sevilja
Iskusan
- Poruka
- 6.145
Значи, ти се плашиш да ако се међу вама деси лош секс, да ће се све разбити у парчиће?!Dragi moji i drage moje,
imam dilemu za koju mi je neophodna vasa omoc. Pa tako hvala svim iskrenim i dobronamernim ljudima ovog foruma.
islim da sam nasla svog zivota. Prepametan je, obrazovan, sve, pratim e mentalno kao niko do sada. Uzivam u njemu. Mocan je neverovatno. Na mene deluje opustajuce ma prosto uzivam. Jednom recju, po dosad vidjenom covek mog zivota...
Da li je verovatno da ce nam i fizicki kontakt biti tako dobar? Da li imate slicna iskustva? Malo se plasim...ne znam, ne bih volela da se razocaram jer mi je i taj segment bitan, vrlo bitan pa rekoh da pitam vas.
Da li je moguce imati kraj sebe nekog ko vas mentalno, fizicki, emotivno totalno zadovoljava i vise od toga? Ili trazim previse?
I sta mislite, ako vec ne moze sve od jednom, koji je segment od pomenutih najbitniji. Bez kog dela ne bi ste mogli a koji deo vec mozete i tolerisaati i ako nije bas naj, naj?
Hvala unapred!
Па можда и хоће.
Све зависи који си тип човека, шта је то што ти је битно и битније у односу са мушкарцем.
Чим постављаш то питање, вероватно си неко код кога емоције нису скопчане са сексуалном привлачношћу. То је могуће, као што је могуће да неко не може имати сексуални однос, а да не постоје емоције.
Пробај! Видећеш.
Из искуства знам, да секс, док су емоције узавреле, не може бити екстремно лош, али кад се стасти стишају, уме да дође до преокрета.
Рачунај на то.