burence
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
ma zurka u kuci, ne dirajfu ga kad je u kavezu, samo malo njusnu, ali kad je pusten onda su odvojeni po sobama, inace nastane frka i strka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma zurka u kuci, ne dirajfu ga kad je u kavezu, samo malo njusnu, ali kad je pusten onda su odvojeni po sobama, inace nastane frka i strka
Imam morsko prase skoro 2 godine i u avgustu sam primetila da me svrbi grlo,sto se kasnije produbilo na nos,kijanje,kasljanje...Mislila sam da je na ambroziju,isla sam da radim test na alergije ali pokazalo se da nisam alergicna ni na sta,e sad kada je lekarka cula da imam morsko prase rekla mi je da pokusam da ga poklonim nekom jer je moguce da je od njega posto oni nemaju testere na dlaku praseta,piljevinu i isparavajuce materije sto prase ostavi za sobom.Dugo se borim protiv svih zivih da prase ostane kod mene,ali jednom kada sam joj cistila kucicu pa pet minuta posle toga pocela sam da kijam,kasljem sto je dovelo skoro do gusenja.Sada mi se alergije nekad primiri,nekad vrati tako da sam prinudjena da je nekom poklonim.Cupica je zensko prase,voli da se mazi po glavici,voli da trcka,zivahna je,hranim je zdravo,sargarepa,jabuka,spanat,cvekla,narandze...Vidim da svi vi volite prasice,pa ako neko zeli da je prihvati neka mi se javi ne ticar@neobee.net (ali samo oni koji jako vole prasice i koji jako brinu o njima)
eto to je (za sada) moja Cupica,kada je bilo leto i kada me nije mucila ova dosadna alergija.![]()
Jel treba da se drze u akvarijumu,posto su morski?![]()
strasno
veterinar joj je rekao da ne piju vodu!!!!!!
Nego, tražila ja po netu tržila svašta o morskim prasićima i našla svašta kao naprimer:
Veterinari koji se bave zamorcima u gradu Beogradu:
Slobodan Spasojevic,
Veterinarska ordinacija Spina
Arsenija Carnojevica 17/a, Novi Beograd
tel 011/2130 848
radno vreme: 14-20, subotom i nedeljom od 11-14.
Dr Olga Krstic
Veterinarske ordinacija MAMA
Bistricka br. 2 (Hadzipopovac, Palilula),
011/ 3295-245
radno vreme 09-20h
subotom do 15h
nedeljom po potrebi.
Veterinar koji se bavi zamorcima u Novom Sadu:
Vladimir Ćurčić
Ambulanta Bilja & Olja,
Drage Spasić 2a, Novi Sad
021 511206
065 5 511206
Radnim danom: 9-20 časova
Subotom: 9-13 časova
Nedeljom i praznikom: 10-12 časova
Pre dolaska obavezno najavite telefonom!
ordinacijabilja&olja