^Nikola^
Zainteresovan član
- Poruka
- 321
Da li neko moze da mi posalje na E mail taj program Winmx jer vise ne moze da se skine? Neka mi posalje privatnu poruku ako moze!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
^Nikola^:Da li neko moze da mi posalje na E mail taj program Winmx jer vise ne moze da se skine? Neka mi posalje privatnu poruku ako moze!
Pokusala sam sve sa eMule i gotovo sam sigurna da nesto ne radim kako trebaMirjanadz:e pa slusaj...kod emule ne ide odmah skidanje...u pitanju je parcijalno skidanje i kad je ko online...nek ti radi emule kad god i komp pa ce skinuti...nekad se desi da skine pesmu za manje od 10 min...nekad treba 3 dana...nije program isti kao winmx...ali ima svasta
a Piolet je dobar jer ide odmah,ali da...nema nesto preterano domace muzike, mada vredi pokusati par puta jer on izgleda radi na principu online korisnika...nemoguce je da mi jedan dan ne izbaci ni jednu pesmu od recimo rambo amadeusa,a sutra preko 50...bice da je tako...ako ne uspes nista skinucu ti ja pa cu ti poslati ...moze?
Agent Orange:Sto se tice PUBLIC HUBS--Kada kliknesh na plavi ekrancic tj public hubs pogledaj status liniju i videces da pishe downloading bla bla. Sacekaj malo i lista ce ti se pojaviti.
A sto se tice DESCRIPTIONS tu mozes da stvish sta god hoces ( npr muzika,igre, ja, ti, on...) a i ne morash nishta.Svejedno...
Klikni na REFRESH. Onda ce mozda da ti pise "Hub list downloaded" ali da nigde nema liste. Ako ti se to desi, klikni opet na REFRESH i onda ce sigurno da ti ucita. Tako je bar kod mene. Inace, ja sam stavio na active ali nista od ostalog nisam popunjavao i sve funkcionise.Why_me:Procitao sam tvoje uputstvo za konfiguraciju DC++a sa 7. strane ali imam
isti problem kao i VICK. Naime oko hubova mi se nista ne poklapa sa tvojim uputstvima
jer ih nema i ne pojavljuju se.Kod doticne status linije uvek mi napise DOWNLOAD failed
i to odmah pri konekciji pa mi se cini da je ne i uspostavljam.Da li je u pitanju IP koji preko
start-run nisam nasao.Probao sam sa Pasiv stanjem ali ista prica.Znam da te smaram ali
ima li jos nesto da sam zaboravio kao podatak.Verzija DC++ je 0.674
Mikol:Klikni na REFRESH. Onda ce mozda da ti pise "Hub list downloaded" ali da nigde nema liste. Ako ti se to desi, klikni opet na REFRESH i onda ce sigurno da ti ucita. Tako je bar kod mene. Inace, ja sam stavio na active ali nista od ostalog nisam popunjavao i sve funkcionise.
Немој, поцрвенећу... ;-)Mirjanadz:Ti si genije !!!
Нема на чему :-)Why_me:Done !!! Hvala.!!!
Na vasu zalost moderator se vratio sa Exploited-a ziv i zdrav!The_knight_who_say_NI:btw. sledeci put zatrazi nesto na mp3download temi da ne kvarimo forum, sreca da su moderatori otisli na exploited inace bi bio "kljuc" ko vrata