Dekica80
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
ali niko nije pitao prestolonaslednika da li zeli da bude kralj?
sta ako niko nece da postane kralj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jel ima neko broj telefona prestolonaslednika da ga pitamo da li zeli da postane kralj?
jer ako ne zeli, onda je ova anketa besmislena![]()
dajte ljudi
mi smo republika...
sta ce nam to da se vracamo sada na monarhiju....
па Француска је одувек РепубликаСве републике су се враћале на Монархију, чак и стародревне, а најбољи је пример Француска која је свом краљу и краљици отсекла главе и ипак се вратила на краљевину, вероватно би била и сада да је Корзиканац није опет прогласио републиком.
ја мислим да то треба народ да одлучи на референдуму пре референдума о уласку у ЕУops:
Dobro je kada priznajes....![]()
Upravo su Karađorđevići napravili tu Jugu, što sam lepo objasnio u postu broj 284.
Па он ни није да неће...него је договор за његовог старијег синаali niko nije pitao prestolonaslednika da li zeli da bude kralj?
Ako moj glas bude odlučivao glasam za Republiku. Protivnik sam toga da kralj Srbije bude neko iz porodice Karađorđević, jer Karađorđevići su projugoslovenski orijentisani. Princ Aleksandar Karađorđević je veliki majstor Velike lože Jugoslavije, ne priznaje Veliku ložu Srbije čiji je veliki majstor slikar Dragan Martinović - pa samim tim ne priznaje ni Srbiju. Inače illuminati su veliki protivnici svih oblika monarhizma i to je moj glavni razlog. Živela Republika.
Je л' можеш Ти ово мало да поткрепиш неким чињеницама? Ево, ја кажем да су се Карађорђевићи исчланили из масонерије тако што је краљ Александар 1934. године убијен у Марсеју. Крађорђевићи су се исчланили из масонерије плативши најскупљу цену, плаћено животом.
Uostalom, da li su 'masoni' vezani za neka uređenja, ili su univerzalni!?
Не знам, не би требало да су везани за конкретне друштвене системе.
Александар II:Желим да служим Србији.
Живела Србија!
Monarhija bi bila opcija da imamo monarha koji je bar polu inteligentna osoba a ne kreten koji maternji jezik ni nakon 20 godina od povratka u zemlju nikako da nauchi...."moja kucha"....debilchina.Na tjaleta Petra.