Mozete li voleti...

Naravno da se moze voleti bez sexa,mada onda ljubav nije kompletna,ali je moguca.Mislim da je to onda ona prava iskrena ljubav i normalno je da zeslis i sex.Znam neke parove koji su se posle par puta sexa udaljili a mislili su da se ludo vole,jednostavno nesto nije bilo kako treba/mozda bas u sexsu/.Iskreno ti zelim da istrajes u svojoj ljlubavi pogotovu ako si osetio uzajamna osecanja,ko zna mozda ono sto ti se sad cini nemoguce u nekom narednom trenutku zivota postane realnost.Srecno!!!!

moze !!!
eto i ja cak to odgovorno tvrdim !!!
ali,ja mislim da to nije prava ljubav kakva bi trebala da bude izmedju muskarca i zene...
ali ipak moze...sta god znacila toj osobi koja voli...

a sta ako prodje nekoliko meseci dok ne dodje do sexa..kao za to vreme me mrzi ili sta..aj' da se kresnemo da me zavolis..ako ti je bitan sex,kresni prvu fuficu, tu ne treba ljubav i sta znam...
ili da nemas polni organ..znaci tada cica ne moze da te voli..yebote nemoj skenjaces ostatak muske populacije..

exactly..

zato 'ostati u prijateljskim odnosima' sa osobom koju si nekad voleo, a ona je ucinila nesto ili sta god, pa je vise ne volis(a ne da ne mozete da budete zajedno zbog drugih okolnosti), pa ste raskinuli..logicno..deluje pateticno...'ne volim te vise, gadis mi se..zbog toga i toga,nebitno ako je do 'toga' doslo..ne zelim vise ikada da te vidim'..a ne neko tamo sa onim 'ostajem prijatelj s bivsima' yeeee..'jos i ako mi nekad prigusti uvek je tu za neobavezan kres'...kretenizam..

Devilishgirl:
ako je ocena zrelosti na sto veci broj penisa se nabiti onda sam totalno nezrela i drago mi je zbog toga..jer, drugacije i ne bih mogla..pupak uvek ide na pupak, ali mozak tesko..nije u redu to cim pocnu sexovi nikako da stanu?

To nije ocena zrelosti, ali ako si sa nekim bez sexa par meseci, to je definitivno ocena nezrelosti!

Vidim ja fino da si ti u bedaku.No, glavu gore.Ima vremena i za strast.Bitno je da ti sad riješiš problem sa ćaletom, koji čini mi se nema nikakve veze sa strašču. :) Slažem se da je odnos bez strasti nepotpun, ali ipak odgovor na tvoje pitanje je da. :)

NaraYan:
~~~~:
Naravno!!! Prava ljubav je ona u koju se ne miješa strast.Da bi istinski volio nekoga , prvo ga moraš voljeti kao prijatelja, ko god to bio. :wink:

Jest tako, ali bi meni lichno ljubav bez strasti bila nepotpuna i monotona.

Sa ovim se slažem u potpunosti...
Uglavnom se i zaljubljujemo u nekog pre sexualnog kontakta (mislim, to je neki preduslov da dođe do istog); može i ta zaljubljenost da se produbi - ok, volimo. Ali meni je ipak nepotpun taj doživljaj Ljubavi. Imam prijatelja koje stvarno volim, ali taj jedan koji mi je momak - najviše se po toj strasti razlikuje, oseti da mi je on momak, a ostali prijatelji...

worm:
Helena Lena:
Ako se dvoje vole i medju njima ne postoji strast, onda nece biti ni sexa.
Kada se spoje ljubav i strast, onda je to ono pravo i tada nastaje booom! :D 8)
... kako mozes da volis nekog koga ne zelis?
Onako kako voliš mamu, tatu, brata, sestru, druga, drugaricu...

Što ipak znači da ako nema sexa - nije to baš Ta ljubav o kojoj pričamo :?
Osim, ako se neko čuva do braka, ili je bolestan... Ili sve to što je meni ne-daj-Bože; ali u takvim situacijama postoji strast, koja se, nažalost, ne može ostvariti. Takve slučajeve mogu da razumem i verujem da može biti ljubavi; ali samo pod tim retkim okolnostima.

mackica ns:
Osim, ako se neko čuva do braka, ili je bolestan... Ili sve to što je meni ne-daj-Bože; ali u takvim situacijama postoji strast, koja se, nažalost, ne može ostvariti. Takve slučajeve mogu da razumem i verujem da može biti ljubavi; ali samo pod tim retkim okolnostima.
Prevedi mi ovo na Srpski.

worm:
mackica ns:
Ybg... Kritikuju me da su mi postovi predugački :?

Evo 'vako... Voliš sve te ljude koje sam nabrojala, ali ih naravno ne želiš sexualno. Samo odgovor na tvoje pitanje - kako možeš voleti nekoga koga ne želiš?
U daljem, odnosno ovom citiranom tekstu sam se uglavnom složila sa tobom. Napravila sam izuzetak u slučajevima u kojima priznajem da postoji ljubav bez sexa, samo u tim retkim i ne-daj-Bože (kao npr. bolest) situacijama; ali tu verovatno nije izostavljena strast - samo je nemoguće da se materijalizuje, odnosno nemoguće je da dođe do sexa.
Znači - u retkim, opravdanim saituacijama priznajem ljubav bez sexa, ali ne priznajem ljubav bez želje i strasti.

Eto, jel' srpski? Mada ne znam ni kojim jezikom je ono prethodno napisano :?

mackica ns:
worm:
mackica ns:
Ybg... Kritikuju me da su mi postovi predugački :?

Evo 'vako... Voliš sve te ljude koje sam nabrojala, ali ih naravno ne želiš sexualno. Samo odgovor na tvoje pitanje - kako možeš voleti nekoga koga ne želiš?
U daljem, odnosno ovom citiranom tekstu sam se uglavnom složila sa tobom. Napravila sam izuzetak u slučajevima u kojima priznajem da postoji ljubav bez sexa, samo u tim retkim i ne-daj-Bože (kao npr. bolest) situacijama; ali tu verovatno nije izostavljena strast - samo je nemoguće da se materijalizuje, odnosno nemoguće je da dođe do sexa.
Znači - u retkim, opravdanim saituacijama priznajem ljubav bez sexa, ali ne priznajem ljubav bez želje i strasti.

Eto, jel' srpski? Mada ne znam ni kojim jezikom je ono prethodno napisano :?
Sad bolje razumem... ali ovde ne pricamo o ljudima koji su rod, ili porodica ili pricamo o njima? :shock:

Joooj :roll: tebi treba crtati, a ne pričati srpski :P
Naravno da ne pričamo o rodu; samo sam dala primere kakva je ta ljubav koja je bez strasti! Baš da pokažem da ako mi je neko momak, naravno da ga moram voleti drugačije nego što volim brata.

Back