mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
grunge girl:
ne citaju mi se prethodne poruke....ti uopste nama ne moras da odgovaras ima onih koji su strpljivi...
znaci treba nova verzija....
ТРЕБА ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-)

PS Једно од неписаних правила на форумима је да прво прочиташ шта су људи претходно написали, па тек онда да питаш нешто што ти није јасно. Овако се једноставно затрпавају теме и после... Е, што ли се ја мучим када знам да нећеш да послушаш (а требало би, јер као што и сама можеш да закључиш (да си читала претходне странице), нема нас пуно који се бар мало труде да одговарају на питања).

Mikol:
ТРЕБА ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-) ! :-)

PS Једно од неписаних правила на форумима је да прво прочиташ шта су људи претходно написали, па тек онда да питаш нешто што ти није јасно. Овако се једноставно затрпавају теме и после... Е, што ли се ја мучим када знам да нећеш да послушаш (а требало би, јер као што и сама можеш да закључиш (да си читала претходне странице), нема нас пуно који се бар мало труде да одговарају на питања).
dobro bre,dobro...i sta ako se zatrpava tako ce biti uvek na topu :)
jednostavno ne morate vise da se bakcete ovim...iskulirajte...ja pitam,vi odgovorite i posle mi obrisite replayove (da se tema ne bi pretrpavala) i gotovo...
thanx na strpljenju.......
........
....
...
.

evo o cemu se radi....

During its height, WinMX, developed by FrontCode Technologies, eclipsed the Napster P2P network in not only resourcefulness, but also in population. During mid-2002, its population had reached over 1.5 million simultaneous users. With an active community, plenty of independent user forums and steady development it appeared there was nothing that could stop this network.

Then something mysterious happened. From July 2003 to July 2004, there were no updates to WinMX - nothing to improve the network architecture, the dreaded queues or any other attributes. Then in July 2004 after nearly a year of frustration, FrontCode released addition betas which many perceived as a mere "filler" versions. Version 3.53 did little more than feature “a major upgrade of the chat component and other minor improvements." Another beta version (3.54) was subsequently released, which improved the media library.

That would be the last anyone would hear from WinMX ever again. Slyck maintained communications with FrontCode president Kevin Hearn, who stated that work was still being continued on the mystical version 4.0. During the early part of the summer, Mr. Hearn told Slyck.com that something might be available towards the end of the 2005 summer.

However, another plot twist appears to have mixed things up once again. On September 13, 2005, WinMX was the recipient of a letter (along with 6 other P2P firms) from the RIAA. The letter demanded the receiving developers they cease infrin
ging operations immediately, and offered to "discuss pre-litigation resolution of these claims."

Like Alberto Treves' decision to release the source of Ares Galaxy, or Sam Yagan's decision to join the DCIA, every move a P2P developer makes is immediately questioned to be in direct response to the RIAA's letter campaign. Such is the case for FrontCode Technologies. Or should we say WinMX Technology Associates?

Currently, the WinMX.com homepage, the FrontCode.com homepage, the WinMX PNP Network and all of its host caches are down. It is impossible to connect to the network, and those remaining online will only stay online as long as their host supernodes do. But is this the end of WinMX?

Perhaps not. Interestingly enough, if one conducts a DNS whois for "WinMX.com", the result directs owner ship to a "WinMX Technology Associates" - not FrontCode Technologies as it has in the past. Even more interesting is the geographical relocation from Toronto, Canada to Port Vila, Vanuatu. Many will remember that Sharman Networks pulled a similar stunt to avoid prosecution in the Netherlands and to capitalize on "tax efficiencies."

FrontCode.com is still registered in Canada. Kevin Hearn, who is usually readily available for comment with Slyck.com, has not responded to inquiries for several weeks.

Before anyone clamors the end of the WinMX PNP network, time needs to be given to allow for this development to unfold. Although it appears WinMX.com was reregistered prior to this event, its occurrence cannot be downplayed until this fluid situation is resolved.

ljudi hitno mi trebaju neki linkovi,sajtovi,gde mogu naci domacu narodnu muziko od recimo neke sredine 60-ih pa naovamo..
nesto konkretnije Dobrivoje Topalovic i sl..

ako neko moze da mi izadje u susret,bicu mu jako zahvalan.takodje ostavljajte ako znate neke adrese,forume,na kojima mogu naci bilo kakvu pomoc.
ponavljam hitno mi je.eto,hvala ..

gybrill:
ljudi hitno mi trebaju neki linkovi,sajtovi,gde mogu naci domacu narodnu muziko od recimo neke sredine 60-ih pa naovamo..
nesto konkretnije Dobrivoje Topalovic i sl..

ako neko moze da mi izadje u susret,bicu mu jako zahvalan.takodje ostavljajte ako znate neke adrese,forume,na kojima mogu naci bilo kakvu pomoc.
ponavljam hitno mi je.eto,hvala ..

Ne znam koliko vremena imas za download...imas na e-mule...od topalovica je izbacio 34 pesme....tamo ces sigurno naci dosta muzike...samo skini program i instaliraj...imas vec objasnjenje na prethodnim stranama...i kad trazis muziku...u polju gde je METHOD ides na server...

LJUUUUUUDDDDDIIIIIIIII.........hehheheheheh
Nisam primetila da je neko spomenuo ovaj program...ako jeste onda mu se izvinjavam,ako nije...MIRJANA JE OTKRILA NOVI PROOOOGRAAAMMMM...
Ko je voleo Winmx....
www.piolet.com, ssskkkkkiiiiiiiddddddaaaaajjjjjj gggggggggggaaaaaaaaaaa!!!!
nema potrebe nista drugo da Vam kazem....:)

Mirjanadz:
nema potrebe nista drugo da Vam kazem....:)
Па могло би бар нешто :-)
Ми који немамо брзу везу (или оно бар ја) баш и не волимо вееелике инсталације (тачније, скидање фајлова потребних за инсталацију), тако да не бих да скидам нешто уколико немам добар разлог. :-)
Иначе, први пут чујем за тај програм, али бих волео да пробам.

Mikol:
Па могло би бар нешто :-)
Ми који немамо брзу везу (или оно бар ја) баш и не волимо вееелике инсталације (тачније, скидање фајлова потребних за инсталацију), тако да не бих да скидам нешто уколико немам добар разлог. :-)
Иначе, први пут чујем за тај програм, али бих волео да пробам.

ne razumem se najbolje ali evo....516kb je program za instalaciju,a kad se instalira ima oko 6 Mb....ako si razumeo
A tajnu necu otkriti kako dodjoh do njega, da bih nasla jos koji :)

Ako neko ima pjesmu od Voodoo Popeye-a Kalambur 2, ako moze da mi posalje ili kaze gdje je skinuo, bas se mucim ali nema je nigdje.
Takodje ako iko ima pjesmu ili njen tekst, takodje od njega, ne znam kako se tacno zove ali radi se o Ameru i Talibanu, neka mi javi, jer mi je zaista potrebna!
Pliiiiizzzzz! :(

LUDICA:
Ako neko ima pjesmu od Voodoo Popeye-a Kalambur 2, ako moze da mi posalje ili kaze gdje je skinuo, bas se mucim ali nema je nigdje.
Takodje ako iko ima pjesmu ili njen tekst, takodje od njega, ne znam kako se tacno zove ali radi se o Ameru i Talibanu, neka mi javi, jer mi je zaista potrebna!
Pliiiiizzzzz! :(

I ovo ima na Emule...

LUDICA:
Fino je to sto ima, ali ja sam skinula taj program i on me kulira, mislim, vjerovatno ga ne znam koristiti, a na prethodnim stranama nisam uspjela da pronadjem kako da ga koristim :roll:

Samo je trebalo da se vratis na prethodnu stranu-27.-mu i procitas sta sam napisala....kako da ga startujes...idi vidi pa ako ne uspes javi...

Mirjanadz:
Samo je trebalo da se vratis na prethodnu stranu-27.-mu i procitas sta sam napisala....kako da ga startujes...idi vidi pa ako ne uspes javi...
Nema sanse...
Sve ja to uradim, i izabeem pjesmu ali ne vidim da je skida.
Instalirala sam i Piolet i on mi odlicno radi, ali tu nema vecine domacih pjesama koje mi trebaju :(

e pa slusaj...kod emule ne ide odmah skidanje...u pitanju je parcijalno skidanje i kad je ko online...nek ti radi emule kad god i komp pa ce skinuti...nekad se desi da skine pesmu za manje od 10 min...nekad treba 3 dana...nije program isti kao winmx...ali ima svasta
a Piolet je dobar jer ide odmah,ali da...nema nesto preterano domace muzike, mada vredi pokusati par puta jer on izgleda radi na principu online korisnika...nemoguce je da mi jedan dan ne izbaci ni jednu pesmu od recimo rambo amadeusa,a sutra preko 50...bice da je tako...ako ne uspes nista skinucu ti ja pa cu ti poslati ...moze?

ima li neko pojma sa kog sajta mogu da skinem onu pjesmu

,,Kako je dobro vidjeti te opet staviti ruke na tvoja ramena..."

mislim da se zove ,,Za ona dobra stara vremena" i da je pjevaju novi fosili

DAMBLDOR:
ima li neko pojma sa kog sajta mogu da skinem onu pjesmu

,,Kako je dobro vidjeti te opet staviti ruke na tvoja ramena..."

mislim da se zove ,,Za ona dobra stara vremena" i da je pjevaju novi fosili

Emule...
a032.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back