Moralno ili ne ?

GROF79:
Ako mi je pravi drug, ja ne bi nikada.Devojke od mojih drugova ja gledam kao sestre. Tu se bas vidi da li je neko moralan ili nije.
Postoje dva razloga za to, prvi: ti bi je ionako samo kresnuo i povredio drugovu sujetu.
drugi: mislim da muskarac ipak ne treba da k...... sve sto mu se pruzi.

Kako mozes da gledas kao sestru neku dronfulju koja ti se nudi na tacni?
A ko god je bio moralan nije ***** nista u zivotu.
Kresi sve sto ti padne po moshnice i ne obaziri se mnogo na drugare. ****** bi i oni tvoju ribu ne sekiraj se.

Ako je to devojka tvog dobrog druga, opali joj šamarčinu, a posle izje.. svoju devojku, bez trunke griže savesti. Svom dobrom drugu, ispricaj sa kakvom je devojkom. Ovakav stav je malo konzervativan, ali je veoma zdrav; zasto sebe uvaliti u neprijatnosti zbog fufe.

Ma otkaci glupacu i kazi mu da mu je devojka drolja i da je dosla kod tebe da se yebe.. and let him deal with it..[/quote]

Ovaj Stefan je genije.Da ga nema,trebalo bi ga izmisliti. :D
Da i ja mislim tako.Kur.....tina.Trebao si da je isamaras.Da sam musko...,ma ne treba cak ni ruke prljati zbog nje.Teraj to u .... :twisted:

Da, moj drugar se našao u takvoj situaciji( nekoliko puta :) ). Devojka njegovog dobrog druga( koju mu je što je najcrnje on namestio), svima nama dobra poznanica, pa malo ga je posećivala pri svakoj manjoj pijanci...
I sad mi svi to znamo osim tog nesretnika... I u svim očima ona je kučka itd., taj nesretnik je papučar kojem je nabila rogove, a moj drugar(jeste da ga obično branim, ali u ovakvoj sitaciji...) ispade nevinašce, šta ćeš muško je, što ne bi ako može...

Back