Momci u usponu

Manipulacija je uvek emotivna,valjda.
Ne slažem se s tobim.
A šta ti misliš mlađi muškarci su manje manipulativni?A tek siromašni..
Realno manje, mada ima među mlađom populacijom takođe. Pa siromašan čovek osim reči on nema drugih arsenala, za razliku od bogataša.
Žrtva emotivne manipulacije, bogataš obeća mlađoj ženskoj osobi da će se razvesti od žene zbog nje i ona mu poveruje. Ima toga koliko hoćeš.

Ne slažem se s tobim.
Realno manje, mada ima među mlađom populacijom takođe. Pa siromašan čovek osim reči on nema drugih arsenala, za razliku od bogataša.

Žrtva emotivne manipulacije, bogataš obeća mlađoj ženskoj osobi da će se razvesti od žene zbog nje i ona mu poveruje. Ima toga koliko hoćeš.
Realno manje?????!!!!
Upravo suprotno.
Siromašan čovek nema ništa sem reči.Tačno.A reči.Koliko vrede?Šta su reči?Reči su bezvredne ako ih ne prate dela.A za dela treba mnogo više od pukog blebetanja.
Dobro.Za ovo drugo si možda upravu a možda i nisi. 50/50
A šta ćeš sa onima koji nemaju ženu ili onima koji su razvedeni?
Čuj.
Žrtva,jbt.

Svako vreme ima svoje heroje, ali neki to nikako da shvate. Da li primećujete da se sve više muškaraca u srednjim godinama ponaša nezrelo? Kupuju skupe automobile, nose skupa odela i skupocene satove, jurcaju za mlađim ženama iako su čersto oženjeni i imaju decu. Ja sam takve muškarce nazvao ,,Momci u usponu", jer oni izgleda nikada ne dostignu punu zrelost.

Prvo, u srednjim godinama se stekne materijalna sigurnost i kreira takva zivotna situacija da moze da se priusti dobar auto, skupe dtvari i dobra zaiebancija.

Drugo, svaleracija je nesto sto nema apsolutno veze ni da materijalnim statusom niti sa starosnom dobi - svalerisu se od reda skoro svi, bez obzira na sve.

I trece, to sto ti zamisljas da je "puna zrelost" je nista drugo nego tvoja subjektivna vizija zrelosti.
Zreo covek je covek koji je situiran, siguran u sebe, i koji se ne dokazuje nikom, nego samo sebi.

U idealnom svetu, ali u realnosti ljudi se dokazuju pred drugim ljudima.

Ti koji se dokazuju drugima nisu zreli.
Nego, da ti postavim jedno prosto pitanje, ali da mi iskreno odgovoris?

Vidis coveka srednjih godina, koji vozi preskup motor, mala serija, namuljen, koji kosta oko 40.000 evra. Vidis ga kako se parkira pored kafica, seda i narucuje espresso, pije lagano, nosi naocare od 1000 evra a na ruci mu sat od 10.000 evra.

Hoces li prvo da pomislis da ga drma kriza srednjih godina i da se on dokazuje drugima, ili da mu se iebe sta drugi misle, nego da je mozda kupio taj motor sebi jer obozava bas taj motor, taj dizajn, da je sat mozda dobio u nasledje od oca, a da voli i oseca se dobro kada ne kvari vid losim naocarima, nego je castio sebe jednim jako kvalitetnim?

Dakle koja bi ti prva misao prosla kroz glavu, onako bez analize, nego odmah!

IMG_20230522_191946.jpg

Ovom prilikom se zahvaljujem mojoj bivšoj ženi što me je zlostavljala,ucenjivala decom,psihički i materijalno potpuno uništila i gurnula u propast.
Da nije bilo nje ja ne bih bio gurnut u ono što sam bio.Ne bih upoznao sadašnju ženu i ne bi mi se desilo sve što mi se desilo i što mi se dešava.Da se sad ne hvalim ovde.
Bivša ženo hvala ti što si bila teški degenerik. :)

img_20230518_101200_1-jpg.1343646
Bravo!!! Samo nastavi tako sve najbolje ti zelim!
Koja je ovo mecka, vidim da je dobar auto

Bravo!!! Samo nastavi tako sve najbolje ti zelim!
Koja je ovo mecka, vidim da je dobar auto
https://www.caranddriver.com/mercedes-benz/gle-class-2017
Ma brate pola funkcija mu ni ne znam još.
To smo ja i moja žrtva manipulacije i zlostavljanja dali Q7 i doplatili u gotovini :/ jer žrtva hoće "da se oseća sigurno kad vozi dete" mada stvarno ne znam šta je falilo sedmici. :/
Baš ništa.
Ko će se sa ženom raspravljati.Nisam budala.

Dakle koja bi ti prva misao prosla kroz glavu, onako bez analize, nego odmah!
Motivi mogu biti različiti. Jedan razlog takvig ponašanja može biti želja da se čovek oseća zadovoljan sobom, jercverovatno nije pa mu nešto fali, a drugi razlog je želja da se impesioniraju ženski posmatrači. Šta je od dva zna samo osoba koja nosi takav stil. A dovoljno ga je malo posmatrati videti o čemu je reč.

Motivi mogu biti različiti. Jedan razlog takvig ponašanja može biti želja da se čovek oseća zadovoljan sobom, jercverovatno nije pa mu nešto fali, a drugi razlog je želja da se impesioniraju ženski posmatrači. Šta je od dva zna samo osoba koja nosi takav stil. A dovoljno ga je malo posmatrati videti o čemu je reč.

Pitao sam te sta tebi prvo, bez razmisljanja, prodje kroz glavu kad vidis takvog muskarca?
Znaci bez nekog preteranog posmatranja i analiziranja, nego sta prvo pomislis?

Pitao sam te sta tebi prvo, bez razmisljanja, prodje kroz glavu kad vidis takvog muskarca?
Znaci bez nekog preteranog posmatranja i analiziranja, nego sta prvo pomislis?
Odakle znam, ništa posebno u startu jer mi nedostaje još informacija da bih doneo zaključak. Prvi utisak bi možda bio da čovek drži do sebe i da je bogat. Ali za više od toga malo je informacija za donošenje drugih zaključaka.

. Da li primećujete da se sve više muškaraca u srednjim godinama ponaša nezrelo? Kupuju skupe automobile, nose skupa odela i skupocene satove, jurcaju za mlađim ženama iako su čersto oženjeni i imaju decu. Ja sam takve muškarce nazvao ,,Momci u usponu", jer oni izgleda nikada ne dostignu punu zrelost.
Pa zavisi od materijalnog stanja, ne?Ne može svako da priušti skup auto i ostale stvarčice kao mamac.Ali, činjenica je da takvih muškaraca ima poprilično.Lično ih ne bih nazvala tako(Momci u usponu),pre nešto kao "Momci u sunovratu".Svaki period života nešto nosi i potpis ispod tih stranica jeste uvek isti , ali rukopis je drugačiji.Neko jednostavno ne prihvata da je vreme prolazno, da ne stoji.I taj neko ima pravo na to.Da živi kako smatra da je najbolje za njega.

Back