MOTOCIKLI

hehe *** za mene znam nije nikako veliki motor,92 sam godiste,a vozio sam na leto motor r1 od nekog lika samo 2km(otisao do kraja ulice)nazad sam dogurao nisam smeo da vozim osecaj je cool ali ono je strasna snaga malo pipnesh gas,isao sam drugom nisam smeo dalje,i za nas klije nije trkalica bar do 25 ako ne i vise.

indian_chief.jpg

ajde što pređu sa skutera na nešto jače...to i nije problem, ako ume da se kontroliše pri dodavanju gasa. A svako ume da dozira gas. A kako momci sa 20 tak godina slabo umeju da se kontrolišu, još ako ih gledaju devojčice...da vidiš čudesa...:lol::shock: Takvih mi nije žao, štaviše...navijam da se izlome:twisted:

KAKVO DOZIRANJE I KONTROLA.VIDIM DA BAS NE ZNAS PUNO ALI AJDE.STVAR JE U KONJSKIM SNAGAMA KOJI TI MOTORI IMAJU A NE BRZINI.TI NJEGA TERAJ 40 KM/H OK,ALI TAKO NIKAD NECES NAUCITI VOZITI MOTOR.Zato se uzimaju slabiji i prelazi se polako kako bi svaki motor savladao i izvukao max iz njega,stekao malo iskustva.Ko god kupi trkalicu 600 kao prvi bajk ZA^EBO SE!!!

Nisam ni rekao da znam mnogo, ali znam dovoljno (za sebe). U kraju postoji jedan momak koji nikada u životu nije seo ni na skuter, a kamo li da proprati nekakav redosled kubikaža...a da vidiš šta radi na Hondi CBR 954 RR...vozi kao da je s njim rođen...

Cela ta priča koju svi okolo prosipaju da je najbolje krenuti od bicikle, pa onda na 50, pa 150, pa 250, 300, 400, 500 kubika... i sve tako dok ne proceniš da si sazreo za nešto jako i brzo...mislim...to jeste preporučljivo... Ali to je preporučljivo...samo preporuka, savet...nije obaveza, niti pravilo... I nigde ne piše da tako mora da bude. Svako radi po svom nahođenju, osećaju, odgovornosti, zrelosti, novčaniku... Ima bajkera koji voze po 20 godina, pa se izlome k'o najveći diletanti dok čekaju najobičnije zeleno svetlo na semaforu... mislim...:lol:

Da ali slome se zaslugom nekog majmuna u kolima...Ok kako hoces samo ja ne lupetam gluposti.Taj momak mozda ima smisla i stvarno zna da vozi ali nismo svi isti.Vremenom stices sposobnosti i najvaznije ISKUSTVO.Zasto na polaganju ne dobijes trkalicu 600+ kubika ako je svejedno?
vozis li ti nesto DeeLiteOrangeAdvanced?Odakle si?

Back