Bolje sto nisu imali struju sta radi ovaj internet danas...potencija pala samo jedno ili dva deteta.
![]()
Da, slazem se u potpunosti..jedno ili dva, ako imaju srece da i jedno dobiju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje sto nisu imali struju sta radi ovaj internet danas...potencija pala samo jedno ili dva deteta.
![]()
Da, slazem se u potpunosti..jedno ili dva, ako imaju srece da i jedno dobiju...
Jedva i ono jedno nesta kilavo ide....mozda beton i asfalt uticu, treba se vratiti tradiciji i selu.![]()
Jedva i ono jedno nesta kilavo ide....mozda beton i asfalt uticu, treba se vratiti tradiciji i selu.![]()
Slazem se,posle ovih katastrofalnih poplava treba graditi sto vise ovakvih montaznih kuca kao na slici pre svega zbog brzine gradnje.
Pogledajte prilog 330035
pa si bas odabrao kucu koju sam ja napravio....
Bas ovakvu sa bazenom?.![]()
Kazu da ce poplave i dr katastrofe cesce da se ponavljaju sa klimatskim promenama, (ko u to veruje, naravno). Dali je to sansa za montazne kuce? One su jeftinije, brze se grade, i ako ih ne daj boze dokaci poplava, lakse se obnove. Slicno kao u Americi sa tornadom.
Nadam se da tornada neće biti,a ove poplave su možda lekcija za ubuduće. Ne graditi kuće pored reke.Kazu da ce poplave i dr katastrofe cesce da se ponavljaju sa klimatskim promenama, (ko u to veruje, naravno). Dali je to sansa za montazne kuce?.
Tesko...kod nas se takve stvari tesko primaju, a razlog je jednostavan...finansije..za MK moras da imas pare na gomili, ako mislis da je radis, a zidane mozes na godisnje rate da radis I to je razlog sto kod nas ne idu MK, nego ljudi namicu zidane, a obicno jos I pocnu neke grandomanske projekte sa idejama u koje ukljucuju 3 kolena koja ce ziveti u njoj, a cesto se desi da onaj koji je zapoceo kucu I ne dozivi da je zavrsi...
ne mora da bude tako. Moze da se organizuje tako da drzava daje kredit (mozda su to ti jeftini stanovi) sa nekom otplatom na vise godina. Mozda se promeni i razmisljanje gradjana, profesor Miodrag Zec je rekao u nekoj TV emisiji da kod nas vrlo retko se desava da neko zivi u kuci koju je izgradio njegov deda (mislio je na istom mestu). A to narod moze da shvati pa da odabere prekticinje resenje
Nadam se da tornada neće biti,a ove poplave su možda lekcija za ubuduće. Ne graditi kuće pored reke.
Igrom slucaja, dobio sam I bazen sa ovim kisama![]()
Sad mozes da gajis krokodili kao Spic.![]()
montazne kuce hrastmont (montaznekucehrast.rs) ... defitivno posten i korektan .. za cene ne znam ..
Montažne kuće, ytong, telešop, babini zubi, vivax bela tehnika...
Te poplave su šansa da ljudi konačno počnu da planiraju gde će da grade, da poštuju urbanistički plan, arhitektu i savete koje dobija.
... defitivno posten i korektan .. za cene ne znam ..
) ako ne znas cenu, niste ni radili, ako niste radili, mozda ste pricali, a prica sve trpi...
dobra reklama...
ljudi dajte neke pouzdane izvodjace za montaznu ako znate,treba mi i savet oko toga sta ugradjuju,na sta obratiti paznju,debljina ploca,greda,izolacija i slicno
hvala
http://www.marles.com/sl/sistem-mega-n10,
evo ti savet za debljinu zidova, ja sam nesto slicno uradio...