pliva pod zastavom Srbije i mislim da je dečko skroz na mestu ali više me brine kako će i od čega živeti neko ko je ceo svoj život proveo npr. na Kosovu i Metohiji a sada je proteran i nema ništa. Duboko verujem da on zarađuje dovoljno da sam sebe obezbedi i ne mislim da država ima tu obavezu samo zato što se on odlučio da pliva za nas. Jedno je da mu plaćaju treninge i pripreme i to je obaveza ministarstva omladine i sporta, a drugo sasvim nepovezano da se momku dodeli stan. U redu je i da mu se nađe odgovarajući smeštaj dok je u Beogradu ali to ne mora biti odmah vlasnički regulisano i dugotrajno. Nemojte pogrešno da me shvatite ali neki ljudi za 30 godina radnog staža nisu dobili stan a njemu ga traže ...

2. Ako je već odlučeno da mu se da stan (što baš i ne kapiram) onda to treba poveriti nadležnima u ministarstvu sporta. Ako ti nadležni ne rade svoj posao onda ih treba smeniti i postaviti druge koji će rešiti pitanje stana. Ne vidim kakve veze sa tim ima Milutin Mrkonjić i zbog čega se on tu meša kada to nije njegov posao. Ako je već toliko dobrodušan mogao bi da ustupi mladiću ključeve kuće drugarice Mire pa da odsedne tu dok ne dobije svoju gajbu.

Не ради се овде о томе да ли му треба доделити стан или не.

Ради се о принципу!
Ко је ударао ову власт по ушима да обећава.
Да нису обећали, ником ништа, али пред целом нашом јавношћу су
гракнули како ће му дати стан,...и
ћорак!

У томе је проблем. ЛАЖУ бре!!!
Ем што лажу тамо неке мученике за које нико и не чује да су слагани,
ем лажу овако јавно,
шта рећи, него да је ова власт бедна! :banovati:

Председник је честитао Чавићу.....

Имам осећај да он и остали моле Бога да не буде више златних медаља,
пошто свака медаља избија "њима" из џепа 30 хиљада евра,..а ако их је
више од једне, е то ће бити проблем,...а
где је тек ту стан, па и он кошта:hahaha::hahaha::hahaha:

Изгледа ми да неко из ове власти ипак чита ове наше теме,..
ево кренули су да перу образ:

"BEOGRAD, 17.12.2008

PRESS

ČAVIĆ DOBIO 90.000 EVRA OD DRŽAVE!

Ministarstvo omladine i sporta najboljem srpskom plivaču konačno uplatilo novac za tri zlatne medalje na EP u Debrecinu i Ajndhovenu"

..као да му ово поклањају,
па он је то "зарадио",...мало ли је донео златних медаља за Србију??!

Али, кад ће бити ово:

"..Očekuje se da tokom sledeće godine naš as dobije istu sumu za osvojenu srebrnu medalju na OI u Pekingu, kao i zlato i srebro sa EP u Rijeci."

А, шта каже Милорад, златни Милорад:

"- Verujem da bih, kada bi mogla da se ponovi ta pedesetica, mogao da izvučem još jednu zlatnu medalju. Ali, na žalost, u poslednjih nedelju dana pred takmičenje u Beogradu nisam imao gde da vežbam startove i ronjenje. To je zato što nemamo startne blokove na Banjici. Ipak, na kraju je ispalo sve mnogo bolje nego što smo očekivali

....
ovih dana ću da pobegnem u neke toplije krajeve, a kada se budem vratio smisliću nešto, napraviću plan, ali zasad ne znam gde ću ići. Naravno, ovaj moj odlazak u toplije krajeve neće morati da finansira grad... - rekao je Čavić kroz smeh."

Браво Милораде Чавићу,
одржи им лекцију,
можда се неко СЕТИ да ти је обећао услове..(стан............................)

Poslednja izmena:
Знали неко, а шта би од овог ФАМОЗНОГ обећаног стана:?:
(сада спортски коментатор на РТС рече, да ништа не би од тог стана)

Ево, га Чавић освоји злато на 50 метара,..
..а у Риму се вијори само ЈЕДНА српска застава.

Зар је могуће да у Италији живи само један Србин:?:
Где је министарство спорта,....а где се сада налази амбасадор Србије
у Риму:?: (да ли га имамо и ко је ??????)

cavic-4.jpg

Чавић освојио златну медаљу на 50 м лептир

cavic-2.jpg

Браво СРБИНЕ!!!:heart::heart::heart:

.

Знали неко, а шта би од овог ФАМОЗНОГ обећаног стана:?:
(сада спортски коментатор на РТС рече, да ништа не би од тог стана)

Ево, га Чавић освоји злато на 50 метара,..
..а у Риму се вијори само ЈЕДНА српска застава.

Зар је могуће да у Италији живи само један Србин:?:
Где је министарство спорта,....а где се сада налази амбасадор Србије
у Риму:?: (да ли га имамо и ко је ??????)[/QUOTE]

п.с.
Сад јавише да је то један Италијан који је обукао српску мајицу,
е па немам речи!!!

.

Ма, не могу да верујем,....ДА ЛИ је то могуће,
да су и њега слагали.:dash:

Стварно, зна ли неко, шта је са тим станом,...:think:
ШТА је са обећањем ове власти,...ОБЕЋАЊЕМ које су дали јавно
једном светском спортисти:?::!:

Ko jos sve lazi ove vlasti broji
samo dok krene pocne da se znoji
jer zna da je spisak ,ko Amazon reka
Kruznoga toka i bez srama ceka
da joj se samo neko ne seti
a cutnja ko loto tad im se posreci.
Tako i Cavic uljudno pitao
jesam li u stab lazi zalutao
ili sam neku stranicu progutao
kada sam u svoju zemlju usao?
Milorade dragi,u red stani
prvo su na redu pume i fazani,
uzdaj se duso u zamahe tvoje
i medalje sjajne neka ti se roje.
Tako ces duso doci do stana
i neces visiti ko suva grana
na obecanju vlasti ove ko zolje
sto se po modi sa lazima kroje.

Ма, не могу да верујем,....ДА ЛИ је то могуће,
да су и њега слагали.:dash:

Стварно, зна ли неко, шта је са тим станом,...:think:
ШТА је са обећањем ове власти,...ОБЕЋАЊЕМ које су дали јавно
једном светском спортисти:?::!:

:eek:pitaj tvog prijatelja Mrku......:whistling:

Meni je najlepse bilo kad je lik PEVAO na dodeli medalje uz himnu, ovi nasi bilmezi od fudbalera recimo me prilicno nerviraju kad za vreme himne ne mogu ni mirno da stoje nego se kao nesto zagrevaju, masu publici, sutiraju"dzombe"na centru... i posle se neki bune zasto decko da dobije stan od drzave, E BAS ZATO!!
Pozdrav :cool:

Back