Moram vas pitati!

Dragi moji i drage moje,

imam dilemu za koju mi je neophodna vasa omoc. Pa tako hvala svim iskrenim i dobronamernim ljudima ovog foruma.

islim da sam nasla svog zivota. Prepametan je, obrazovan, sve, pratim e mentalno kao niko do sada. Uzivam u njemu. Mocan je neverovatno. Na mene deluje opustajuce ma prosto uzivam. Jednom recju, po dosad vidjenom covek mog zivota...

Da li je verovatno da ce nam i fizicki kontakt biti tako dobar? Da li imate slicna iskustva? Malo se plasim...ne znam, ne bih volela da se razocaram jer mi je i taj segment bitan, vrlo bitan pa rekoh da pitam vas.

Da li je moguce imati kraj sebe nekog ko vas mentalno, fizicki, emotivno totalno zadovoljava i vise od toga? Ili trazim previse?

I sta mislite, ako vec ne moze sve od jednom, koji je segment od pomenutih najbitniji. Bez kog dela ne bi ste mogli a koji deo vec mozete i tolerisaati i ako nije bas naj, naj?

Hvala unapred!
Значи, ти се плашиш да ако се међу вама деси лош секс, да ће се све разбити у парчиће?!
Па можда и хоће.
Све зависи који си тип човека, шта је то што ти је битно и битније у односу са мушкарцем.
Чим постављаш то питање, вероватно си неко код кога емоције нису скопчане са сексуалном привлачношћу. То је могуће, као што је могуће да неко не може имати сексуални однос, а да не постоје емоције.

Пробај! Видећеш.
Из искуства знам, да секс, док су емоције узавреле, не може бити екстремно лош, али кад се стасти стишају, уме да дође до преокрета.
Рачунај на то.

Dragi ljudi hvala vam puno na odgovorima. Zaista su me naveli da malo razmislim glavom a ne uzavrelim strastima, i cini mi se da sam se nekako pribrala.

Sve to sta pisete i sama manje vise znam ali eto, ovo mi se desava valjda po prvi put i sva pravila, navike, zakoni...sve je u trenutku sruseno. I lepo sto je tako ali me prosto i dovelo u situaciju da razmisljam o tome i na ovaj nacin. Iskreno ne plasim se da ce se on razocarati, ne u sexu, ne plasim se ni da cu se ja razocarati, ne u sexu ali se plasim tog prvog utiska u krevetu. Da nas ova zelja ne napravi preosetljivima i zbunjenima, bila bi prosto steta. Ali ko sto rekoste i mislim i ja da je tacno, da se na tome moze raditi zajedno...Dakle taj prvi put ne treba i ne mora biti i zadnji cak i ako bude katastrofa...

Drago mi je i hvala vam na odgovorima. Svima.
Ljubim vas a tebe draga Borce (Mackice) narocito. I izvini ako sam bila nekada gruba, ti mi se i tvoje pisanje i te kako svidja...

Pozdrav.

Lud, lud. :lol:
A on je garant neki koji hoce samo kres semu sa tobom. :lol:
Bas to ona se u stvari plasi da se on ne razocara. To meni lici na glavni strah.
Ма какви... само јој је било досадно...
Ето чујеш и сам. Она заправо и нема проблем...:lol:

Можда је све време покушавала да нам се похвали, а ми нисмо могли да укапирамо...

Dragi moji i drage moje,

imam dilemu za koju mi je neophodna vasa omoc. Pa tako hvala svim iskrenim i dobronamernim ljudima ovog foruma.

islim da sam nasla svog zivota. Prepametan je, obrazovan, sve, pratim e mentalno kao niko do sada. Uzivam u njemu. Mocan je neverovatno. Na mene deluje opustajuce ma prosto uzivam. Jednom recju, po dosad vidjenom covek mog zivota...

Da li je verovatno da ce nam i fizicki kontakt biti tako dobar? Da li imate slicna iskustva? Malo se plasim...ne znam, ne bih volela da se razocaram jer mi je i taj segment bitan, vrlo bitan pa rekoh da pitam vas.

Da li je moguce imati kraj sebe nekog ko vas mentalno, fizicki, emotivno totalno zadovoljava i vise od toga? Ili trazim previse?

I sta mislite, ako vec ne moze sve od jednom, koji je segment od pomenutih najbitniji. Bez kog dela ne bi ste mogli a koji deo vec mozete i tolerisaati i ako nije bas naj, naj?

Hvala unapred!

Тражиш превише.

И што пре схватиш колико је он несавршен - то има више шансе да од вас буде нешто.

Ako se toliko poklapate, mislim da seks ne može da bude loš. Evo baš sam na jednoj drugoj temi o tome pisala. Gledam prema sebi. Loš seks je onaj gde je makar jedan sebičan, gleda samo sebe da zadovolji. Ja sam sebična samo kada me boli uvo za tipa. Dakle njemu mora biti loš taj seks. A kada nekoga volim, kada mi prija u svemu, imam neke emocije, onda želim da oboje uživamo. Pretpostavljam da tako i muškarci razmišljaju. Nije mi jasno kako neko može da ima loš seks, a da mu je stalo do te osobe. Možda ako je velika frka, pa ne vladaš sobom, ali to ne može biti stalna situacija i ako se desi prvog puta, samo se kresnite ponovo. :)

Treca slazem se sa tobom....Kad nekog volis radis sve da ga usrecis zar nije tako?

Dragi moji i drage moje,

Hvala unapred!

Ah...Čuvena trema pred prvi sex sa nekim do koga nam je mnooogo stalo. Pa oni leptirići u stomaku, pa kovitlac pitanja u glavi : "Da li ću mu se svideti?", "Da li će se on meni dopast?"..... A onda dodje taj famozni prvi put, pa bude super ili dobro ili ne baš tako sjajno.... Sve zavisi koliko se opustite i uživate. Jer sex je zabava. Ne posao ili obaveza već zezanje, vožnja u kojoj uživaš. Pa čak i ako prvi put bude loše? Pokušaš ponovo, možda se prijatno iznenadiš!! Ma sigurna sam da ćeš se provesti sjaaaajno;-)

Dragi moji i drage moje,

Hvala unapred!

Samo je pitanje dokle ce to da traje.....

Ма какви... само јој је било досадно...
Ето чујеш и сам. Она заправо и нема проблем...:lol:

Можда је све време покушавала да нам се похвали, а ми нисмо могли да укапирамо...
Ma i ja pomislio da se zeza nesto, kao pali masu pa pogledaj ovu recenicu:
Dakle taj prvi put ne treba i ne mora biti i zadnji cak i ako bude katastrofa...
:lol:
Ali nemam pojma previse mi deluje emotivna da bi se samo tako sprdala.

Vodolijo ako te bas zanimaju iskustva ljudi o tim prvim sexovima otvori temu pa ih pitaj. A cinjenica je da je pitanje da li cete biti skroz opusteni i da li ce sve biti bas idealno, ali nemoj uopste oko toga da se opterecujes jer to vrlo brzo dodje sve na svoje maximalno za par dana "torbanja" (o sinke me zarazio sa izrazom :) ) A moz da vam i prvi sex bude super pa onda samo lupas glavu bezveze o tome. U svakom slucaju samo se "opustis i prepustis". Uzivancija. :-)

Zvezdo,sve zavisi sta i koliko ocekujes...moj savjet ne idealizuj,tako prije mozes da se razocarash....i nikako ne uporedjuj...bivsha ljubav je bila takva kakva je...a sad imash novu shansu za neshto drugacije,bolje,ali dok ne pokushash nikad necesh znati da li je on mister pravi....rizik uvijek postoji...ni ti nisi savrshena i normalno je da nije ni on,e sad da li ste jedno za drugo to je neshto shto vrijeme pokaze....:)

Dragi moji i drage moje,

Hvala unapred!

Ma, odkud nemoguće! Pitaj mene! I mene je morila ista sumnja, ali je isparila za čas. Ne mogu da tilerišem nelojalnost, laž i neodgovornost.

Dragi moji i drage moje,

Hvala unapred!
Budi opuštena i prirodna.Ako se ti sviđaš njemu koliko i on tebi biće sve uredu.

Pazi ovog psihoanaliticara:
Pa onda zakljucak i potvrda dijagnoze koju je kolega ekspresno postavio:

Na krilima iznenadnog uspeha, ZORO- zainteresovanom korisniku pojasnjava mehanizme koji dovode do sakatog mozga, sve sa naravoucenijem za buduca pokoljenja:

A naivna Zvezda vodilja je samo pitala da li se nekom desavalo da mu partner odgovara u svemu, a da seks ipak ne bude na nivou.

a meni je ovo toliko smesno da ispljuvah filbi po tastaturi, zamalo...

Zvezdice , šta bi sa onim fatalnim što je 2 ili 3.000 km daleko ?

Trebalo je da putuješ na nekoliko meseci tamo.....kad evo tebe sa novim problemom.

Da li to znači da si prihvatila moj savet iz prethodnog posta i "odlepila" se od te fantazije,
pa rasterećena konačno našla Mr. Pravog ?

Da draga Helen, onaj jenestao u samo jednom trenutku posto upoznah Mr Pravog! Ako je Mr Pravi. Lici da je...

A onaj, skoro ga se ni ne secam vise...

I hvala svima opet. Bili ste od velike koristi sa apsolutno svim komentarima.I oni koji deluju "glupo" ili smesno bar na prvu lopstu su omogli dosta da shvatim...

Ljubim vas i hvala.

Zvezdice , šta bi sa onim fatalnim što je 2 ili 3.000 km daleko ?

Trebalo je da putuješ na nekoliko meseci tamo.....kad evo tebe sa novim problemom.

Da li to znači da si prihvatila moj savet iz prethodnog posta i "odlepila" se od te fantazije,
pa rasterećena konačno našla Mr. Pravog ?

...Одлепила се од једне фантазије, и - залепила за другу! :roll:

Back