Moto GP

Pa kako nece okisiti.. i nebo place nad necim sto zovu ''smanjenje troskova''

Za one ***** na 4 tocka iza celicnih sasija mi nije krivo ali ovo su najbolji trkaci sveta i treba im dati maximalne uslove za trkanje. To ih naravno nece spreciti da se kolju na stazi,vec od sutra

I naravno,zaboravih da primetim koliko je cudno gledati Moto GP bez znaka Eurosporta u vrhu :confused:

Taj kanal je prvi sinonim za ovaj sampionat godinama u nazad ali sta da se radi,polako ali sigurno sve odlazi u majcinu

e, a sto ovi derpei sa eurosporta ne prenose motoGP? Celo vece sinoc gledam karling i boks cekajuci da pocne trka.
Srecom, moze se gledati prenos na sajtovima preko neta.

Nisu oni derpei!!! Godinama je Moto GP bio njihova udarna igla ali to je zbog nekih poteza Dorne moralo da se okonca

Sve sto znam o ovom trkanju naucio sam od britanskih komentatora u srecno vreme pre Eurosporta srbija i na tome sam im vecno zahvalan,ulepsali su mi mnogo vikenda

Одлично.
Браво за Стонера.
Био сам убеђен да ће Роси када се вратио поново на друго сустићи Стонера, али добро је.

Ljudi bre.. jel vi mislite da je njima bilo lako da se odreknu svog zastitnog znaka i da nisu ucinili sve da sprece gubitak prava?

I ne verujem da se radi o nekom astronomskom novcu ili ako necemu,svako ziv zna da je Eurosport najveci promoter Moto GP-a i tako ce ostati zauvek,makar ga gledao na Sportklubu 100 godina.

Ja zaista nisam ubedjen sta se desilo ali sve ovo im je sigurno jako tesko palo

Pljujte po Dorni,ne po Eurosportu

Eurosport loses MotoGP coverage

By Pablo Elizalde Friday, June 27th 2008, 09:11 GMT

Eurosport will no longer broadcast MotoGP from the 2009 season, commercial rights holder Dorna has announced.

"Dorna would like to thank Eurosport for a partnership which has been of mutual benefit for several years, having helped take MotoGP to new levels of popularity and coverage whilst also offering the pan-European broadcaster impressive viewing figures," said Dorna in a statement.

"The decision is part of Dorna's new strategy of working with national network broadcasters around Europe, always focusing first and foremost on free-to-air coverage to bring MotoGP to wider audiences."

The announcement means that the BBC will get exclusive coverage of MotoGP next year in the UK.

Dorna said that in Spain and Italy, where it has long-term agreements with TVE and Mediaset, negotiations are ongoing about extending coverage to more hours during the weekend.

The company also said that a deal had been signed with a privately owned free-to-air channel in Germany, giving the network exclusive coverage until 2011.

"Meanwhile, negotiations are ongoing in France and other major European territories with various mainstream networks; further details will be announced shortly," the

Poslednja izmena:
Maestralna Yamaha i pobeda jedinog vozaca za kojeg bi mogao da navijam da nema Valea :worth: bravo mali

Sjajno je i sto je podijum prosao bez derista,bar onog koje ima krvi i mu*a.. pedrosu ne racunam

p20090426124446296.jpg

Poslednja izmena:
Nije mu prvi put

Uskoro stize i 100. GP pobeda a ako nastavi ovako uskoro ce steci uslove za veoma ozbiljnu komparaciju sa nedodirljivim Djakomom Agostinijem

Sjajna trka za Depunijea i Melandrija,Horhe neoprostivo los

Back