MOTOCIKLI

dlmjh1.jpg

Ova Shark mi ide uz motor a druga je AGV GP1 jeftina i mozda jedna od najboljih njihovih kaciga.Probao sam i druge AGV kacige ali jedino moze po udobnosti da joj parira model koji kosta 550 eura, Sharkova ima one kanale gore pa jedva cekam da vidim dali ce to doprineti da se manje trese ne 250 ili vise.:D

Je l' umes na jen' kotlac da ga cimnes? :per:

secam se da je jedan lik sa semafora kretao na nekom zelenom Kavasakiju nindza, i cima telom na gore da ga digne na jedan tocak i proba par puta. Napravi krug i opet na isti semafor i mi ga gledamo i on mali gas samo cimne i pokusava da ga "rucno" digne na jedan tocak :hahaha:

Sad vozi neki motor od blizu 200ks sa Sijamura aupsusima od 2200eura

U zivotu nisam digao ni jedan motor na zadnjaka.Ima vise razloga:
1.kasno sam poceo da vozim motore
2.iz bezbednosnih razloga
3.s*****s vile na motoru
4.ovaj sada je jako tezak da bi se dizao
5.nemam muda:mrgreen: jer sam padao vec 4 puta
mislim da sam veoma realan i iskren.:)

cimanje motocikla gore dole je katastrofa za ram, viljušku, lagere i uopšte - za ceo motor...
...a o rizicima da se izlomiš i da ne pričamo...
...ipak je to za napaljene klince, koji motocikle kupuju da bi lakše došli do riba...produžetak falusa...

cimanje motocikla gore dole je katastrofa za ram, viljušku, lagere i uopšte - za ceo motor...
...a o rizicima da se izlomiš i da ne pričamo...
...ipak je to za napaljene klince, koji motocikle kupuju da bi lakše došli do riba...produžetak falusa...

ja ga dizem i vozim na zadnji tocak i to svaki dan i vise puta dnevno a najcesce kad sam sam da se ne brukam ( vezba cini majstora ) , i ne da bi se kur..cio nego je meni lepo vladati tom silom . i ima pametnih konstruktora , kada bi on snosio posledice toga polomio bi se za par dana , jer ste videli koliko skacu ovi se krosaljkama pa se ne lome ramovi i viljuske . nemojte da ste smesni , koliko udesa sam video gde je motor udario frontalno u nesto i viljuska i ram su ostali citavi , pa nisu oni napravljeni od kacamaka

Vasilije ako si stvarno u Austriji ajd mi iskopaj negde polovan hladnjak, a da bude ceo, za B-Kinga.Sezona se blizi i kako je krenulo na kraju cu morati da kupim tj. ubicu novcanika.:sad2: Preko e-bey-a sam vec kupio plastikariju od koje mi fali jos par komada ali nema hladnjaka.A sto se tice dizanja ja sam lepo objasnio da za to treba imati mooda i zdravu lobanju(ja sam moju operisao zbog pada i svaki sledeci moze biti fatalan) pa reko sto da rizikujem sa dizanjem.

Dule svaka cast na masini!! Imao sam priliku da se provozam na Kingu i pola sata nisam mogao da progovorim od adrenalina. Lud motor skroz!! :super::super:

Evo mog konja

Prilozi

• PA120049 [Desktop Resolution].jpg
    PA120049 [Desktop Resolution].jpg
    39,4 KB · Pregleda: 17
Hvala.Ma dobro je sve sto je mlado a ono stero se vec davno umorilo.:D Tako je i kod motora.Jedva cekam da krene sezona pa da odem na jake skupove a ove godine obavezno moram na Zlatibor jer prosle nisam bio.:sad2:

secam se da je jedan lik sa semafora kretao na nekom zelenom Kavasakiju nindza, i cima telom na gore da ga digne na jedan tocak i proba par puta. Napravi krug i opet na isti semafor i mi ga gledamo i on mali gas samo cimne i pokusava da ga "rucno" digne na jedan tocak :hahaha:

Neće dugo da ga vozi... :mrgreen:
+1
De si Vasilije...

je l pao turbo ili razvod? :per:
I mene zanima nastavak priče...:mrgreen:
:dash:
...je8em ti i kredit i banke i zelenaše i sve u pichku materinu...

...al ću ga kupim, je8o sam mu majku...
Koj'?

Hvala.Ma dobro je sve sto je mlado a ono stero se vec davno umorilo.:D Tako je i kod motora.Jedva cekam da krene sezona pa da odem na jake skupove a ove godine obavezno moram na Zlatibor jer prosle nisam bio.:sad2:

Ma brale nesto se ova zima oduzi... ili se barem meni tako cini.A kako najavljuju bice jos usranog vremena, mada vidjam po gradu par optimista na R-ovima kako voze!! naravno jedva cekam da krene sezona. Jel si isao na skupove prosle godine? Ja slabo, samo Avala (M.K. Familija) i Lazarevac. Ove godine planiram skup u Umagu. Jedan od najboljih u regionu. Preporucujem ti da uzmes u razmatranje ako volis skupove :ok:

2009-te sam bio na skupovima u.Zrenjaninu,Novom Sadu,Indjiji,Staroj Pazovi,Rumenci,Kuli,Sapcu,Beloj Crkvi,Muzlji a trebalo je da idem i u Sutomore ali docekala me neka glupaca sa kolima.Ove sezone ako Bog da,idem u Pulu,Sutomore i obavezno Zlatibor jer su mi rekli da je bilo extra.

Evo malo da se umesam i ja.
Resio da prodam moju Hondu cbr900rr.:( Nije registrovana.Al smo decembra odradili servis,semerinzi viljuske,nov top,itd.Razlog sto nisam seo na motor od augusta.Tad sam poceo voziti u medjunarodnu,i skoro nikad nisam kuci.I sad stoji kod drugara da bi mogao povremeno da pali. Cena nemam pojma oko 2700 (lupio).
ako nekog stvarno interesuje evo i moj broj tel,064/160-3479 al samo sms il mejl zbog rominga.Pozdrav.

Misliš yoshimura?

2009-te sam bio na skupovima u.Zrenjaninu,Novom Sadu,Indjiji,Staroj Pazovi,Rumenci,Kuli,Sapcu,Beloj Crkvi,Muzlji a trebalo je da idem i u Sutomore ali docekala me neka glupaca sa kolima.Ove sezone ako Bog da,idem u Pulu,Sutomore i obavezno Zlatibor jer su mi rekli da je bilo extra.

2008-me je Sutomore gorelo od motora ... ceo onaj prostor gde bude luna park je bio popunjen motorima ... dolazio kum sa ekipom iz Sarajeva ... bilo je kao nikad pre ....

A kum je te godine uzeo nagradu za prvo mesto u takmičenju ispijanja piva ....

Ali je zato 2009-ta bila sra.nje. Bolje što nisi došao. Nije bilo 100 motora ukupno ... u kampu je bilo 10 ... možda i manje :lol:

A takmičenje za ispijanje bilo isto skroz namešteno ... merio neki čovek na štoperici na telefonu .... ono, bili su ofirni skroz ... znalo se da će da pobede ovi moci iz Sutomora ...

Ali zato u bacanju gume su ga popušili ... uzeli smo im zlatnu medalju .... svi bacali po 12 metara, mi 14 16 i 18 :lol:

Ovo drugova majca jos od pre par godina

majca-1.jpg

9533_1208234560390_1064484622_66696-1.jpg

meni taj burnout nikako ne ide u glavu...misim...u redu kad je guma pred samu zamenu, recimo došao si u servis da je zameniš, pa ajde da je barem dokrajčiš...to o'k...al ovako, na moto skupovima kad ta ista guma treba da te vrati kući možda 300 km odatle...:confused: ...a sve zbog pogleda tamo neke klinke od 15 godina...ma beži bre...

...i da...koja je razlika u ceni između Shark i HJC kaciga...?

meni taj burnout nikako ne ide u glavu...misim...u redu kad je guma pred samu zamenu, recimo došao si u servis da je zameniš, pa ajde da je barem dokrajčiš...to o'k...al ovako, na moto skupovima kad ta ista guma treba da te vrati kući možda 300 km odatle...:confused: ...a sve zbog pogleda tamo neke klinke od 15 godina...ma beži bre...

šlažem še.

Shark je malo skuplja i ozbiljnija kaciga.U principu,nista bez Arai i Shoei kacige ali one kostaju i po 750 eura a uproseku su oko 400 eura.Preko zime su vecinom na nekim popustima pa ako nemate kacigu,tad je treba kupiti.

Back