mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi, ja nisam probao emule, ali zato koristim dc++, preporucujem svima...
potrebno je samo da procitate sta je neko napisao na 10-11-12 ili kojoj vec strani jednom i odmah ste usli u fazon... na dc-u imaju apsolutno sve, samo je stvar pogoditi hub...

^Nikola^:
Da li neko moze da mi posalje na E mail taj program Winmx jer vise ne moze da se skine? Neka mi posalje privatnu poruku ako moze!

Meni nije jasno ko je uspeo uopste u poslednje vreme da skine winmx i ko ga koristi...nit ima da se skine sa neta niti radi...Skini Piolet...isti je kao winmx ali samo muzika moze da se skida...nista drugo

Mirjanadz:
e pa slusaj...kod emule ne ide odmah skidanje...u pitanju je parcijalno skidanje i kad je ko online...nek ti radi emule kad god i komp pa ce skinuti...nekad se desi da skine pesmu za manje od 10 min...nekad treba 3 dana...nije program isti kao winmx...ali ima svasta
a Piolet je dobar jer ide odmah,ali da...nema nesto preterano domace muzike, mada vredi pokusati par puta jer on izgleda radi na principu online korisnika...nemoguce je da mi jedan dan ne izbaci ni jednu pesmu od recimo rambo amadeusa,a sutra preko 50...bice da je tako...ako ne uspes nista skinucu ti ja pa cu ti poslati ...moze?
Pokusala sam sve sa eMule i gotovo sam sigurna da nesto ne radim kako treba :roll:
Sa Pioleta sam vec skinula 50-tak pjesama jer kontam princip, a sa ovog drugog ne mogu da skinem ni jednu j...nu pjesmu :mad:
Bila bih ti vrlo zahvalna kad bi mi pronasla i poslala neku od ovih pjesma: Petar Graso-Sad te se samo rijetko sjetim, Macbeth-Bila je lijepa, Voodoo Popeye-Kalambur 2. Nije nikakva obaveza, ali ako ti ne bude mrsko. Hvala unaprijed :-D

E ljudi imam jedan veliki problem koji me MNOGO NERVIRA :) Ja sam skinuo Piolet, i skinuo sam nekoliko pesama koje dugo trazim i sve je to lepo... ali pokusao sam da skinem Madonna - Hung Up , i nasao preko 100 pesama, istih. E sad bilo koju da biram, sve se lepo kao skine, i kada pokusam da je pustim ne cuje se nista i pise da traje nekih 23-24 minuta :( Tako mi je bilo sa prvih 10, u stvari...... jedanaesta radi do 35-6 sekunde i onda se nista ne cuje do kraja!!! :'( Pa bre ljudi sta da radim ??? :(

P.S. Isto mi se desavalo i sa programom Kazaa

Gledao sam film na pretpremijeri u Pirotu 1. novembra i odusevljen sam ne samo filmom vec i muzikom iz njega pa mi treba pesma "Nesanica" i "Spricer"...Ako neko zna gde mogu da je nabavim neka mi pomogne!
Please!!!

Agent Orange:
Sto se tice PUBLIC HUBS--Kada kliknesh na plavi ekrancic tj public hubs pogledaj status liniju i videces da pishe downloading bla bla. Sacekaj malo i lista ce ti se pojaviti.
A sto se tice DESCRIPTIONS tu mozes da stvish sta god hoces ( npr muzika,igre, ja, ti, on...:) ) a i ne morash nishta.Svejedno...

Procitao sam tvoje uputstvo za konfiguraciju DC++a sa 7. strane ali imam
isti problem kao i VICK. Naime oko hubova mi se nista ne poklapa sa tvojim uputstvima
jer ih nema i ne pojavljuju se.Kod doticne status linije uvek mi napise DOWNLOAD failed
i to odmah pri konekciji pa mi se cini da je ne i uspostavljam.Da li je u pitanju IP koji preko
start-run nisam nasao.Probao sam sa Pasiv stanjem ali ista prica.Znam da te smaram ali
ima li jos nesto da sam zaboravio kao podatak.Verzija DC++ je 0.674

Why_me:
Procitao sam tvoje uputstvo za konfiguraciju DC++a sa 7. strane ali imam
isti problem kao i VICK. Naime oko hubova mi se nista ne poklapa sa tvojim uputstvima
jer ih nema i ne pojavljuju se.Kod doticne status linije uvek mi napise DOWNLOAD failed
i to odmah pri konekciji pa mi se cini da je ne i uspostavljam.Da li je u pitanju IP koji preko
start-run nisam nasao.Probao sam sa Pasiv stanjem ali ista prica.Znam da te smaram ali
ima li jos nesto da sam zaboravio kao podatak.Verzija DC++ je 0.674
Klikni na REFRESH. Onda ce mozda da ti pise "Hub list downloaded" ali da nigde nema liste. Ako ti se to desi, klikni opet na REFRESH i onda ce sigurno da ti ucita. Tako je bar kod mene. Inace, ja sam stavio na active ali nista od ostalog nisam popunjavao i sve funkcionise.

Mikol:
Klikni na REFRESH. Onda ce mozda da ti pise "Hub list downloaded" ali da nigde nema liste. Ako ti se to desi, klikni opet na REFRESH i onda ce sigurno da ti ucita. Tako je bar kod mene. Inace, ja sam stavio na active ali nista od ostalog nisam popunjavao i sve funkcionise.

Done !!! Hvala.!!!

The Smiths: The Very Best Of....

1. Panic
2. Boy With The Thorn In His Side
3. Heaven Knows I'm Miserable Now
4. Ask
5. Bigmouth Strikes Again
6. How Soon Is Now
7. This Charming Man
8. What Difference Does It Make
9. William It Was Really Nothing
10. Some Girls Are Bigger Than Others
11. Girlfriend In A Coma
12. Hand In Glove
13. There Is A Light That Never Goes Out
14. Please Please Please Let Me Get What I Want
15. That Joke Isn't Funny Anymore
16. I Know It's Over
17. Sheila Take A Bow
18. I Started Something I Couldn't Finish
19. Still Ill
20. Shakespeare's Sister
21. Shoplifters Of The World Unite
22. Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me
23. Stop Me If You Think You've Heard This One Before

Download:
(full artwork included)

Code:
http://www.megaupload.com/?d=8VOOBGJ0

Password:

dancingmokey.com

The Smiths - Strangeways, Here We Come

http://rapidshare.de/files/6501071/Strangeways.rar

nisam proveravao ali bi linkovi trebalo da su "zivi" , noviji su uploadi

The_knight_who_say_NI:
btw. sledeci put zatrazi nesto na mp3download temi da ne kvarimo forum, sreca da su moderatori otisli na exploited inace bi bio "kljuc" ko vrata
Na vasu zalost moderator se vratio sa Exploited-a ziv i zdrav!
ps Samo jedna mod je prisustvovao dogadjaju, jedna je na exqrziji, a treceg i ovako nikad nisma video na forumu pa ne znam gde je ali kontam da nije tamo gde sam ja bio

Витеже, да те приупитам нешто. Како налазиш албуме, песме или било шта друго на megaupload-у или rapidshare-у?
Ја знам за ону фору да у google-у укуцаш следеће (нпр. ако рецимо тражиш албум gorillaz-а):

*.rar site:megaupload.com gorillaz demon days

[у преводу: *.(врста фајла) site:(који сајт да претражује) (име групе, песме, албума...)]

Међутим, проблем настаје ако онај који је upload-овао неки албум није написао пуно име албума или извођача (нпр. ако је уместо Gorillaz - Demon days, napisao samo G-DD). Тада ова шема горе не функционише.

PS Ево два сајта за која ја знам, да су специјализована за налажење музике на интернету:
www.mp3bre.com (овај је наш)
http://forum.funkysouls.com (овај је руски, али се све разуме)
Зна ли неко још неки?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back