Sensei Master Moderator Poruka 91.998 juče u 23:41 - Dlake u nosu #1 Dal puštate ili uklanjate dlake u nosu?
Sensei Master Moderator Poruka 91.998 juče u 23:42 - Dlake u nosu #2 Pitam se, dal i ženama rastu dugaške dlake u nosu i šta one rade povodom toga?
Sensei Master Moderator Poruka 91.998 juče u 23:44 - Dlake u nosu #3 Kažu da nipošto ne smete da ih čupate?
Sensei Master Moderator Poruka 91.998 juče u 23:48 - Dlake u nosu #5 Ima da se kupi trimer Ne bi, fala
Edmund Poznat Poruka 7.636 danas u 00:06 - Dlake u nosu #6 Sensei: Ima da se kupi trimer Pogledajte prilog 1762780 Ne bi, fala Kliknite za proširenje... To imam Time skraćujem Nemojte brijačem Nepitajete kako znam i šta su posledice
Sensei: Ima da se kupi trimer Pogledajte prilog 1762780 Ne bi, fala Kliknite za proširenje... To imam Time skraćujem Nemojte brijačem Nepitajete kako znam i šta su posledice
Sensei Master Moderator Poruka 91.998 danas u 00:11 - Dlake u nosu #7 Edmund: To imam Time skraćujem Nemojte brijačem Nepitajete kako znam i šta su posledice Kliknite za proširenje... može makazicama
Edmund: To imam Time skraćujem Nemojte brijačem Nepitajete kako znam i šta su posledice Kliknite za proširenje... može makazicama
Edmund Poznat Poruka 7.636 danas u 00:12 - Dlake u nosu #8 Sensei: može makazicama Kliknite za proširenje... Nemoj Nezgodno je time Bolje kupi ovaj trimer mali
Sensei Master Moderator Poruka 91.998 danas u 00:14 - Dlake u nosu #9 Edmund: Nemoj Nezgodno je time Bolje kupi ovaj trimer mali Kliknite za proširenje... Meni srećom nema mnogo
Edmund: Nemoj Nezgodno je time Bolje kupi ovaj trimer mali Kliknite za proširenje... Meni srećom nema mnogo
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 81.968 danas u 00:49 - Dlake u nosu #10 Sensei: Dal puštate ili uklanjate dlake u nosu? Kliknite za proširenje... puštam jbg u prošlom životu sam bio mačor pa mi trebaju za orijentaciju
Sensei: Dal puštate ili uklanjate dlake u nosu? Kliknite za proširenje... puštam jbg u prošlom životu sam bio mačor pa mi trebaju za orijentaciju
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.118 danas u 00:53 - Dlake u nosu #11 Ja navikao to da sstucam makazama,iako ima i trimer.Ponekad i njega koristim,ali pazim da ih ne skinem skroz.Mada se meni ne vide od samih brkova
Ja navikao to da sstucam makazama,iako ima i trimer.Ponekad i njega koristim,ali pazim da ih ne skinem skroz.Mada se meni ne vide od samih brkova