Mozete li voleti...

mackica ns:
Joooj :roll: tebi treba crtati, a ne pričati srpski :P
Naravno da ne pričamo o rodu; samo sam dala primere kakva je ta ljubav koja je bez strasti! Baš da pokažem da ako mi je neko momak, naravno da ga moram voleti drugačije nego što volim brata.
Dok je tako onda je super, jes da ima ljudi koji upraznjavaju incest.

Incest, igra za celu porodicu.

Da... ali odredjeni vremenski period cija duzina je direktno proporcionalna kolicini ljubavi prema toj osobi... Jer pre ili kasnije seksualna frustracija nadjaca i samu ljubav...

Jednostavno, seks je jedno od vezivnih tkiva ljubavi (pored komunikacije, poverenja, itd.) i ne moze se otudjiti od iste...

~~~~:
Naravno!!! Prava ljubav je ona u koju se ne miješa strast.Da bi istinski volio nekoga , prvo ga moraš voljeti kao prijatelja, ko god to bio. :wink:

Glupost... Kakva je to ljubav bez strasti? Romanticno balavljenje nad osobom koja je toliko nesigurna u tu ljubav da ne oseca ni mrvicu strasti... A ni drugi deo nije tacan. Ljubav moze, ali i ne mora i najcesce ne nastaje iz prijateljstava... Naprotiv...

~~~~:
Chernobill:
Da.
Na zalost moze.
Mada to je mazohizam bez dijagnoze.
Kakva-takva, ipak je ljubav, ako se tebi ne sviđa to je druga stvar.
A iz čega po tvojoj procjeni ili iskustvu nastaje ljubav?

Nisam rekao da mi se ne svidja. Naprotiv. Najveca vrednost mog bednog zivota.

A iz chega nastaje ti ne bi znale ozbiljno odgovoriti ni mnogo vece budale od mene :lol:

KOCKARKA:
Mogu ali sto je ljubav veca to je i veca patnja ako ne mogu da je ispoljim na svim poljima jer tezim kompletnosti.Dakle mogu ali mi to tesko pada
Slazem se sa tobom ljubav ume da boli i da prija i da sija ali i da bude teret!

Prilozi

• skok01_mala.jpg
    skok01_mala.jpg
    2 KB · Pregleda: 57
Eileen F.:
:) Pa...zbog: prevelike razlike u godinama, ili u miljama i državnim granicama, možda ponekad i svetovima koji se retko ili nikako ne dodiruju...ili, ipak, zbog drugih, banalnijih, okolnosti (kolega s posla, npr, profesor, komšija, itd.. )
i
Da da dadadadadadaddadadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................kako to boliiii.. :roll:

Pa upravo iz razloga gore navedenih ! Niko to nece .To se tako desi jer okolnosti uvek ne idu na ruku. Poznajem nekog tako godinama vec....i ne znam.....Mozda to nije fer ,ali bas ga volim ili kako god da se to zvalo.....na jedan poseban nacin....da li je to ljubav ,mozda ne ali kad ga ugledam ....slucajno u prolazu.....ja ne mogu da vam objasnim LJUDIIII kao da me neko sunce obasja....i tako posle sijam ceo dan.....Ludilo majke mi...

Back