mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, svaki p2p je ocigledno dobar za sebe i kako se kome svidi...meni se,kao sto sam rekla DC++ ni malo ne svidja,sludela sam se sa tim hubovima i korisnicima...Winmx sam obozavala...steta sto ne radi,mada sam videla na megauploadu reklamu za isti...mozda je proradio,nisam proverila!
Jel probao neko winmx u skorije vreme?

Mirjanadz:
Pa, svaki p2p je ocigledno dobar za sebe i kako se kome svidi...meni se,kao sto sam rekla DC++ ni malo ne svidja,sludela sam se sa tim hubovima i korisnicima...Winmx sam obozavala...steta sto ne radi,mada sam videla na megauploadu reklamu za isti...mozda je proradio,nisam proverila!
Jel probao neko winmx u skorije vreme?

Pa ja sam bila na sajtu i kazu da ne radi..sta ti koristis?

Samantha Jouns:
ja ne znam da radim sa ovim??? sta sad treba....kako da se konektujem?

E evo ti ukratko uputstvo za podesavanje Dc++

1 . Kada instaliras dc++ idi na ¨settings¨. Na ¨personal information ¨stavi svoj nick i tip konekcije. U "conection settings" klikni na "passive".
2 . Idi opet na "settings" pa u ¨downloads¨ , u gornjem prozoru ¨defolt download dorectory¨ stavi gde hoces da ti se skladiste fajlovi koje skidas. Onda u ¨limits ¨ na ¨maximum simultanious downloads ¨stavi 3.
3. Sada idi opet na "settings" pa na ¨sharing ¨. pa na Add i stavi fajlove koje hoces da ponudis ostalim userima. Najbolje ti je da stavis filmove, i to 3-4 filma, a mozes i muziku, uglavnom nek ti share bude oko 2 gb.
4. Dole u ¨uploads slots ¨stavi 30.

I to je to. Kad sve to uradis, kliknes na onaj mali plavi ekran u gornjem levom uglu, sacekas malo i otvorice ti se lista hubova. Izaberi neki hub od ponudjenih i onda ides na SEARCH i ubacis naziv pesme ili izvodjaca i izbacice ti spisak.
Od mnostva hubova ima i onih nasih, gde ima domace muzike, a njih ces prepoznati po nazivu samog huba, kasnije hubove mozes da stavis u favorite da ih ne bi stalno trazila.
Najbolje je da se nakacis na 5-6 huba jel ces tako lakse naci pesmu koja ti treba.
To je to, izgleda komplikovano, ali nije uopste snacices se laganica, jer vidim da si vec koristila takve programe, a ako ti negde zapne pitaj.

Samantha Jouns:
eh sad mi kazete za winmix problem kad sam ga uninstalirala i poskidala ostake programe sa skidanje pesama :(:(

samo da znas da je kod e mule vrlo moguce da ti se s vremena na vreme obrise cela lista za download! Ne znam zasto,ali desava se....nisam jedina kojoj se ovo dogodilo...
Zato nemoj da pravis ogromne spiskove da bi kasnije znala,ako se izbrise sta si pocela da skidas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back