fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 41.086
Kako smo i temu o Monarhiji rastegli svakakvim lupetanjima, može anketa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vreme monarhije tek dolazi... Ja sam naveo moje jake Argumente koje niko nije do sada opovrgao, bar ne ovde... Ni najludji REPUBLIKANCI... Tako da.. ZA KRALJDA I OTADZBINU!Mali_Oglasi:Neka mi neki republikanac vise opovrgne ove cinjenice... Ako kaze da nisam u pravu ODUSTACU OD MONARHIJE KAO JEDINOG I PRAVOG RESENJA!
...

Ја сам одавно на оној теми (а и у многим другим приликама при сличнним расправама) рекла да још нисам чула ни један озбиљан аргумент против враћања монархије.Mali_Oglasi:Neka mi neki republikanac vise opovrgne ove cinjenice... Ako kaze da nisam u pravu ODUSTACU OD MONARHIJE KAO JEDINOG I PRAVOG RESENJA!
Razumem republikance kao sto su Micunovic-koji je zavrsio na goli otok, Djindjica.. Ali ne i ljude koji su bili u SPS-u a kasnije prisli demokratama... Ne razumem ljude koji podrzavaju kraljevski, Srpski Grb NA zastavi, Nemanjice... Kraljevi su nam doneli slobodu od Turaka, sanjajuci da ozive tu istu lozu... Nemanjici i dalje zive! Ima ih svuda... Sa svim znacima... Ja sam se okrenuo ka njima! I verujem da ce se loza srpskih kraljeva ponovo vratiti... Kao sto su se i nasi preci nadali! Mi smo u prednosti u odnosu na Ruse... jer oni imaju samo grb na zastavi i nista vise...
Gucanin:А ко да буде краљ? Вук Драшковић?
kokan seljak:A sto da ne bune vuk.
Vuk je pravi nas srbin.Volem ga sto je pravi cetnik sas bradom.
E da smo ga slusali sad bi kralja imo srbin na vlasti.
Bijo sam na ravnoj gori, e da je tad vuk reko da idemo na beograd pregazili bi ga ko
plitak potok.Ja sam posle mitinga puco celu noc i psovo komunjare.
Jedva sam se smirio.Taj coek ume da oprica celu nasu istoriju tako da ti se
krv u glavu sjuri.Jos kad sam malo potego rakije sas mojim pobratimom tijosavom
teli smo oma da opasemo redenike i subare sas kokardama nataknemo na celo i odemo
da dovedemo kralja na vlast.
Mali_Oglasi:Tako treba... Sa verom u boga i dovescemo kralja ponovo... NIKADA SE KUMUNISTI VISE NECE OGLASITI!

Obersturmfuehrer:ja debil klikno na ne znaima me, a hteo da kliknem na NE NE NE i NE

Nemci su zgubili rat zbog mene...fosilvaso:Zato su Nemci i izgubili rat: Njihovi piloti 110-ki su umesto dugmeta za paljbu pritisnuli dugme radio-stanice i vikali u mikrofon: Hilfe..![]()

Obersturmfuehrer:heh
ja sam umesto radio stanice koristio telefon
pa klikno....
hektorius:Nemci su zgubili rat zbog mene...

Obersturmfuehrer:al zbog 110 sigurno nisu
bf-110 nije bio naivan aviJon![]()

Mi smo spasili Crvenu armiju, niko drugi, a Staljina je kasnije sredila UDBA, znas...samo sto to ovi ne znaju...fosilvaso:Stvarno si gnjavator!
Da te nije Slavna Crvena Armija izvukla iz šume, ti bi još mislio da WW2 nije gotov![]()
fosilvaso:Ali je i Spitfire bio makina, 6 ili 8 mitraljeza od 12,7 mm

hektorius:Mi smo spasili Crvenu armiju, niko drugi, a Staljina je kasnije sredila UDBA, znas...samo sto to ovi ne znaju...
Drzi se onih tema o kojima nesto znas...Spitfire : 2x20mm, 4x7,7mmfosilvaso:Ali je i Spitfire bio makina, 6 ili 8 mitraljeza od 12,7 mm