mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Would I lie to you?
Would I lie to you, honey?
Would I say something that wasn't true?
I'm asking you sugar,
Would I li-i-ie to you?

My friends know what's in store.
I don't need him anymore.
I've packed my bags.
Cleaned the floor.
Watch me walking, walking out the door.

Believe me. I'll make it, make it.

Tell it straight. No intervention.
Truth is. No deception.
A big stink. That much is true.
Had all I can take.
Now I'm leaving you.

My friends know what's in store.
I don't need him anymore.
I've packed my bags.
Cleaned the floor.
Watch me walking, walking out the door.

Believe me. Watch me walking. Woo, yeah.
Believe me. Watch me walking. Woo, yeah.

Would I lie to you?

Jel to ova pesmica?
Mozes ju skinuti preko Kazaa,DC++...

Molim za savet ili parametre za podesavanje WINmixa, koji mi je radio preko
dial up konekcije na 56K dok sada preko taze uvedenog ISDNa ne uspostavlja vezu.
Prosao sam njegov setting ali bez rezultata. Da nisam nesto propustio? Hvala!

Ljudi, pa zar vam je lakše da ponovo razglabate 100 godina o onome o čemu je već pisano na prethodnim stranama? Možda vas mrzi da učitavate te prethodne strane, ali ako je tako, zašto onda mene ili bilo koga drugog ne bi mrzelo da odgovara na ta pitanja??????????
I ako vam i dalje nije jasno o čemu govorim, o sajtovima sa kojih se besplatno može skidati muzika i o programima koji za isto to služe je VEĆ pisano. Ako hoćete da kažete svoje mišljenje o tome, to je u redu i valjda ovaj forum za to i služi...
E... više me mrzi da objašnjavam nešto što bi valjda svima trebalo da bude jasno!!!

E, jel smijem ja nesto da kazem? :roll:
Ako nije problem, neka neko skupi par stranica za besplatan download strane i domace muzike, jer pola navedenih u proslosti ne funkcionise kako treba...
Da budu provjerene, i ne teske za koristenje.

i da, jos nesto, neka neko napise dobru stranicu za skidanje domaceg hip hopa

LUDICA:
E, jel smijem ja nesto da kazem? :roll:
Ako nije problem, neka neko skupi par stranica za besplatan download strane i domace muzike, jer pola navedenih u proslosti ne funkcionise kako treba...
Da budu provjerene, i ne teske za koristenje.

i da, jos nesto, neka neko napise dobru stranicu za skidanje domaceg hip hopa
Проблем је у томе што такви сајтови често умеју да се угасе, или почну да наплаћују. И сама си рекла да "не функционишу како треба". Сигуран сам да неки од њих раде још увек.
А и ако не раде, пређи на неки програм који за то и служи. Много је једноставније него да чекаш да ти неко да линк или да сама нађеш оно што ти треба.
Ја користим DC++, и ту налазим све што ми треба. И домаће и страно.
Поздрав :-)

Sve sam uradila po uputstvima Agent Oranga(u vezi sa dc++), ali kada kliknem na plavi ekrancic i sacekam nista se ne pojavi i u status liniji mi pise Download failed: Disconnected. Sta nije u redu? Pomagajte!!!

ivana bg:
Sve sam uradila po uputstvima Agent Oranga(u vezi sa dc++), ali kada kliknem na plavi ekrancic i sacekam nista se ne pojavi i u status liniji mi pise Download failed: Disconnected. Sta nije u redu? Pomagajte!!!
И мени се то дешава немам појма зашто. Кликни на REFRESH дугме које се налази скроз десно од тога што ти пише. Онда ће после неког времена да пише "hub list downloaded" али (можда) опет неће ништа да се учита. Након тога, и други пут кликни на REFRESH дугме, и онда ће СИГУРНО да ти учита.

Поздрав :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back