SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
pa..valjda je ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirjanadz:Pa, svaki p2p je ocigledno dobar za sebe i kako se kome svidi...meni se,kao sto sam rekla DC++ ni malo ne svidja,sludela sam se sa tim hubovima i korisnicima...Winmx sam obozavala...steta sto ne radi,mada sam videla na megauploadu reklamu za isti...mozda je proradio,nisam proverila!
Jel probao neko winmx u skorije vreme?
Samantha Jouns:Pa ja sam bila na sajtu i kazu da ne radi..sta ti koristis?
Samantha Jouns:ja ne znam da radim sa ovim??? sta sad treba....kako da se konektujem?
Glavni:
Samantha Jouns:eh sad mi kazete za winmix problem kad sam ga uninstalirala i poskidala ostake programe sa skidanje pesama![]()
Mirjanadz:samo da znas da je kod e mule vrlo moguce da ti se s vremena na vreme obrise cela lista za download! Ne znam zasto,ali desava se....nisam jedina kojoj se ovo dogodilo...
Zato nemoj da pravis ogromne spiskove da bi kasnije znala,ako se izbrise sta si pocela da skidas
Izvini Mirjana greska,..pomesala sam te sa nekom drugom MirjanomMirjanadz:??????
Samantha Jouns:Izvini Mirjana greska,..pomesala sam te sa nekom drugom Mirjanom![]()