MOTOCIKLI

Najludje pucanje je bilo 2009 u Sapcu kada su tri lika sa motorima pucali jedan je pucao ovako jedno 5-6 sati i motoru nista. tt-ttt-tttt-tt----tt-ttt-tttt-tt. Ujednom momentu sam morao da zacepim usi jer sam poceo da osecam bol.Bilo je lepo u Sapcu i obavezno idem i ove godine.:)

Pucanje je naše omiljeno :lol:

A guma jeste bila pri kraju... mislim, ja je isto ne bi nikad tako vrtio, možda krug-dva da ostavim potpis i to je to.
A ovaj je izvrtio tu noć još 50 takvih. I na kraju žena počela nešto da mu peva ( ko mu je kriv kad ide sa ženom na motorijadu ) pa otišo. Do kuće ima 40 km, on na 20-tom stao, spalio je citavu, dok nije pukla i otisao taxijem kuci :lol:

Najludje pucanje je bilo 2009 u Sapcu kada su tri lika sa motorima pucali jedan je pucao ovako jedno 5-6 sati i motoru nista. tt-ttt-tttt-tt----tt-ttt-tttt-tt. Ujednom momentu sam morao da zacepim usi jer sam poceo da osecam bol.Bilo je lepo u Sapcu i obavezno idem i ove godine.:)

:eek: konjine.
ne znam, meni su ti skupovi seljana do jaja.

Nije to jos organizovano ni blizu kao preko pa da se bas provedes.Nema ni riba ni neke specijalne akcije,bude neka rock grupa i bina na kojoj sviraju a mi stojimo i slusamo razne motoraske price.Kad sam bio u Beloj crkvi 90% vremena sam proveo na jezerima a na skupu je bilo zalosno.Iskristalisao sam gde je bilo dobro i tamo cu ici a gde nije tamo vise ne idem.Kula,Futog,Sabac i Zrenjanin su bili odlicni.

Evo vam jedna motorasica! Moja prijateljica za vreme trudnoce.:D
2ivnspk.jpg

B-King ti ili legne ili ne.Ja nisam zahtevan vozac a uzeo sam ga jer sam imao viska para.Strasan je osecaj kad non stop moras da razmisljas o stanju puta jer kad dam gas u 9o% slucajeva mi dupe pocne bezati tako da sa gasom moram pazljivo. Ovaj Z1000 je em slabiji em dosta povoljniji za registraciju.Zao mi je kad drzavi zarad poreza na budale moram dati 50000 din. za efektivnih 4-5 meseci voznje.Zaista je to postalo luksuz.Neko vozi auto od 50 k pa placa 25000 a ja motor od 12k pa 50000.Preterali su momacki.Vecina mojih drugara nije ni imalo registrovane motore ali s obzirom na sve vece kontrole morace a ne zna se odakle.Kinga cu voziti jos ove sezone a ako drzava nesto ne promeni u vezi registracije koja bi realno trebala da bude upola manja onda kupujem 1000 ccm.U Madjarskoj je registracija za celu godinu 300 eura a na zapadu i manje,samo kod nas udri po usima.Kao skinuce taj Extra porez kad prodje kriza:hahaha:

Pa to mi nije jasno,nisi zahtjevan vozac a uzmes motor od 180 ks.
A to mora biti dobro kada imas viska para.:D
A sad vise sigurno nemas sta li,kad si se raskukao oko registracije i hladnjaka?
Salu na stranu,pretjerali su za registraciju..

Pa to mi nije jasno,nisi zahtjevan vozac a uzmes motor od 180 ks.
A to mora biti dobro kada imas viska para.:D
A sad vise sigurno nemas sta li,kad si se raskukao oko registracije i hladnjaka?
Salu na stranu,pretjerali su za registraciju..

Vidi,ja kad nesto uzmem na to niko ne moze da osta ne ravnodusan.Tog momenta sam imao viska para a sto se tice registracije i hladnjaka,kako bi se ti osecao da te neko dere? Juce mi je bio drugar koji je pre neki dan kupio u Budimpesti u Kawasaki prodavnici jaknu za 80 Eura a kostala je 210 i jos mi kaze da registracija za motore preko 1000ccm je kod njih 250 eura a mozes da registrujes na koliko hoces.Recimo 6 meseci sto je optimalno.Kad cemo vise to mi doziveti?A nasi slepci pricaju o EU i kako kod nas mora da bude kao i kod njih a dobili smo samo farove koji moraju po danu da budu ukljuceni.Jos jednom-SRAMOTA.

Ista je stvar i za putarine. Placamo cenu putarine istu kao i automobili!! :rtfm: To nigde na svetu nema. Cena astronomska a kvalitet puteva i auto-puta mislim da nema potrebe komentarisati...

Te putarine... krenem sa drugom kombijem Zastava 900AK na ficijadu u BG, NS, bilo gde kuda se ide autoputem i onda se najezimo kad dodjemo do naplatne rampe. Uzimamo gornju i placamo kao za autobus :confused: Mladenovac-Beograd 180dinara :confused:

21.Marta ima sajam motora u Budimpesti.Kazu da je veci nego beogradski sajam automobila. Ulaznica je 1600 forinti(oko 500 din) i parking za ceo dan oko 250 din. Daju extra popuste na opremu,jakne,pantalone i ........ Izlozeni motori se ne prodaju ali su izlozeni u svim bojama u kojima se prave a dobiju se katalozi sa dilerima koji prodaju motore.Ekipa i ja obavezno idemo jer konacno nema viza pa da vidimo malo sveta.:per:

Back