U redu je. Ali ipak ne bi trebalo da tvrdiš da je tačno nešto što nauka nije dokazala. Trebalo bi da naglasiš da su to tvoje (ili već čije) pretpostavke.
A što se tiče moga posta #61 to nauka nije dokazala, jer nauka još nije počela da razmatra veru kao naučnu disciplinu. Ona veru de fakto tretira kao umišljanje ili fantaziju. A manje-više svi vernici su se osvedočili da nije tako. Zato će i nauka morati, nadam se uskoro, da pristupi veri na isti način kako pristupa bilo kojoj drugoj naučnoj disciplini, primenjujući strogo naučan metod! I hope.![]()
Све што сам написо, прочитао сам у часописима, књигама или гледао у научним емисијама. Све то има научну потпору. Једина ствар коју сам изнео, јер сам у њу убеђен, везана је за контакт са неандерталцима.
Наука није могла да објасни како човек 150 000 год није ништа умео да направи, а одједном постаје стваралац, око 60 или 70 хиљада година пре. Неки покушавају да то припишу ерупцији мега вулкана Тора. Објашњење је врло климаво. Међутим ја у томе видим Божоју руку која је упутила човека на север у сусрет неандерталцима. Тај сусрет ме асоцира на излазак (протеривање) из рајског врта. Дакле, само је ово за дискусију а све остало што сам писао су научне чињенице.