ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
sta je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nekom ne treba toliko snage
a vi svi koji mislite da mozete uciti na hondi cbr600 ili tako necem,varate se.to nisu motori za pocetnike.previse snage u neiskusnim rukama
ja da imam 20 000 evra kupio bih dzip a ne motor
bez ljutnje........ali realno.......jedino ako ti treba moped za pijacu ili slicno.......
e posto imas yamahu aerox mozes li mi reci ima li mesta,kada sednes da li ti udaraju noge u masku gde je volan,i da li ima mesta suvozac.posto hocu da kupim aeroxa,2005god 1700evra sta mislite o toj ceni,to je replica
ja sam 91g.razmisljam da uzmem apriliu rs 125 ali da bih uzeo nesto kvalitetnije treba mi 1900min plus oko 200 evra da polozim za A kategoriju plus prevoz za motor ako je u nekom drugom gradu i sve to zajedno izadje oko 2200evra a tolike pare dati za motor i to sada kada treba za koju god da polazem za kola nije pametno.A ko zna mozda i kupim jer mi uglavnom treba za duzaputovanja motor ili skuter
aprilia rs je motor ne skuter mozda sr to je skuter.imam apriliu sr 2004 u ponudi za 700evra ne znam dal da je uzmem presla je malo vise 15000 pravih
e to je problem ima ono direktno ubrizgavanje goriva a budala ga drzi napolju plus ima vodeno hladzenje a koliko dana je ispod nule to je sve zamrzlo i jos kada bi upalio skuter to bi sve popucalo pa moram da cekam lepse dane jbg.a ti uvozis skutere(b!ker)
prosecno ti uzimaju oko 200evra plus troskovi isto ti dodje kao da kupis ovde ali sad je zima mozda nadjes nesto ali sad niko ne prodaje motor moras dobro da se pomucis dapronadjes a to ti niko nece da se puno bakce nego sta prvo vidi.