Monotonija u braku

Ja sam u braku 20 godina i pocela je da se stvara monotonija u svakom smislu te reci.Interesuje me misljenje kako uneti svezinu u sex i u brak uopste⁰
Pozdrav, dobro dosao pre svega.
Tu nema univerzalnog odgovora.... Onovno je dobra komunikacija, da nadjete nesto sta biste radili sa uzivanjem zajedno... otputujete negde na vikend sami... neki hobi, promenite dnevnu rutinu. Svaka prica je za sebe.

Nemam ja problem sa komunikacijom,sve je ok,al ja bih neke eksperimente sexualne prirode,a moja zena je jedna tipicna balkanka,dobra za sve,al veoma konzervativna,a ja bih voleo svasta da isprobavam.
Pa jesi li probao da bas o tome razgovaras sa njom? Ima zena koje se stide da priznaju neke svoje zelje ili prohteve, bas zbog pogresnog vaspitanja da je seks nesto strasno i ruzno.

Mene nerviraju ljudi kad pricaju kako sve prsti u braku od srece i sexa,a ja znam da to nema veze sa zivotom(90%njih laze samo ne znam zasto).
Danas prosto nemas sa kim da porazgovaras,a kamo li da te neko posavetuje ili isprica kako je njemu al iskreno. Strasno

Taj korektan ili roditeljski brak je sasvim lepa opcija za nekog ko to voli. Ti definitivno nisi razvio ove fantazije od pre Pola sata vec to imas u sebe vec dugo.
Univerzalni savet ne postoi svakako najgore sto mozes sebi da priustis je da uneses nemir u porodicu i nadjes neku nemir.
Ja bi kao sto je reko neko ovde popricao skroz otvoreno bez zadiske.
Verujem da nije samo ta nova seksusalna ideja razlog za te monotonije ali ti ces to sam da uvidis.
Srecno ❣️

Taj korektan ili roditeljski brak je sasvim lepa opcija za nekog ko to voli. Ti definitivno nisi razvio ove fantazije od pre Pola sata vec to imas u sebe vec dugo.
Univerzalni savet ne postoi svakako najgore sto mozes sebi da priustis je da uneses nemir u porodicu i nadjes neku nemir.
Ja bi kao sto je reko neko ovde popricao skroz otvoreno bez zadiske.
Verujem da nije samo ta nova seksusalna ideja razlog za te monotonije ali ti ces to sam da uvidis.
Srecno ❣️
Sve si u pravu.

Nije to nova ideja,nego stara,al ne znam kako da se uzdrzim od fantazija,a da ne sjebem brak.
Ja volim sve,a ona klasika,tu je problem.
Pricao sam po nesto,al ne vredi,kad sve unapred znam sta ce biti i nista se novo ne desava.

Sta mislite o Swigerima?
To je prica za ljude koji mogu da istrpe bez posledica da neko ima seks sa partnerom... Licno ja ne bih mogao nikad ako je u pitanju neko koga volim.
Mene nerviraju ljudi kad pricaju kako sve prsti u braku od srece i sexa,a ja znam da to nema veze sa zivotom(90%njih laze samo ne znam zasto).
Danas prosto nemas sa kim da porazgovaras,a kamo li da te neko posavetuje ili isprica kako je njemu al iskreno. Strasno
Pa dizu sebi cenu, ili ih je sramota da priznaju da su mesecari (jednom mesecno 5 minuta).

Poslednja izmena:
Nemam ja problem sa komunikacijom,sve je ok,al ja bih neke eksperimente sexualne prirode,a moja zena je jedna tipicna balkanka,dobra za sve,al veoma konzervativna,a ja bih voleo svasta da isprobavam.
Pa brate, jesi li otvoren s njom u vezi toga?
Bejbe, ti i ja skapirasmo posle 20 god da nismo seksualno kompatibilni?
Sta cemo sad?
Aj vona si adr pipl.

Back