mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mara M:
Hvala,znam da zvucim kao debil,utoliko jos vise hvala na razumevanju nas totalnih amatera.
То што си рекла да звучиш као дебил је комплимент за оне ПРАВЕ дебиле који се налазе на овом форуму.
Дакле, не звучиш као дебил и једино ако питаш све што ти није јасно престаћеш да будеш и "тотални аматер". :-)

ivana bg:
Mikol, hvala ti na savetu, probala sam sa Refresh nekoliko puta, ali ne vredi.......Jel postoji jos neki nacin?
Чекај, можда нисам био јасан (или јесам, али за сваки случај). Када једном кликнеш на Refresh треба да сачекаш мало да се листа поново учита, па ако се поново не учита (значи после неког одређеног времена (тачније, док ти не избаци нову поруку)) тек онда опет кликнеш (дакле, не два пута узастопно). Ако опет неће, онда си нешто погрешно подесила (мада не знам шта би могло да буде у питању). Прочепркај мало по подешавањима па види. Мада све то не би требало да буде тако компликовано...
Ако не успеш да подесиш, пробај неки други програм. Ја не знам који да ти препоручим јер ми је дц++ сасвим довољан. Видим да хвале LimeWire. Једино знам да НЕ би требало да користиш Kazaa из више разлога (безбедност на првом месту).

Mikol:
Чекај, можда нисам био јасан (или јесам, али за сваки случај). Када једном кликнеш на Refresh треба да сачекаш мало да се листа поново учита, па ако се поново не учита (значи после неког одређеног времена (тачније, док ти не избаци нову поруку)) тек онда опет кликнеш (дакле, не два пута узастопно). Ако опет неће, онда си нешто погрешно подесила (мада не знам шта би могло да буде у питању). Прочепркај мало по подешавањима па види. Мада све то не би требало да буде тако компликовано...
Ако не успеш да подесиш, пробај неки други програм. Ја не знам који да ти препоручим јер ми је дц++ сасвим довољан. Видим да хвале LimeWire. Једино знам да НЕ би требало да користиш Kazaa из више разлога (безбедност на првом месту).

Mikol, ne moras da mi se obracas tim tonom, nisam maloumna (mada pocinjem da se brinem za tebe, jer nisam ni rekla da sam kliktala na Refresh uzastopno). Potpuno sam shvatila sta si hteo da kazes i prvi put. Izvini molim te sto sam ti se obratila za pomoc (ustvari ti si se sam javio) i oduzela ti silno vreme dok si pisao odgovor.

ivana bg:
Mikol, ne moras da mi se obracas tim tonom, nisam maloumna (mada pocinjem da se brinem za tebe, jer nisam ni rekla da sam kliktala na Refresh uzastopno). Potpuno sam shvatila sta si hteo da kazes i prvi put. Izvini molim te sto sam ti se obratila za pomoc (ustvari ti si se sam javio) i oduzela ti silno vreme dok si pisao odgovor.
Који ти је ђаво?!?!?!
Моје је да будем јасан, а ти би требало да схватиш да ће ово што и ја и ти пишемо да прочита И неко ко се баш не разуме у компјутере. Дакле, нећеш само ти!
Обратио сам ти се нормалним тоном, не мислим да си малоумна и не знам како си могла да закључиш то што си закључила. У сваком случају не желим да улазим у даљу расправу. Малко си пренаглила...
И када већ пишем о томе, приметио сам да је људима на овом форуму битније да се препуцавају и вређају него да се зезају и успут, не дај Боже, науче нешто ново.
А за мене немаш разлога да се бринеш. Само убудуће пази шта пишеш јер нисам приметио да се људи отимају да ти помогну.

Mikol:
Који ти је ђаво?!?!?!
Моје је да будем јасан, а ти би требало да схватиш да ће ово што и ја и ти пишемо да прочита И неко ко се баш не разуме у компјутере.
Обратио сам ти се нормалним тоном, не мислим да си малоумна и не знам како си могла да закључиш то што си закључила. У сваком случају не желим да улазим у даљу расправу. Малко си пренаглила...

Neko ko se bas ne razume u kompjutere.....? U redu....Ali ti si MENE citirao, pa stoga izlazi logican zakljucak da si se MENI obratio..

ivana bg:
Neko ko se bas ne razume u kompjutere.....? U redu....Ali ti si MENE citirao, pa stoga izlazi logican zakljucak da si se MENI obratio..
Па цитирање је начин да се стави до знања на шта се односи одговор. То је обичај у свим форумима. И јесам се обратио и теби али и свима који то прочитају јер, уз дужно поштовање, ја не могу да знам дали се ти разумеш у компјутере или не. Да ли би се наљутила да сам ти овако одговорио а да се ти не разумеш у компјутере? Мислим да не.
Иначе, претходну моју поруку сам изменио па би могла да је прочиташ (ако те занима).

Е, сада ми паде на памет. Да није можда до firewall-а (ако га користиш). Можда га он блокира?

Aconja:
Zna li neko neki dobar sajt sa stranim spotovima za download? Moze li preko tog winmx-a da se skidaju spotovi?
Добићеш 5 бамбија ако погодиш о чему се разговарало на претходних 25 страна :-)

Али, пошто видим да си нов, одговорићу ти само на друго питање. WinMX тренутно не функционише и не знам када и дали ће да проради поново, тако да би требало да узмеш неки други (DC++, LimeWire ili neki treći). Преко свих тих програма можеш да скидаш шта хоћеш. Песме, спотове, филмове, игрице...

Ne znam koliko vas interesuje da placate muziku...
Ja skidam odatle muziku vec godinu dana,mozda i duze...Placam karticom i isplati se...oko 666Mb za priblizno 8 EUR ! Meni je to ok s obzirom da ne mogu uvek na jednom mestu da nadjem sve sto mi treba i sto nemam zivaca kao kod winmx da cekam i dr.
Uostalom pogledajte sami :
http://mclub.te.net.ua/

novosadjanka_b:
Da li neko od vas mozda zna gde moze da se skine pesma iz jedne od epizoda serije "Nestasne godine", pesma je "When we talk about love" od The Big Bag Band?
Fenomenalna je, ali ja nigde ne mogu da je pronadjem! :(
Ја из те серије тражим Chris Knox - Not given lightly и нигде не могу да је нађем. Ипак су то сувише егзотичне песме да би их неко шеровао или ставио на неки сајт. :-(

Mirjanadz:
Jao...Dajte malo pomoci oko dc++...navikla sam na winmx...ovo je skroz drugacije...hubs?!?! koji izabrati...ili ako je vec neko pisao o ovome samo mi recite gde...
Одабереш хаб са што више корисника, а у који можеш да уђеш. Нађеш 5-6 хабова са великим бројем корисника а малим захтевом за шеровање, убациш их у favorite hubs и само цепаш... :-)
О томе је писано на страни бр. 17 :-)

Ако ти још увек нешто није јасно, слободно питај :-)

Mikol:
Pa dobro...
Udjes u Settings...
Najbitnije ti je ono sto stavis u Sharing, tj ono sto zelis da delis sa ostalima (sa tvog kompjutera). Najbolje je da stavis muziku, filmove, instalacije za programe (ali ne i instalirane fajlove!!!!!!!!). U dnu liste ti sabira koliko GB "shar-ujes", i u zavisnosti od toga, moci ces da ulazis u odredjene hub-ove. Sto vise shar-ujes, to ces imati veci pristup hub-ovima.
Kada si podesio ostale opcije (verujem da za njih nema nikakvih problema), zakacis se na net, kliknes na skroz levu ikonicu (Public hubs), i onda ce ti se ucitati lista Hub-ova. Cesto u imenu pise koliko je potrebno da delis da bi mogao da udjes, ali cesto i ne. Zato probas. U odabiru hub-a treba da gledas i koliko korisnika ima (sto vise to bolje), i zauzetost (ako je 100% neces moci da udjes).
Nakon sto uspesno udjes u VISE hab-ova (5,6,7,8...), kliknes na lupu (search) i upises sta hoces da skidas. Ispod toga imas opciju "Only users with free slots", koju mozes da oznacis. Broj slot-ova onacava koliko ljudi u istom trenutku moze da skida nesto sa tvog racunara (to isto i ti treba da podesis u settings, a i to je jos jedan od kriterijuma za ulazak u hub, mada nije toliko rigorozan, jer kod mene stoji 3).
To je ono najbitnije...

Inace, ja koristim WinMX i DC++. Kada trazim neku pesmu, prvo probam preko WinMX-a jer je zaista laksi za koriscenje. Ako je ne nadjem preko njega, onda koristim DC++ i skoro sigurno je nadjem. Zbog toga je DC++ bolji.

Da.ovo si bas lepo objasnio....Super..idem odmah pa ako nesto ne budem znala pitacu

Jos nesto...Zaboravila sam...
Kad sam instalirala DC++ pojavio mi se Windows security alert koji kaze sledece...
To help protecting your computer,win firewall has blocked some features of this program.
keep blocking unblock ask me later
?

Mirjanadz:
Jos nesto...Zaboravila sam...
Kad sam instalirala DC++ pojavio mi se Windows security alert koji kaze sledece...
To help protecting your computer,win firewall has blocked some features of this program.
keep blocking unblock ask me later
?
:-) Ако све функционише и поред тих блокираних џиџабиџа, не дирај ништа :-)

Mirjanadz:
Ma ja nikako ne mogu da se snadjem sa ovim DC++. Ili sam glupa ili nemam zivaca da trazim i trazim kako se ovde sve radi...Defnitivno je Winmx najbolji...
Jel ima nesto kao winmx?
LimeWire Pro - али треба да инсталираш подршку за јаву (тј. да је скинеш са нета или набавиш од неког). Ако је скидаш са нета, фајл је 15 mb и није баш практично ако имаш спору везу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back