Mozete li voleti...

Naravno da moze, ja sam voleo jednog andjelchica , i zeleo da budem sa njom iako mi je ona rekla da iz odredjenih razloga (rekla mi je kojih) ne zeli nikakve fizicke kontakte, koji asociraju na sex ( ni intimne poljubce). Tek neko ko je znao moj nacin zivota i moja razmisljanja do tada, mogao bi da shvati sta sam osetio u njoj i koliko sam je zavoleo kada sam joj rekao ,a to i najiskrenije mislio: "Zelim samo da me zagrlis i kazes mi da si moja, da provodim vreme sa tobom i nista mi vishe nije bitno."

Generacije rodjene sedamdesetih :p bile su mnogo cednije, smernije and tome slicno, pa se i meni tako u prvim razredima srednje desila jedna tako lepa veza bez sexa sa tipom koji je bio malkice stariji. Iskreno ne razumem kako bi takva forma veze funkcionisala u zrelijem dobu, mada perverzijama nikad kraja :lol: A setila sam se i nekog filma Almodovar, Bigas Luna ili neko sl, cini mi se "Matador", koji prati jednu takvu vezu, emotivno veoma jaku, kada se na kraju konacno kresnu i u trenutku orgazma se poubijaju :mrgreen:

Uf, ova tema je vrlo ...hm, cudna,...i lepa, i vise joj je, cini se, mesto na romantici.
No, da kazem ono zbog cega sam se uhvatila kucanja ovde- da, mislim da se moze voleti i bez seksa, kao sto se mogu voleti i dvoje koji se stalno svadjaju, ili dvoje izmedju kojih je prepreka nesto sasvim deseto, drugima neshvatljivo...
Ljubav izmedju dvoje, bez seksa, je nesto sto ima vrlo neobican tok, koji, verovatno jako zavisi od sklopa licnosti kod oboje, i razloga zbog kog je seks nemoguc.
Sta god da je u pitanju- ljubav je ljubav, i dragocena je kakva god da je.
Meni se to desilo, i... ne mogu ni da verbalizujem kakve emotivne, ali i hormonske bure sam dozivljavala u sebi, pri tom :)

Eileen F.:
:) Pa...zbog: prevelike razlike u godinama, ili u miljama i državnim granicama, možda ponekad i svetovima koji se retko ili nikako ne dodiruju...ili, ipak, zbog drugih, banalnijih, okolnosti (kolega s posla, npr, profesor, komšija, itd.. )
i
Nisam sklona tome da volim nekoga iz drugačijeg sveta koji se ne dodiruje sa mojim.
Godine nisu bitne, mada me do sada ni mlađi ni stariji nisu privukli.
A ko ne ume da savlada milje i državne granice, nek se...
ovo sa kolegom ili komšijom neću ni da komentarišem.

Ljubav NIJE iluzija.
Ljubav NEMA izgovor.

Back