MOTOCIKLI

ok. sad sam guglao. njegov motor od 100kw nije bas impresionirao,jer sam ocekivao oko 160-160 konja zbog tog monster :) svidja mi se retro izgled, sa velikim farom

ali 999 sa 140konja...
jednom sam gledao na TVu zasto je ducati toliko skup i da njegov rad motora je zasluzan za silne pobede na trkama... ne znam koji je to nacin rada motora. Znam da drugi to nemaju ili imaju,ali ne tako dobro... ne vredi, ne mogu da se setim.

A sta mislis o ducati 996?

pazi,meni je na motoru dovoljno oko 100konja. znaci neki CBR600 ili R6.
ali kad bih kupovao uzeo bih 999 zbog jaceg motora. Realno nije to kao kod auta: npr uzmimo bmw 5 iz 2001 godine: 520 523 525 528 530 535 540 .... i sada razlika izmednju najslabijeg i najaceg je ogromna u ceni.

a 996 i 999 biras: slabije ili jace. Normalno,dodas jos malo kesa i uzmes jace.
nisam shvatio nikad ljude koji kupuju r6 yamahu. Kad dajes toliko para dodaj josh malo za r1, a imas 50konja vishe.

807.jpg

Husaberg, švedsko čudo. Moj drugar ima jednog ovakvog sličnog, više cross varijanta. Prešao sa njim skoro 50000km po Fruškoj gori i naokolo za par godina. Neverovatno kako je to kvalitetan motor, kako se ništa ne klima, ne mrda, kako je kompletan utegnut. Vrh, po meni.

imas sajlu samo je potrebno da je zavrnes sa srafcigerom ali pazi da zavrnes sajlu od kocnice dole gde je disk ima jedna jedina sajla koja izlazi iz kocnice nadji na njoj mesto gde se podesava,ako ne uspes idi u tj isti servis neka ti oni nameste.jel mozes da mi posaljes slike tvog skutera ako nije problem i da mi napises nesto o njemu jer planiram da kupim yamahu aerox ali nemam kad da odem i pogledam u neki drugi grad.interesuje me jel dobar,karakteristike

pazi,meni je na motoru dovoljno oko 100konja. znaci neki CBR600 ili R6.
ali kad bih kupovao uzeo bih 999 zbog jaceg motora. Realno nije to kao kod auta: npr uzmimo bmw 5 iz 2001 godine: 520 523 525 528 530 535 540 .... i sada razlika izmednju najslabijeg i najaceg je ogromna u ceni.

a 996 i 999 biras: slabije ili jace. Normalno,dodas jos malo kesa i uzmes jace.
nisam shvatio nikad ljude koji kupuju r6 yamahu. Kad dajes toliko para dodaj josh malo za r1, a imas 50konja vishe.

nekom ne treba toliko snage;)
a vi svi koji mislite da mozete uciti na hondi cbr600 ili tako necem,varate se.to nisu motori za pocetnike.previse snage u neiskusnim rukama

Back