Momci,aj odgovorite mi iskrenoo..

Drugo je to ako ode, ali ako je tu stalno, i vidjas tu osobu, to je potpuno druga stvar. Kazes 6 meseci, kako onda moja drugarica od osmog razreda ima istog decka, sad je cetvrta godina faksa? Sto je tragicno, ona skoro da nije uopste izlazila u tom periodu, nije se provodila kao ostali mladi, vec je samo uz decka bila..

Možda jeste ljubav.
A možda je strah da ne ostane sama...Ima sigurnu vezu, što bi prekidala, jer ako prekine, pitanje je da li će naći dečka željnog veze u ovom vremenu kombinacija :)

Najjače je kad mladi govore kako nema nade :D
Neće biti nade kad oćelaviš, smežuraš se i zubi ti poispadaju.

Kad se deca nauče da se ne plaše poraza/kraja, jer je to neminovno. Najbolje bi bilo ne upuštati se nikada ni u kakvu lepu vezu, jer je raskid zasigurno gadan. To jeste tako. nijedan kraj nije lep. I sve više je onih koji se čuvaju pod staklenim zvonom da ne bi bili povređeni,a kriju se iza toga " ja neću obavezu". Pa ko te obavezuje i čime? Ako ti je stvarno lako da se okreneš i ideš, pa idi, ko te tera.

Ne treba se odricati nečega što može biti lepo, da bi se izbeglo nešto što nije prijatno. Pa ne cvetaju svima ruže u životu. Ove godine su vreme kada se ljudima dešavaju neverovatne i prelepe stvari i to tako i treba da bude.

TripleFacePalm.jpg

Najjače je kad mladi govore kako nema nade :D
Neće biti nade kad oćelaviš, smežuraš se i zubi ti poispadaju.

Kad se deca nauče da se ne plaše poraza/kraja, jer je to neminovno. Najbolje bi bilo ne upuštati se nikada ni u kakvu lepu vezu, jer je raskid zasigurno gadan. To jeste tako. nijedan kraj nije lep. I sve više je onih koji se čuvaju pod staklenim zvonom da ne bi bili povređeni,a kriju se iza toga " ja neću obavezu". Pa ko te obavezuje i čime? Ako ti je stvarno lako da se okreneš i ideš, pa idi, ko te tera.

Ne treba se odricati nečega što može biti lepo, da bi se izbeglo nešto što nije prijatno. Pa ne cvetaju svima ruže u životu. Ove godine su vreme kada se ljudima dešavaju neverovatne i prelepe stvari i to tako i treba da bude.

Kada oćelaviš možeš da presadiš kosu, kada se smezuraš možeš da ideš na fejs lifting, a kada ti poispadaju zubi možeš da staviš nove..Uvek ima nade! :D

Back