MORSKI PRASICI

Stvarno ne znam sta da ti odgovorim...

Da preformulisem pitanje. Zasto nepises regularno kao i svi mi ostali?

Da li sam ja jedini kome ovo smeta? Valjda postoji neka osnovna kultura na forumima.

Kako bi sad bilo da svi uzmemo da sarenimo nepotrebno postove?
Nemoj mi reci da nevidis nista pogresno u tome

Izgleda kao da spamujes

Okotili su mi se prasici, pa ako neko hoce da vidi pokusao sam da ih uslikam :) Stari su oko 4-5 sati.
Mrak je napolju, a moj mobilni slabo slika po mraku pa su slike malo losije. Mada osvetlila je malo sijalica malo lampa sa mobilnog... nije toliko lose.

Ima tri prasenceta ovde su sa mamom

pigys-1.jpg

hehe.. kako su se poredjali :)

3littlepigys.jpg

Ima jedno skroz belo...

whitec.jpg

Ovo je cupavo, mali gremlin

hary.jpg

I jedno je sareno

colour.jpg

colorc.jpg

mali cupavac :)

twinssa.jpg

Malisani vec pomalo grickaju, mada to je vise iz radoznalosti nego da jedu.

munchies.jpg

Sada imam 2 odrasle zenke, odraslog muzjaka i 5 malisana.
Ovi su od druge zenke, oni sada vec imaju desetak dana. Nisu hteli da izadju da se slikaju pa je slika malo losija.
Desno skroz je muzjak i zenka sa njenim malima.

othertwins.jpg

Poslednja izmena:
Jao divni su, najsladji mi je ovaj sivo beli (jel sivo?:think:) :klap:

Jel ces ih sve zadrzati? U kolikom prostoru ih drzis?

Ako mislis na ovog cupavog, jeste kao siva boja, u vise nijansi. Meni lici na gremlina :)

Da, da. Svi ostaju kod mene. I meni su svi preslatki :) Mislim da je prostorija oko 2m x 1 - 1.5metar, neznam tacno, mozda vise mozda manje.
Odlucio sam da imam puno prasica, kad ih bude mnogo vise premesticu ih u jos vecu prostoriju gde sada drzim piljevinu i drugu opremu za zivotinjice. Ona je mislim 2.5m x 3.5m, a na toj vecoj prostoriji dozidana je jos jedna ista takva, samo treba da se zavrsi krov, to ako budem imao finansija planiram da zavrsim pa ce i tu biti nekih zivotinja. Najverovatnije zeceva, mada ko zna :D Ja sam ti blesav, moram sve da imam, a najvise volim te "ukrasne" glodare.

hmm... pa neznam. Mogao bi da napravim kao pregradice(boxove) Njima je dosta 20cm visoka pregrada da nemogu da preskacu, ali mi deluje nekako bolje da svi budu pusteni zajedno, kao u prirodi, u malom coporu :)

I zelim da kazem svima onima koji imaju prasice da ne daju kupus skotnim prasicama, jer momentalno pobace....

Kupus nije dobar zato sto je tezak za varenje i treba izbegavati njegovo davanje. Sto se tice ovog pobacaja nisam bas sigurna da je to od kupusa jer mogu biti u pitanju razliciti faktori. Mozda je zenka bila starija pa zato je pobacila ili je to trudnoca sa muzjakom iz istog legla.

Vodite racuna koliko prasica imate da ne dodje do tuce ili do parenja jer su krhog zdravlja i sa time se ne treba igrati.

Voda je obavezna, nema veze da li jedu voce povrce ili suvu, neka im bude uvek dostupna pa ako je piju piju. Moj prasac je tamanio seno i isto tako pio dosta vode.

A za vise od cetiri praseta potrebno je vise od 76cm x 193cm

http://www.cavyspirit.com/sexing.htm

Prilozi

• pic7.jpg
    pic7.jpg
    9,9 KB · Pregleda: 9
  • pic8.jpg
    pic8.jpg
    13,1 KB · Pregleda: 9
Poslednja izmena:
Pozdrav svima, da se i ja ukljucim..

Imam jedan problem.. u mom gradu Negotinu nazalost nema nigde da se kupe Morski Prasici (jedino neku put za vasar) a ja ih obozavam.

Pa ako bi neko bio ljubazan da mi kaze kako da kupim/narucim morsko prase preko interneta ili ako ima negde da se "usvoji"?

Svaki komentar je dobrodosao, Hvala :)

Pozdrav svima, da se i ja ukljucim..

Imam jedan problem.. u mom gradu Negotinu nazalost nema nigde da se kupe Morski Prasici (jedino neku put za vasar) a ja ih obozavam.

Pa ako bi neko bio ljubazan da mi kaze kako da kupim/narucim morsko prase preko interneta ili ako ima negde da se "usvoji"?

Svaki komentar je dobrodosao, Hvala :)

Hmm... bilo bi dobro da u srbiji ima nesto kao posta za zivotinje, da mozemo da saljemo ljubimce jedni drugima po pristupacnim cenama. Nazalost neznam kako bi mogle da se salju zivotinje. Moraces da sacekas taj vasar ili da sam odes do nekog mesta koje ima morske prasice na prodaju.

Back