Монархија или република

У случају реферндума Ваш поступак би био:

• Гласам за монархију

• Гласам за републику

• Не бих изашао на референдум

• Ако мој глас буде одлучивао гласам за монархију

• Ако мој глас буде одлучивао гласам за републику

• Зависи ко ће бити монарх

• Само уколико то буде била профана монархија

• За ребулику, јер сам против наглих промена у друштву

• За сада немам изграђен став

• Равнодушан сам по овом питању

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Престолонаследник Александар Карађор-ђевић могао би врло лако постати кључни човек у ако не „помирењу“ оно бар приближавању ставова званичне Русије и британског Форин офиса око Косова, тврде наши добро обавештени извори из Москве - без обзира на то што то потомак краљевске лозе Карађорђевића јавно не потврђује.

http://www.royalfamily.org/press/press-det/intervju_glas010308_cir.htm

Iskreno, meni je najbitnija snažna Srbija, a da li će biti republika ili monarhija, to mi je nebitno.

Свакако, сви смо видели како Србија увек нагло ојача после председничких избора.

Монархија у сваком случају не може да нам штети. Ако си прочитао овај интервју престолонаследника Александра могао си запазити и закључити да би сваки грађанин ове земље у тим мислима пронашао нешто што би га обрадовало.

Нама треба први човек државнога јединства којем ће народ као највећу замерку и зло узети то што не говори најбоље српски језик;)

Нама треба човек којем ће народ као највећу замерку и зло узети то што не говори најбоље српски језик;)

која је разлика између Туђмана,Престолонаследника и Милана Панића:-P?

Једино Туђман прича на српском:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

која је разлика између Туђмана,Престолонаследника и Милана Панића:-P?

Једино Туђман прича на српском:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Зар на Грaнду није била фора која је разлика између Панића, Ругове и Александра ll?:)

све вицеве у мојим постовима сам ја осмислио,ето досада па шта да се ради?

а краља је тешко склонити са власти ако не ваља,а прецедника одмах после избора.
Мада од ових сада биће сигурно бољи

Монархија дефинитвно. Ако ништа друго бар би уживали већи углед у свету
Али од тога ништа, једини који су јавно за монархију су СПО а зна се колико су тренутно они "јаки", штета
Радикали су четници али нису за краља :confused: у преводу они би мало на власт, па мисле да тренутно није време за монархију

Back