MOTOCIKLI

I vi ste mi bajkeri... Navratite malo do Harley-Davidson club.. u beogradu... Da malo naucite o motorima,a ne o zujalicama... Vama je jedino bitno da moze da ide preko 200,i da moze da se propne... Koji ste vi luzeri,bruka... Sednes na njega i em sto iskrivis kicmu od grbljenja,nego sto posle duze voznje nemozes da ispravis noge... A tek koje je uzivanje suvozacu??? Ja moju Virago 250 nebih menjao ni za 5 novih R1... KAPISH???

...I TI SI MI SADA NEKI BAJKER???? DA JESI PRAVI BAJKER I TI BI VOZIO NEKI PRAVI MOTOR A NE FLEKSERICU OD 250 KUBIKA,DA SI PRAVI BAJKER IMAO BI POŠTOVANJE DO SVIH NA SVAKAKVIM MOTORIMA I VOZIO SE OKOLO A NE DA PIJEŠ KAFU U KAFIČU I GLEDAŠ SVOJ MOPED ISPRED NJEGA....IZVINI PRIJATELJU SA MOTOROM SAM PREŠAO TOLIKO KILOMETARA DA TEBI PAMET STANE I SAD ČEŠ TI BITI PAMETAN...

AKO SE DRUŽIŠ SA MOMCIMA KOJI VOZE HARLEYE NEKA TI ONI MALO OSVESTE TVOJE NEZNANJE OKO BAJKERSTVA I MOTOCIKLIZMA....

BAJKER NISI ODMAH KAD SI KUPIŠ MOTOR,BAJKER SI U SRCU PA MAKAR BEZ MOTORA-VERUJMI ,AKO NE PITAJ,IMA U SRBIJI DOSTA PRAVIH BAJKERA,SUSREČEMO SE NA PUTU ,NA PUTOVANJIMA I NA SKUPOVIMA...A NE U NEKIM KLUBOVIMA I KAFIČIMA.

.......KAPISH???8-)

kao i ostalo koje kad jednom oštetiš, više nikada ne možeš da ga vratiš u prvobitno stanje, tako isto i za motocikle. S tim što se auto oslanja na 4 točka, a motocikl na 2. Kad trese točak na automobilu, trese volan, ali ideš. Kad trese volan na motociklu, to može da košta života. Prema tome, moj drugarski savet - zaiebi ispravljanje, kupi novu felnu.

Pa ne bi se baš složio. Motorom upravlja čovek, a ne obrnuto. E sad - znam da adrenalin ume da ponese, da učini da se čovek zaboravi i da tek sa pogledom na brzinomer shvati koliko brzo ide. Ali s takvim mašinama se čovek mora odnositi kao dreser u cirkusu sa lavom. Da mu upravljanje njime pričinjava veliko zadovoljstvo, ali da uvek bude svestan njegove snage i da s pažnjom njime upravlja. Na kraju krajeva, da svi razmišljaju kao ja, onda bi svaki čovek kupio i vozio motocikl. Ovo naravno da ne važi za tinejdžere, jer to njima ne možeš dokazati...
Zarad vetra u kosi i osećaja slobode koju motocikl donosi, sam spreman da prihvatim rizik koji vožnja motociklom podrazumeva.

ja govorim liku koji je '91 a hoce gsxr-a.Mislim da se trebas potpuno sloziti ako se imalo razumes u motore.Gde je trkalica za ucenje motora.KAO PRVO:TO TREBA DA MU BUDE PRVI MOTOR A NE POSLEDNJI.Zar ne?

ja govorim liku koji je '91 a hoce gsxr-a.Mislim da se trebas potpuno sloziti ako se imalo razumes u motore.Gde je trkalica za ucenje motora.KAO PRVO:TO TREBA DA MU BUDE PRVI MOTOR A NE POSLEDNJI.Zar ne?

i ja pomislih...
mlado momce, idi vozi tomos, pa skuter malo jaci pa nesto oko 250 kubika pa tako redom idi sa ovim bi poginuo,a ne bi stigao ni u 2. da ubacis...

Iz Dnevnika
"U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 14 sati u Novom Sadu na Futoškom putu ispred broja 5 (kod Somborske pruge) poginuo je na licu mesta U. A. (1985) iz Novog Sada, saopštio je juče za “Dnevnik” posle uviđaja dežurni istražni sudija Opštinskog suda Zoran Keser. Prema rečima ljudi koje smo zatekli na mestu događaja nesreća se dogodila kada je crni motor “suzuki”, na kojem je na mestu suvozača sedeo U. A. a za čijim upravljačem je bio Novosađanin Stevan S., udario u “folksvagen boru” kojim je upravljao Ranko Č. (1960) iz Veternika.

Navodno, automobil je bio parkiran i krenuo je kao da pokušava da učini polukružno okretanje, ali je tada otpozadi naišao motor pa je došlo do sudara.

Vozač motora je prevezen u bolnicu sa lakšim povredama, saznali smo nezvanično. Sudija Keser je kazao da se još utvrđuju uzroci nesreće i da je naredio alko-testiranje vozača.
Saopštenje policije o događaju očekujemo sutra. M. V."

Poznajem i Stevu koji je u tezim povredama i ne zna se da li ce preziveti . . . .

Od svega toga je najgore sto je za sobom ostavio starijeg i mladjeg brata sa kojima je ziveo. . . .
Majka mu je poginula na nekoliko metara dalje pre dve godine, dok je prelazila pesacki. . . a vozac dobio uslovnu. . . otac poginuo par meseci posle majke, takodje u kolima, na zadnjem sedistu, a vozac i suvozac preziveli . . . stara baka nadzivela svoje dete i unuka. . . .

I na kraju ovoga, ovo se desilo na svega 500m dalje od moje kuce, a ja nisam imao pojma sve do uvece. . . .

Neka pociva u miru. . . .

Prilozi

• admin_6.gif
    admin_6.gif
    13,6 KB · Pregleda: 18
. . . no words . . .

Kada ce doci kraj ovakvim stvarima,... tj. koliko treba nekim ljudima da shvate da svojom bezobzirnom voznjom ugrozavaju druge :-? To je ono najgore, mozes biti obazriv i usesredjen maksimalno koliko mozes, ali nikada ne znas kada ce da se stvori neka budala i...

Tako da kada god seli za volan cega god pamet u glavu, a takodje imajte na umu da ima onoih koji je nemaju uopste.

MOMCI MOLIM VAS ZA PAR LINKOVA TRGOVINA-FIRMI KOJE U SRBIJI PRODAJU MOTORE,GUME,DELOVE I SLIČNO.
POZDRAV HRC.

P.S.
OVAJ VIKEND JE KOD NAS BILO PRILIČNO TOPLO I VEČ SMO SE POČELI POMALO VOZITI...

Motor vozim od drugo razreda......lud sam bez njega.......VOzio sam svasta.....rvo sam vozio tomose....aytomatik,apn,atx vozio sam ibt-50....po meni najbolji tomos....tj.najbrzi....
Sad vozim 'kineze' imam jedan skuter i keway speed 125....sa skuterom sam presao 7000 za nesto manje od godinu dana sa sa ovim drugim za 4 meseca 3000km......nisam imao problema......Planiram da uzmem neki jaci,ozbiljniji motor.....mozda neki R6 ili Suzuki GSXR 600 ili Hondu CBR 600RR.............ali otom-potom..................

Zivim za motore,nemam ga ali sam veliki ljubitelj motora....Kada bih birala izmedju nekog dobrog automobila i motora izabrala bih motor. Pozdrav za sve motoriste,a posebno one iz Cacka.....(Manchula) ;):o

KAKO JE TEK OVAJ PROŠAO???

OVA FOTKA JE SAMO DA SE ZAMISLIMO...A SAD NA NEKU VESELIJU TEMU...UŽIVAJTE U VOŽNJI I PAZITE SE:razz:

Prilozi

• uf.....jpg
    uf.....jpg
    4,3 KB · Pregleda: 113
vidim većinu lokalnih balavaca na motociklima ovo lepo vreme izvuklo napolje...

prosle godine, decko jedan mojih godina *imam 21godinu* kupi motor i taj dan ga redistrovao. Oko 150 konja motor imao. Zaleti se oko 200km/h kroz grad, i sa jednog dela puta koji je bio suv, uleti na deonicu puta koji su prali komunalci. i sa oko 200 mozda je ukocio jbm li ga do 100 i kusur i bam u drvo.
Moja komsinica je bila dezurna tada u bolnici. mhm: ruka jedna otkinuta. Druga se drzala na malo koze. Jedna noga imala dosta preloma, i nije mogla se krpi, i radila bi se amputacija,ali morali su da rade drugu stvar: vracanje creva prosutih iz stomaka. Kaze da su mu creva popucala i izmet iscureo u stomaku. I dosta organa je unisteno bilo... spokoj mu dusi.

eto, nauk za one sto sa skutera zele na nesto jace da predju. Citao sam post da neko zeli da kupi jaci bajk...
nemoj. pozdrav

ajde što pređu sa skutera na nešto jače...to i nije problem, ako ume da se kontroliše pri dodavanju gasa. A svako ume da dozira gas. A kako momci sa 20 tak godina slabo umeju da se kontrolišu, još ako ih gledaju devojčice...da vidiš čudesa...:lol::shock: Takvih mi nije žao, štaviše...navijam da se izlome:twisted:

Back