brekic
Zainteresovan član
- Poruka
- 110
eh da imam ovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I vi ste mi bajkeri... Navratite malo do Harley-Davidson club.. u beogradu... Da malo naucite o motorima,a ne o zujalicama... Vama je jedino bitno da moze da ide preko 200,i da moze da se propne... Koji ste vi luzeri,bruka... Sednes na njega i em sto iskrivis kicmu od grbljenja,nego sto posle duze voznje nemozes da ispravis noge... A tek koje je uzivanje suvozacu??? Ja moju Virago 250 nebih menjao ni za 5 novih R1... KAPISH???
eh da imam ovo
ja govorim liku koji je '91 a hoce gsxr-a.Mislim da se trebas potpuno sloziti ako se imalo razumes u motore.Gde je trkalica za ucenje motora.KAO PRVO:TO TREBA DA MU BUDE PRVI MOTOR A NE POSLEDNJI.Zar ne?
ja govorim liku koji je '91 a hoce gsxr-a.Mislim da se trebas potpuno sloziti ako se imalo razumes u motore.Gde je trkalica za ucenje motora.KAO PRVO:TO TREBA DA MU BUDE PRVI MOTOR A NE POSLEDNJI.Zar ne?
MOMCI MOLIM VAS ZA PAR LINKOVA TRGOVINA-FIRMI KOJE U SRBIJI PRODAJU MOTORE,GUME,DELOVE I SLIČNO.
POZDRAV HRC.
P.S.
OVAJ VIKEND JE KOD NAS BILO PRILIČNO TOPLO I VEČ SMO SE POČELI POMALO VOZITI...
evo ti probaj ovo www.moto-berza.com i ovo www.motori.com
vidim većinu lokalnih balavaca na motociklima ovo lepo vreme izvuklo napolje...