Momci u usponu

Pa zavisi od materijalnog stanja, ne?Ne može svako da priušti skup auto i ostale stvarčice kao mamac.Ali, činjenica je da takvih muškaraca ima poprilično.Lično ih ne bih nazvala tako(Momci u usponu),pre nešto kao "Momci u sunovratu".Svaki period života nešto nosi i potpis ispod tih stranica jeste uvek isti , ali rukopis je drugačiji.Neko jednostavno ne prihvata da je vreme prolazno, da ne stoji.I taj neko ima pravo na to.Da živi kako smatra da je najbolje za njega.
Joj.Bojim se da skup auto i ostale "stvarčice" ipak nisu...dovoljne.Ili.. presudne.Mora još tu nešto. :/

Da.Da. "sunovrat".
Pa jeste.Svake godine imaju svoju normalnost.A normalnost određuje većina odnosno većinsko ponašanje.
Zna se šta je normalno u tim godinama.
 
Баш свашта, никад ти ниси, без ичије потражње или интересовањ, бацао евре пред камере и курчио се фоткама на којима бележиш свој луксуз, причам ја глупости, не обраћај пажњу.
 
Баш свашта, никад ти ниси, без ичије потражње или интересовањ, бацао евре пред камере и курчио се фоткама на којима бележиш свој луксуз, причам ја глупости, не обраћај пажњу.
Pa beleži i ti nešto ko ti brani.
Jesam ti ja kriv nešto?
 
Svako vreme ima svoje heroje, ali neki to nikako da shvate. Da li primećujete da se sve više muškaraca u srednjim godinama ponaša nezrelo? Kupuju skupe automobile, nose skupa odela i skupocene satove, jurcaju za mlađim ženama iako su čersto oženjeni i imaju decu. Ja sam takve muškarce nazvao ,,Momci u usponu", jer oni izgleda nikada ne dostignu punu zrelost.
Koji to mogu, ako nisu pri SNS? Žene koje mogu sa takvima, nemaju baš najbolje mišljenje o sebi....
 
Evo izveo svoju žrtvu da gleda kako pijem kafu.
Kamera.
IMG_20230523_121316_1.jpg
 
Pazi, njega to odrzava u zivotu. Cim krenes da lezis po ceo dan, odma slede bolesti, pa stap i na kraju grob.
Jel ti znaš ono od zimus kad je meni bilo pozlilo?
Skočio mi pritisak na 180 i ne spušta se.
Meni neoverena knjižica preko četiri godine.Nisam bio kod lekara valjda od 2004.
Bio sam prestao da vežbam.Mrzelo me brate.Nije mi se htelo.Zezali se ja i žena išli kod neke rodbine.Levo desno Jednostavno nije mi bilo uopšte do toga.I meni pozli.Skoči mi pritisak i ne spušta se.Vodila me kod lekara.Agonija.Lekarka mi prepisala neke lekove.Kao jedne blaže.I jedne jake.Samo kao ako je baš visok pritisak.Ja pio ove blage Ništa.Ne deluje.Kupili ono đubre u apoteci.Onaj digitalni merač.To ništa ne meri tačno.Džabe sam bacio 4000 din.I ja popijem onaj jaki lek.I onda mi se skroz sroza pritisak.Pa je zvala hitnu pomoć.Pet dana sam se ja drkao da unormalim pritisak.I na kraju skapiram da je to od toga što nisam bio fizički aktivan.Prestanem da pijem lekove.Znači čim sam počeo da ponovo vežbam.Istog dana se sve vratilo u normalno stanje.I od tada nemam nikakvih problema.Ništa-ništa-ništa.
Pakao.
 

Back
Top