Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
Imao sam ja sliku z750 od jednog druga .... tu su bili yoshimura, xenon i ostale džidže ... posle ga prodao i uzeo r6 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije to jos organizovano ni blizu kao preko pa da se bas provedes.Nema ni riba ni neke specijalne akcije,bude neka rock grupa i bina na kojoj sviraju a mi stojimo i slusamo razne motoraske price.Kad sam bio u Beloj crkvi 90% vremena sam proveo na jezerima a na skupu je bilo zalosno.Iskristalisao sam gde je bilo dobro i tamo cu ici a gde nije tamo vise ne idem.Kula,Futog,Sabac i Zrenjanin su bili odlicni.

Super je ali to je u drugoj drzavi.Kod nas u Srbiji je to slabo organizovano.Doduse u ZR je bilo veoma pristojno a nadam se da ce tako biti i ove godine.![]()

Pa dobro brate, ako voziš motor, niko ti neće zabraniti tamo da odeš
Dođe tamo ljudi iz Srbije .... ako ne i više![]()
Da li znate koliko od prilike kosta suzuki RF 900 '97 god.?

Pa da li je moguce da se niko nije obratio nadleznoj inspekciji?Prodavnica Suzuki motora u Novom Sadu "Marcos" je resila da promeni poslovnu politiku tako da od sada dobro razmislite dali cete kupovati kod njih.Narucio sam kod njih pre tri meseca neke delove i dan danas ih nisam dobio a resili su da me ohlade za depozit koji sam ostavio kod njih tj. kada su mi izdavali predracun rekli su mi da kod njih za razliku od drugih taj novac mogu da iskoristim tako sto cu kupiti nesto u toj vrednosti.Kada sam narucio delove receno mi je da cu ih dobiti za dve nedelje.Posle tri meseca cekanja sam otkazao narudzbinu jer ni oni ne znaju kad ce ih dobiti.Na to su me zvali da mi kazu kako
mogu da uzmem nesto sa predracuna ali sa 3% popusta.Sto znaci da su obrnuli pricu u svoju korist. Motorasi kupujte delove kod drugih distributera jer ovi em su skuplji em hoce da zavuku ruku u vas dzep.Jos mi je licno vlasnik rekao da slobodno mogu da pljujem po njegovoj prodavnici sto govori o debljini obraza.Jos se hvali kako je prosle godine izdao 40 predracuna i ako je svima uzeo taj procenat znaci da je dobar bar 10000 eura samo na deljanju ljudi koji kupuju kod njega.To nam je hvala kao kupcima.
Od toliko vas ostecenih da se niko nije resio da mu zagorca "poslovanje"? 
Pa da li je moguce da se niko nije obratio nadleznoj inspekciji?Od toliko vas ostecenih da se niko nije resio da mu zagorca "poslovanje"?
![]()