Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
ja najvise mrzim ljude koji sazaljevaju sami sebe,prepotentni su do bola i tupe do granica svoje i tudje iznemoglosti.Banshee, najvise na svetu mrzim ljude koji se bave politikom, i to jos vole.
ako smatram da sam upravu i da to mogu da dokazem,naravno da cu ostati pri svome.Primecujem tvoje politicko borbeno slepilo, to je isterivanje svoga do krvi.
bojim se da se u mom selu ne koristi ovo 'oterati na transfuziju' tako da ne znam sta si pokusao da kazes.Iako bih voleo da te oteram na transfuziju odlucicu da ti se nasmejem i upozorim da ne vadis moje recenice iz konteksta i lepis plakate svog lepog em vrednog i mudrog kandidata za fotelju preko postera mog.
da me upozoris?upozoris?
ili ces uraditi sta?mog kandidata?kog mog kandidata?ne znam sta si ovim pokusao da dokazes.
moj? :shock: tvoj? moj? tvoj?Tvoj je ionako potplatio dekana za svoju diplomu i uvek je lose igrao kosarku dok je moj, iako sa problemima ljudskim, ucinio nesto za zemlju umesto samo kenjao i sitnicario.
o cemu ti to jbt.ili navedi konkretna imena ili nemoj da pricas nesto bez pokrica.
tvoje postove sam na moju veliko zalost procitala,i ne bih se izlagala neprijatnosti da to ponovo uradim.jer su licemerni,ljigavi i predugacki za tako malo izrecenih stvari.Preporucio bih ti da procitas moje postove prethodne ponovo, bez seckanja, i da iskljucis svoje slepilo za tren i pokusas da ukapiras sta sam to rekao a ne procitas samo ono sto bi zelela da sam rekao.
isprazni takodjeR.
ne znam kako si njega ubacio u celu pricu,ali ajde...vise ni ne pokusavam da prodrem u tvoj nacin razmisljanja.Hajde, u ime Ratka Mladicha.
ako prestanes da budes tako patetican,mozda i ja tebe shvatim ozbiljno.tvoje reci tesko da ce ikada imati tezinu,no nazalost ja to tek sada uvidjam.E al ne secam se kada si mi rekla da sam rumen i sladak, al fala. Ako ikada prestanes da ides na podforum 'politika' pocecu ozbiljno da te shvatam i mozda ce tvoje reci imati neku tezinu.
o gadnim navikama nisi bas kompetentan da pricas.za to je i ova tema dobra ilustracija.Tamo si pokupila gadne navike.
tragicno je sto si mi bio zanimljiv i simpatican,sa uvnutim smislom za humor i ponekim lepim zakljuckom.koliko sam pogresila samo :shock:
sad ne samo da to nisi,nego mi se zbog svog ponasanja i omalovazavanja i gadis.prebrzo donosis zakljcke,ne razmisljas i osudjujes.a pri tom mislis da si najpametniji i bogom dan...jadan.najveca je greska sebe preceniti a omalovaavati ostale,ili protivnike u tvom slucaju.
tolika kolicina mrznje i zlobe je nezdrava za mladog coveka.kao i voj sado-mazo odnos prema svemu i svacemu.budi malo kriticki nastrojen prema sebi.preispitaj se momak.koristi to nekad.
i nisi mi odgovorio na pitajne o kriterijumima klasifikovanja monstruma?ko,kada i kako ih je ustanovio?i ko te je ovlastio za klasifikovanje istih?