Kaa
Iskusan
- Poruka
- 5.946
...Neprirodno je postavljati teme na osnovu lose shvacenih tv emisija..."Bullshit" mi se inace svidja...ekstremniji su od debelog....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dekart1973:Voleo bih kada bih u ovome mogao da nađem neki, makar i najmanji smisao.
Kada čovek ima potrebu da se sa nekim "prepucava" to može da ima razne uzroke. Samo, čak i tada bi trebalo izneti makar neke ARGUMENTE, a ne samo pljuvati, pljuvati, pljuvati............. Stvarno je bez veze!
dekart1973:Možda sam otišao daleko u razmišljanju, ali stvarno mi nije jasno kako je moguće da uživaš u tome što neko spava sa tvojim partnerom. Ok mašta je jedno, ali stvarnost........ svakako drugo.
Zaista pokušavam da shvatim!!!![]()
loop:Pa ne uzivaju ljudi u tome sto neko spava sa njihovim partnerom, nego zato sto i oni spavaju sa drugim ljudima, prija im promena valjda, otkud znam posteno nisam to probao, ali ubedjen sam da je tako ispravnije nego , nego to isto samo tajno.
dekart1973:@Nico
Ne znam zašto moje postove doživljavaš kao "predavanja". To što po nešto boldujem je moja profesionalna deformacija jer želim da sve bude pregledno. A i mislim da je ljudima tako lakše da pročitaju post koji je malo "duži".
Drugo, zašto čim neko povede malo ozbiljniji razgovor odmah ispadne da se pravi "pametan". Veruj mi, znam koliko sam pametan (izmereno), i na forumu nisam da bih to pokazivao drugima. Samo pokušavam da vodim malo sadržajniji razgovor i da razmenim mišljenja sa drugima. Razgovori tipa "bla, bla" su mi, iskreno rečeno, dosadni!
Što se tiče Mila,........ da ipak ne ulazimo u to. Vidim da si pročitala "O slobodi" i drago mi je zbog toga.
A nadimak "Sokrat" mogu da shvatim samo kao kompliment.
Mislim da ipak imaš previše PREDRASUDA prema meni, jer me uopšte ne poznaješ, a na osnovu mojih postova donosiš, kako bi to političari rekli, ishitrene zaključke.
Pozdrav!
PS: Evo nisam ništa boldovao!![]()