MOTOCIKLI

b!iker,jel ima mesta kada sednes jel ti udaraju kolena u masku gde je volan,i da li ima mesta ovaj iza,cini mi se da nije nesto konforan,za stunt je extra,ali za malo duzu voznju od 30 kilometara cini mi se da nije bas za to,pa me interesuje sta ti mislis.poz

e posto imas yamahu aerox mozes li mi reci ima li mesta,kada sednes da li ti udaraju noge u masku gde je volan,i da li ima mesta suvozac.posto hocu da kupim aeroxa,2005god 1700evra sta mislite o toj ceni,to je replica

koja mi se glupost desila ove godine,hvala bogu taj motor sam prodao,i prica ide ovako:ja dosao sa drugovima sa voznje oko 9 uvece,i dosao kod drustva ispred zgrade,ja da skinem kacigu kad jedan lik inace sa kojim sam se prethodne veceri pobio okrene rucicu gasa skroz ja na motoru krenuo da skidam kacigu i kad je motor krenuo ja do pola skinuo kacigu i kako je motor krenuo i cimnuo meni kaciga preko ociju nista nisam video,i kad sam tresnuo u klupu i preleteo preko motora sve zvezde sam prebrojao inace imao sam piaggio zip novi modeli koji je to kvalitet samo maska pukla,viljuski nista.piaggio je najbolja marka samo sto nisu u trendu

e posto imas yamahu aerox mozes li mi reci ima li mesta,kada sednes da li ti udaraju noge u masku gde je volan,i da li ima mesta suvozac.posto hocu da kupim aeroxa,2005god 1700evra sta mislite o toj ceni,to je replica

Ja sam 1,83cm i ama lepo mesta mada nije nesto za dvojicu da se voze.udobnost nije preterana ali je voznja zabavna.noge mi nikako ne udaraju u volan.
1700 evra je skroz ok cena i tesko da ces naci za manje.
Koje si ti god?
Sto ne nadjes neki 125ccm motor za te parice ili malo vise?

ja sam 91g.razmisljam da uzmem apriliu rs 125 ali da bih uzeo nesto kvalitetnije treba mi 1900min plus oko 200 evra da polozim za A kategoriju plus prevoz za motor ako je u nekom drugom gradu i sve to zajedno izadje oko 2200evra a tolike pare dati za motor i to sada kada treba za koju god da polazem za kola nije pametno.A ko zna mozda i kupim jer mi uglavnom treba za duzaputovanja motor ili skuter

ja sam 91g.razmisljam da uzmem apriliu rs 125 ali da bih uzeo nesto kvalitetnije treba mi 1900min plus oko 200 evra da polozim za A kategoriju plus prevoz za motor ako je u nekom drugom gradu i sve to zajedno izadje oko 2200evra a tolike pare dati za motor i to sada kada treba za koju god da polazem za kola nije pametno.A ko zna mozda i kupim jer mi uglavnom treba za duzaputovanja motor ili skuter

polazi ujedno i A I B kategoriju.Ako uzimas skuter preporucujem ti aerox ili apriliju rs

prosecno ti uzimaju oko 200evra plus troskovi isto ti dodje kao da kupis ovde ali sad je zima mozda nadjes nesto ali sad niko ne prodaje motor moras dobro da se pomucis dapronadjes a to ti niko nece da se puno bakce nego sta prvo vidi.

e to je problem ima ono direktno ubrizgavanje goriva a budala ga drzi napolju plus ima vodeno hladzenje a koliko dana je ispod nule to je sve zamrzlo i jos kada bi upalio skuter to bi sve popucalo pa moram da cekam lepse dane jbg.a ti uvozis skutere(b!ker)

e to je problem ima ono direktno ubrizgavanje goriva a budala ga drzi napolju plus ima vodeno hladzenje a koliko dana je ispod nule to je sve zamrzlo i jos kada bi upalio skuter to bi sve popucalo pa moram da cekam lepse dane jbg.a ti uvozis skutere(b!ker)

ko ja uvozim?ma jok bre.kupio sam novi u yamahi rodicu u novom sadu.sada sam nasao taj gpz 500s iz uvoza.Ja sam '89 god

prosecno ti uzimaju oko 200evra plus troskovi isto ti dodje kao da kupis ovde ali sad je zima mozda nadjes nesto ali sad niko ne prodaje motor moras dobro da se pomucis dapronadjes a to ti niko nece da se puno bakce nego sta prvo vidi.

e pa ja mislim da i ne izadje bas isto.....eto vidi na mobile.de imas sasvim pristojne motore od 85-tog do 91-tog godista tipa kawa gpz 500,yamaha xj 500-600-650,sizuki gs 750,honda vf 500........i to u rasponu cena od 300 do 700 jevreja....posto su ovo podosta stari motori i nisu preko 800 cm carina i porez za njih su dosta mali.......ja mislim da moze da se nadje npr. gpz 500 za 500 evra i da te izadje jos toliko sa carinom, porezom i prevozom ili mozda malo vise..................a u Srbiji ne mozes da nadjes ispod 1500 evra normalnu kavu dok su preko 1800 evra one bez ulaganja......

Back