dragojIo
Aktivan član
- Poruka
- 1.612
pale me "neosedlane kobile" i mrzim sebe zbog toga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nisi zaboravio da pomeneš harizmu?progoran:pali me pedantna lepa uredna devojka sa puno harizme i sarma inteligencije i harizme eto to
Da,stvaaaarno si mnogo perverzan.... takvu perverziju nikad u zhivotu nisam chula! Da ti lizhe ushi????? :shock: Fuj! Grozan si!Ivan015:Ako hocete pravi odgovor evo vam ga... pali me kad mi grickaju i lizu usi...mislim da je to moja najveca erogena zona...posle q... ma ja sam perverzan uzasno![]()
![]()
... Kad nema devojke ja imam kuce da mi lize ushi LOL
![]()
![]()
![]()
"Sarma inteligencija" je verovatno sposobnost intuitivnog spremanja savrshene sarme.progoran:pali me pedantna lepa uredna devojka sa puno harizme i sarma inteligencije i harizme eto to
Peta W.:Da,stvaaaarno si mnogo perverzan.... takvu perverziju nikad u zhivotu nisam chula! Da ti lizhe ushi????? :shock: Fuj! Grozan si!Pod hitno kod psihijatra...
![]()
Pa kuzi, mene dosta stvari pali ali nisam bolestan... Ovo mi je najbolesnija stvar...Peta W.:Jao Ivane bre....nisi me shvatio....htela sam da kazhem da to shto si napisao mozhe biti sve,samo ne perverzno.
Ja i mushke erogene zone.... :? ne,ne znam.. vishe volim ribe .![]()
![]()
Ivan015:Pa kuzi, mene dosta stvari pali ali nisam bolestan... Ovo mi je najbolesnija stvar...ustvari, mislio sam na grickanje usiju i saputanje ako me kuzis
... A inace ribi sa kojom planiram duze vreme da budem ne dajem da radi raznorazne perverzije pa cak ni da mi pu*i.. :-)