MOTOCIKLI

Nije to jos organizovano ni blizu kao preko pa da se bas provedes.Nema ni riba ni neke specijalne akcije,bude neka rock grupa i bina na kojoj sviraju a mi stojimo i slusamo razne motoraske price.Kad sam bio u Beloj crkvi 90% vremena sam proveo na jezerima a na skupu je bilo zalosno.Iskristalisao sam gde je bilo dobro i tamo cu ici a gde nije tamo vise ne idem.Kula,Futog,Sabac i Zrenjanin su bili odlicni.

Ne bih se baš složio sa tobom što se tiče toga ... :)

Ovo je bilo u Sarajevu 2008.

I naravno kumov buraz u akciji ...

Pa dobro brate, ako voziš motor, niko ti neće zabraniti tamo da odeš :lol:

Dođe tamo ljudi iz Srbije .... ako ne i više :)

Mozda bih i mogao al necu da dozivim opet trenutak kad se trebalo ici za Belu crkvu,a trebalo je da ide nas desetak,da vise od pola ekipe otpadne jer nema kesa.A ove godine je jos gore nego prosle.U svakom slucaju stavicu i Sarajevo na spisak.:D

009.jpg

el valja ovo nešto...?:whistling:

Prodavnica Suzuki motora u Novom Sadu "Marcos" je resila da promeni poslovnu politiku tako da od sada dobro razmislite dali cete kupovati kod njih.Narucio sam kod njih pre tri meseca neke delove i dan danas ih nisam dobio a resili su da me ohlade za depozit koji sam ostavio kod njih tj. kada su mi izdavali predracun rekli su mi da kod njih za razliku od drugih taj novac mogu da iskoristim tako sto cu kupiti nesto u toj vrednosti.Kada sam narucio delove receno mi je da cu ih dobiti za dve nedelje.Posle tri meseca cekanja sam otkazao narudzbinu jer ni oni ne znaju kad ce ih dobiti.Na to su me zvali da mi kazu kako
mogu da uzmem nesto sa predracuna ali sa 3% popusta.Sto znaci da su obrnuli pricu u svoju korist. Motorasi kupujte delove kod drugih distributera jer ovi em su skuplji em hoce da zavuku ruku u vas dzep.Jos mi je licno vlasnik rekao da slobodno mogu da pljujem po njegovoj prodavnici sto govori o debljini obraza.Jos se hvali kako je prosle godine izdao 40 predracuna i ako je svima uzeo taj procenat znaci da je dobar bar 10000 eura samo na deljanju ljudi koji kupuju kod njega.To nam je hvala kao kupcima.

Prodavnica Suzuki motora u Novom Sadu "Marcos" je resila da promeni poslovnu politiku tako da od sada dobro razmislite dali cete kupovati kod njih.Narucio sam kod njih pre tri meseca neke delove i dan danas ih nisam dobio a resili su da me ohlade za depozit koji sam ostavio kod njih tj. kada su mi izdavali predracun rekli su mi da kod njih za razliku od drugih taj novac mogu da iskoristim tako sto cu kupiti nesto u toj vrednosti.Kada sam narucio delove receno mi je da cu ih dobiti za dve nedelje.Posle tri meseca cekanja sam otkazao narudzbinu jer ni oni ne znaju kad ce ih dobiti.Na to su me zvali da mi kazu kako
mogu da uzmem nesto sa predracuna ali sa 3% popusta.Sto znaci da su obrnuli pricu u svoju korist. Motorasi kupujte delove kod drugih distributera jer ovi em su skuplji em hoce da zavuku ruku u vas dzep.Jos mi je licno vlasnik rekao da slobodno mogu da pljujem po njegovoj prodavnici sto govori o debljini obraza.Jos se hvali kako je prosle godine izdao 40 predracuna i ako je svima uzeo taj procenat znaci da je dobar bar 10000 eura samo na deljanju ljudi koji kupuju kod njega.To nam je hvala kao kupcima.
Pa da li je moguce da se niko nije obratio nadleznoj inspekciji?:eek: Od toliko vas ostecenih da se niko nije resio da mu zagorca "poslovanje"? :eek:

Toliko da se samo postavlja pitanje koliko hoces da izdvojis za motor jer sto vise para das to ces dobiti sacuvaniji motor.Inace moja neka matematika je da motor treba kupiti nov ili sto noviji jer posle nekoliko godina divljanja pitanje je u kakvom je stanju ta masina i ostalo jer za motor je sve bar tri puta skuplje nego za auto.Imam da prodam savrsen Suzuki GSX600F 98` i Hondu VFR750 98` koja je u dobrom stanju,oba iz Deutschland sto znaci redovni servisi i odrzavanje.

Ako kupujes polovnjaka obavezno povedi nekog sa sobom ko se dobro razume u motore (najbolje nekog majstora u koga imas poverenja). Detaljan pregled mehanike, rada motora, kocnice, elektrika itd. se naravno podrazumeva. Ako ima servisnu knjizicu jos bolje. Na kilometrazu nemoj da mnogo obracas paznju pogotovo ovde kod nas. Ako je motor dobro odrzavan moze da predje i 500.000km bez problema. Znaci odrzavanje prethodnog vlasnika je veoma bitno! Ako si u prilici kupi motor u Nemackoj pre nego ovde, ali opet budi oprezan. Sto bi nas narod rek'o " triput meri jednom seci"

Pitanje za motorase.Ima li iko ideju koliko vredi Yamaha GTS 1000 95`? dobijam je u zamenu za jedan auto i ne znam koliko da je cenim a ne zna ni kupac jer je dobio na poklon.Gledao sam na netu ali su nebulozne cifre.Evo slike da se vidi sta je to.
149s1zn.jpg

Poslednja izmena:
Marcos Suzuki u Novom Sadu i Kikindi -Prevaranti.Zaobidjite ih u sirokom krugu.Nisu sposobni da nabave delove za tri i po meseca a obecaju da stizu za 15 dana i sto je najvaznije,uzmu ti depozit za delove da bi bili sigurni da ces da kupis delove a onda nece da ga vrate bez obzira sto cekas delove tri meseca. Izvinjavam se ostalim forumasima ali ovo je reklama po izricitoj zelji vlasnika Marcosa.

Back