Emot Nata
Početnik
- Poruka
- 23
Sto se tice kupanja,ja sam moje kupala par puta u lavoru bez sampona.Samo mlaka voda.Uopste im se nije svidjalo,stalno su skvicali i peli se na zidove lavora da pobegnu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi semislim pol, lepo se vidi a imas i slike na netu i sajtove, ovaj na pr : http://www.guinealynx.info/sexing.html
inace ukratko prase je prestalo da jede, sugarac i gljivice zahvatile pozamasan deo tela, prognoza veterinara skoro sigurna smrt. dao mu je antibiotik i vitamine putem inekcije.... sada jede bolje, sve mu pasiram i seckam na sitne komadice, pa jede po malo i poceo je da kaki konacno! videcemo sta ce biti dalje, ako izdrzi do sutra, opet kod veta, pa cemo videti sta dalje. sve te rane na telu mu mazem jednom dnevno flogocidom od juce i cini mi se da je malo bolje
sta je bilo sa tvojim prasicem? zaboravih pitati:&videcemo sta ce biti dalje, ako izdrzi do sutra, opet kod veta, pa cemo videti sta dalje. sve te rane na telu mu mazem jednom dnevno flogocidom od juce i cini mi se da je malo bolje
Ha, pa pretpostavih, ma mislim ko zna kakvih zivinki imaChupko je dobro krsten. Necemo mu ime mijenjati. Ma mi ponekad skace po kavezu kao pomahnitali bik u ringu. Uglavnom kad mu promijenim pilotinu ili sijeno ubacim, pa ili ga to bocka ili sta vec...Veli brat> pitaj nekog sta mu je. Eto, vi to bolje znate od mene. Meni je Chupa prvi ljubimac ove vrste
pozdraviiiiiiiiiii
extranekim cudom je preziveo, danima nije hteo da jede i onda odjednom poceo opet. inace veterinari su mislili da su mu zubi prerasli.... ali nisu
gde bih mogla da nabavim zicu i plastiku ( za samostalno pravljenje prascovog kaveza)?
Ne znam kako nekome moze pasti na pamet da prase kupa samponom. Nemam komentara stvarno.
Prodajem kavez Rabbit 100![]()
Cena: 1500 dinara Lokacija: Beograd
Cula sam da su dobri vetovi u Baru i Novom. Javi se sa vestima svakako a malenom drzimo palceve.
Danas mu je malo bolje, moja pretpostavka je da je imao visoku temperaturu, sad se vise krece i jede pomalo ali nije sasvim dobro, nadam se da ce biti sve u redu.![]()
Drago mi je da je bolje. Ipak, raspitaj se za nekog pouzdanog veterinara u blizini.