mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na kom sajtu mogu da skinem Viktorija-daj ne pitaj i Galija-Kotor??Pokusala sam na nostalgiji ali tamo ima samo muzika Kotora a na yu-mp3-u moram da u roku od 24 h izbrisem pesmu sa harda.Pomagajte!!Gde mogu jos da ih besplatno skinem?Hvala.

Prilozi

• logo.jpg
    logo.jpg
    25,1 KB · Pregleda: 4
jooooj!

to ti oni kako kazu zastita prava, ali to nikad niko ne postuje :)

p.s
postavio sam neke linkove na mom forumu > muzika (drugi deo potpisa), ali morate biti registrovani da biste pogledali...
ucestvujte i vi u kreiranju

Da li neko zna neki fantastican sajt za skidanje iranske muzike, ali po mogucstvu da ima teget pozadinu sa zutim slovima, da je na italijanskom jeziku, lak za koriscenje i da mi peva dok skidam muziku sa njega? HITNO!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Mikol:
Da li neko zna neki fantastican sajt za skidanje iranske muzike, ali po mogucstvu da ima teget pozadinu sa zutim slovima, da je na italijanskom jeziku, lak za koriscenje i da mi peva dok skidam muziku sa njega? HITNO!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

:-) :-) :-) :-) :-)

Da li ima neko da mi posalje pesmu ''Ko je mene prokleo'' od Z. Bebeka i ''Stari'' - pevaju zajedno Tifa i Kemal (i jos neko, ali nisam sigurna ko)? Pleeeaseee!!! Ne mogu nigde da ih nadjem... :cry: :cry:

ivana bg:
Da li ima neko da mi posalje pesmu ''Ko je mene prokleo'' od Z. Bebeka i ''Stari'' - pevaju zajedno Tifa i Kemal (i jos neko, ali nisam sigurna ko)? Pleeeaseee!!! Ne mogu nigde da ih nadjem... :cry: :cry:

Pa ljudi sto ste toliko tvrdoglavi?!?!?
skinite eMule program...instalirajte...skidajte sta pozelite...
proverila sam,imas ove pesme tamo

Mirjanadz:
Pa ljudi sto ste toliko tvrdoglavi?!?!?
skinite eMule program...instalirajte...skidajte sta pozelite...
proverila sam,imas ove pesme tamo
Не вреди да објашњаваш. Веруј ми, пробао сам, али ништа.

PS Да ли знаш неки сајт са кога могу да скидам песме тако што само помислим на неку, и она сама почне да се скида? ХИТНО!!!!!!!

Mikol:
Не вреди да објашњаваш. Веруј ми, пробао сам, али ништа.

PS Да ли знаш неки сајт са кога могу да скидам песме тако што само помислим на неку, и она сама почне да се скида? ХИТНО!!!!!!!

hahahahhahahahaahhaahhahahaha....skroz si blesav......hahahahahahhahhh

komsinica.:
E, ja sam skinula eMule, ali mi nije bas najjasnije kako funkcionise... :oops:

ja sam imala isti problem u pocetku ali sam brzo ukapirala o cemu se radi...najlaksi mi je od svih slicnih programa...
kad otvoris prozor...idi na SERVER...sa desne str. gde je IP kucaj 62.241.53.2 port:4661
i na connect....
kasnije ce ti on prikazati i druge servere....ali koliko sam primetila,najbolji je DonkeyServer No1...
Ono sto je najvaznije kod ovog programa...nisu ti potrebni fajlovi za sherovanje...vec sve ono sto skidas skidace i drugi od tebe...
za ostalo ces se nadam se snaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back