Ja sam u braku 20 godina i pocela je da se stvara monotonija u svakom smislu te reci.Interesuje me misljenje kako uneti svezinu u sex i u brak uopste⁰
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav, dobro dosao pre svega.Ja sam u braku 20 godina i pocela je da se stvara monotonija u svakom smislu te reci.Interesuje me misljenje kako uneti svezinu u sex i u brak uopste⁰
Nema sanseJa sam u braku 20 godina i pocela je da se stvara monotonija u svakom smislu te reci.Interesuje me misljenje kako uneti svezinu u sex i u brak uopste⁰
Nadji sa straneNemam ja problem sa komunikacijom,sve je ok,al ja bih neke eksperimente sexualne prirode,a moja zena je jedna tipicna balkanka,dobra za sve,al veoma konzervativna,a ja bih voleo svasta da isprobavam.
kupi vibro jaje sa daljinskimJa sam u braku 20 godina i pocela je da se stvara monotonija u svakom smislu te reci.Interesuje me misljenje kako uneti svezinu u sex i u brak uopste⁰
Pa jesi li probao da bas o tome razgovaras sa njom? Ima zena koje se stide da priznaju neke svoje zelje ili prohteve, bas zbog pogresnog vaspitanja da je seks nesto strasno i ruzno.Nemam ja problem sa komunikacijom,sve je ok,al ja bih neke eksperimente sexualne prirode,a moja zena je jedna tipicna balkanka,dobra za sve,al veoma konzervativna,a ja bih voleo svasta da isprobavam.
Da ti drugi ...zenu .....moje misljenje sve najgore.Sta mislite o Swigerima?
Sve posle 6e godine je premijaMene nerviraju ljudi kad pricaju kako sve prsti u braku od srece i sexa,a ja znam da to nema veze sa zivotom(90%njih laze samo ne znam zasto).
Danas prosto nemas sa kim da porazgovaras,a kamo li da te neko posavetuje ili isprica kako je njemu al iskreno. Strasno
Sve si u pravu.Taj korektan ili roditeljski brak je sasvim lepa opcija za nekog ko to voli. Ti definitivno nisi razvio ove fantazije od pre Pola sata vec to imas u sebe vec dugo.
Univerzalni savet ne postoi svakako najgore sto mozes sebi da priustis je da uneses nemir u porodicu i nadjes neku nemir.
Ja bi kao sto je reko neko ovde popricao skroz otvoreno bez zadiske.
Verujem da nije samo ta nova seksusalna ideja razlog za te monotonije ali ti ces to sam da uvidis.
Srecno![]()
Ako si mene pitao,nikada neće doći ako su partneri u braku iz ljubavi,ako su nemirnog duha,ako vole život.Ako su monitoni i dosadni takvi su bili i pre braka.Zar ne mislis da vremenom dodje do zasicenja?
To je prica za ljude koji mogu da istrpe bez posledica da neko ima seks sa partnerom... Licno ja ne bih mogao nikad ako je u pitanju neko koga volim.Sta mislite o Swigerima?
Pa dizu sebi cenu, ili ih je sramota da priznaju da su mesecari (jednom mesecno 5 minuta).Mene nerviraju ljudi kad pricaju kako sve prsti u braku od srece i sexa,a ja znam da to nema veze sa zivotom(90%njih laze samo ne znam zasto).
Danas prosto nemas sa kim da porazgovaras,a kamo li da te neko posavetuje ili isprica kako je njemu al iskreno. Strasno
Jesi li probao (ako mozete naravno) da odete na vikend negde?Pricao sam po nesto,al ne vredi,kad sve unapred znam sta ce biti i nista se novo ne desava.
Pa brate, jesi li otvoren s njom u vezi toga?Nemam ja problem sa komunikacijom,sve je ok,al ja bih neke eksperimente sexualne prirode,a moja zena je jedna tipicna balkanka,dobra za sve,al veoma konzervativna,a ja bih voleo svasta da isprobavam.