Neptunijanka
Aktivan član
- Poruka
- 1.731
Sada kada sam videla temu setila sam se mog Cvrleta. Puno je trazio da jede i puno smo mu davali i uginuo je. Nemojte mnogo da ih hranite iako zvuce kao da su uvek gladni 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POTREBNA POMOC!
Ako je neko imao iskustva ili ako zna neka mi pomogne. Imam morsko prase staro oko 3 godine, do pre par dana je bilo sve ok ali od pre 4 dana iznenada se sa desne strane u predelu vrata pojavila unutrasnja izraslina velicine stono-teniske loptice. Kako primecujem ne boli je. Sve ostalo je kao i ranije, vesela je, skakuce, jede normalno, pije vodu. Ako je neko imao iskustva sa slicnim problemom neka mi pomogne. Unapred hvala, Milan
Nazalost nisam u Srbiji, u Svedskoj sam, hvala na trudu Krofnice![]()
hvala Krofnice na savetima,kupila sam neku piljevinu sa mirisom limuna,menjam joj cesce piljevinu i pustam je da trcka po sobi pre obroka,a komsija ce mi staviti mrezu na terasu,pa ce peko leta moci da zivi na terasi,mislim da ce uzivati.Cesce je cesljam,pa se manje linja tako da je problem resen,mada jedva cekam da pocne da zivi na terasi,zao mi da je stalno u stanu,svez vazduh svakom prija![]()
Nemoj da mu stavljas piljevinu...jako je lose za oci i disajne organe...seno obozavaju+je zdravohvala Krofnice na savetima,kupila sam neku piljevinu sa mirisom limuna,menjam joj cesce piljevinu i pustam je da trcka po sobi pre obroka,a komsija ce mi staviti mrezu na terasu,pa ce peko leta moci da zivi na terasi,mislim da ce uzivati.Cesce je cesljam,pa se manje linja tako da je problem resen,mada jedva cekam da pocne da zivi na terasi,zao mi da je stalno u stanu,svez vazduh svakom prija![]()
Nemoj da mu stavljas piljevinu...jako je lose za oci i disajne organe...seno obozavaju+je zdravo