Монархија или република

У случају реферндума Ваш поступак би био:

• Гласам за монархију

• Гласам за републику

• Не бих изашао на референдум

• Ако мој глас буде одлучивао гласам за монархију

• Ако мој глас буде одлучивао гласам за републику

• Зависи ко ће бити монарх

• Само уколико то буде била профана монархија

• За ребулику, јер сам против наглих промена у друштву

• За сада немам изграђен став

• Равнодушан сам по овом питању

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
dajte ljudi
mi smo republika...
sta ce nam to da se vracamo sada na monarhiju....

Све републике су се враћале на Монархију, чак и стародревне, а најбољи је пример Француска која је свом краљу и краљици отсекла главе и ипак се вратила на краљевину, вероватно би била и сада да је Корзиканац није опет прогласио републиком.

Све републике су се враћале на Монархију, чак и стародревне, а најбољи је пример Француска која је свом краљу и краљици отсекла главе и ипак се вратила на краљевину, вероватно би била и сада да је Корзиканац није опет прогласио републиком.
па Француска је одувек Република

Ako moj glas bude odlučivao glasam za Republiku. Protivnik sam toga da kralj Srbije bude neko iz porodice Karađorđević, jer Karađorđevići su projugoslovenski orijentisani. Princ Aleksandar Karađorđević je veliki majstor Velike lože Jugoslavije, ne priznaje Veliku ložu Srbije čiji je veliki majstor slikar Dragan Martinović - pa samim tim ne priznaje ni Srbiju. Inače illuminati su veliki protivnici svih oblika monarhizma i to je moj glavni razlog. Živela Republika.

Citat:
Престолонаследник Александар Карађор-ђевић могао би врло лако постати кључни човек у ако не „помирењу“ оно бар приближавању ставова званичне Русије и британског Форин офиса око Косова, тврде наши добро обавештени извори из Москве - без обзира на то што то потомак краљевске лозе Карађорђевића јавно не потврђује.

-----------------------------------
Raspadom juge-pljuge, nestankom AVNOJ-a, po pravu prestaju da važe i odluke tiletovih zločinaca kojima su ukinuli sva prava članovima kraljevske porodice!?
Tako to rade demokratske zemlje!

Upravo su Karađorđevići napravili tu Jugu, što sam lepo objasnio u postu broj 284.

Ipak se ta Juga 'malo' razlikovala od tiletove!?:D
Ja sam mislio na to da je Tile dobio pravo na tu jugu čistim zločinima i uvlačenjem Staljinu!

Paralela bi bila ova:
Da su recimo 99-e, za vreme NATO bombardovanja, Monarhisti poveli borbu za oslobađanje od tiletovih komunjarskih zločinaca, neprijatelja države i naroda i bla, bla!
Zatim proglase Monarhiju i kraj jednog perioda srpske historije!

Ako moj glas bude odlučivao glasam za Republiku. Protivnik sam toga da kralj Srbije bude neko iz porodice Karađorđević, jer Karađorđevići su projugoslovenski orijentisani. Princ Aleksandar Karađorđević je veliki majstor Velike lože Jugoslavije, ne priznaje Veliku ložu Srbije čiji je veliki majstor slikar Dragan Martinović - pa samim tim ne priznaje ni Srbiju. Inače illuminati su veliki protivnici svih oblika monarhizma i to je moj glavni razlog. Živela Republika.

Je л' можеш Ти ово мало да поткрепиш неким чињеницама? Ево, ја кажем да су се Карађорђевићи исчланили из масонерије тако што је краљ Александар 1934. године убијен у Марсеју. Крађорђевићи су се исчланили из масонерије плативши најскупљу цену, плаћено животом.

Je л' можеш Ти ово мало да поткрепиш неким чињеницама? Ево, ја кажем да су се Карађорђевићи исчланили из масонерије тако што је краљ Александар 1934. године убијен у Марсеју. Крађорђевићи су се исчланили из масонерије плативши најскупљу цену, плаћено животом.

Uostalom, da li su 'masoni' vezani za neka uređenja, ili su univerzalni!?

ali niko nije pitao prestolonaslednika da li zeli da bude kralj?
sta ako niko nece da postane kralj?

Па он жели да буде краљ и стално то напомиње.
http://www.royalfamily.org/statements/state-det/state-1412_cir.htm

Александар II:
Желим да служим Србији.
Живела Србија!

Наравно, он истог тренутка када се крунише може да се одрекне круне у корист свог најстаријег сина, а он даље у корист своје браће и тако даље.

Back