Momci u usponu

Bolje vreme. :)
Bolje vreme je sada.
Bolje vreme će biti.
Bolje vreme je bilo.
Uvek je nekome bolje vreme.Ne zato što je stvarno došlo neko bolje vreme nego zato što se neko pametno potrudio da mu bude bolje vreme.
Niko ti neće doneti bolje vreme umesto tebe.
Nije stvar u tome kako je kome, nego je problem što optužuješ žene da gledaju samo novac, a ti sam se ovde reklamiraš novcem i kolima. I ovo ti kaže neko ko je bukvalno sve imao u životu (da ne misliš da mi je sad nešto krivo).

Nije stvar u tome kako je kome, nego je problem što optužuješ žene da gledaju samo novac, a ti sam se ovde reklamiraš novcem i kolima. I ovo ti kaže neko ko je bukvalno sve imao u životu (da ne misliš da mi je sad nešto krivo).
Šta je poenta ove teme brate?
O čemu pišeš?
Kakve sad žene?
Pa ima žena koje su takve.Jedan popriličan broj naravno ne sve ali..ne sve.
Ima i muškaraca takvih koliko hoćeš.
Pa napravi opet pare.
Ako si ih napravio jednom možeš uvek.Ako imaš volje.Znaš sve da ne tupim slova.Nidi ktompir bad boy i ostali indijanci.

Šta je poenta ove teme brate?
O čemu pišeš?
Kakve sad žene?
Pa ima žena koje su takve.Jedan popriličan broj naravno ne sve ali..ne sve.
Ima i muškaraca takvih koliko hoćeš.
Pa napravi opet pare.
Ako si ih napravio jednom možeš uvek.Ako imaš volje.Znaš sve da ne tupim slova.Nidi ktompir bad boy i ostali indijanci.
Ali meni novac nije potreban uopšte. Ne radi se ovde o novcu.

Svako vreme ima svoje heroje, ali neki to nikako da shvate. Da li primećujete da se sve više muškaraca u srednjim godinama ponaša nezrelo? Kupuju skupe automobile, nose skupa odela i skupocene satove, jurcaju za mlađim ženama iako su čersto oženjeni i imaju decu. Ja sam takve muškarce nazvao ,,Momci u usponu", jer oni izgleda nikada ne dostignu punu zrelost.
svaki normalan muskarac hoce mlade zene
nece sigurno stare babe

Poslednja izmena od moderatora:
IMG_20230522_120200.jpg

Kako se ti nosiš sa krizom srednjih godina?
Kako ustvari izgleda ta kriza?
Šta ti vidiš,doživljavaš.
Pričamo.Ne znam.
I ne obraćaj pažnju na trolovanje indijanaca.Forum je đubre.Prepun najrazčičitijih degenerika.
Piši..
Nemam krizu uopšte. Ja sam se sa starenjem pomirio sa 25. Imao krizu oko mesec dana, valjda sam postao svestan da se bliži 30, kažem trajalo oko mesec dana i to je to.

ti si u ozbiljnim godinama
decko
!
vrlo ozbiljnim
u tvojim godinama ja sam vec imao cerku od 4 godine
dva braka iza sebe i 6 godina sluzbe
Nije to sada tema, neoženjeni muškarci, tema su ,,momci u usponu". Navodni momci u navodnom usponu i njihovoj potrebi za neprestanim dokazivanjem pred ženskim svetom.

Poslednja izmena:
Nije to sada tema, neoženjeni muškarci, tema su ,,momci u usponu". Navodni momci u navodnom usponu i njihovoj potrebi za neprestanim dokazivanjem pred ženskim svetom.
koga uopste boli hur ko sta kad kako kome koliko i na koji nacin :O
vatafak vit ju boj
gledas sebe i pred sebe i za sebe
u se
na se
i poda se

sta mene to briga sto neki tamo nesto tamo

Back