Pozdrav. Danas sam postala novi clan i koliko vidim imate zanimljivih tema. Treba mi vasa pomoc. Gde mogu da nadjem i ako je moguce da downloadujem muziku iz serije ''Zade". Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mikol:Da li neko zna neki fantastican sajt za skidanje iranske muzike, ali po mogucstvu da ima teget pozadinu sa zutim slovima, da je na italijanskom jeziku, lak za koriscenje i da mi peva dok skidam muziku sa njega? HITNO!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Mikol:Ne znam link, ali mozes da je skines preko DC++ -a, provereno ;-)

ivana bg:Da li ima neko da mi posalje pesmu ''Ko je mene prokleo'' od Z. Bebeka i ''Stari'' - pevaju zajedno Tifa i Kemal (i jos neko, ali nisam sigurna ko)? Pleeeaseee!!! Ne mogu nigde da ih nadjem...![]()
![]()
Не вреди да објашњаваш. Веруј ми, пробао сам, али ништа.Mirjanadz:Pa ljudi sto ste toliko tvrdoglavi?!?!?
skinite eMule program...instalirajte...skidajte sta pozelite...
proverila sam,imas ove pesme tamo
Mikol:Не вреди да објашњаваш. Веруј ми, пробао сам, али ништа.
PS Да ли знаш неки сајт са кога могу да скидам песме тако што само помислим на неку, и она сама почне да се скида? ХИТНО!!!!!!!
rnena:gde da nadjem david guetta-the world is mine?
ops:komsinica.:E, ja sam skinula eMule, ali mi nije bas najjasnije kako funkcionise...ops:
Skini novu verziju programa...grunge girl:ovaj...i have a problem....winMX koristim vec duuuugo i vec mesec dana ne moze da uspostavi vezu..ja se konektujem i gubim vreme jer on jos uvek trazi vezu....ke pasa?
DJ_MaRe:Skini novu verziju programa...
mozda jednostavno nismo citali prethodne poruke ok?Mirjanadz:hahaha...winmx ne radi vec duze vreme...idi na sajt pa ces videti a i TOLIKO SU LJUDI PISALI OVDE O TOME DA BI I CORAV VEC PROCITAO!
grunge girl:mozda jednostavno nismo citali prethodne poruke ok?