Bratislav_90
Iskusan
- Poruka
- 5.522
u
braco, s mojeg trenutnog vidjenja je to zrtva![]()
naravno onda svakako sto vise partnera sto manje obaveza : D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u
braco, s mojeg trenutnog vidjenja je to zrtva![]()
Drugo je to ako ode, ali ako je tu stalno, i vidjas tu osobu, to je potpuno druga stvar. Kazes 6 meseci, kako onda moja drugarica od osmog razreda ima istog decka, sad je cetvrta godina faksa? Sto je tragicno, ona skoro da nije uopste izlazila u tom periodu, nije se provodila kao ostali mladi, vec je samo uz decka bila..

Možda jeste ljubav.
A možda je strah da ne ostane sama...Ima sigurnu vezu, što bi prekidala, jer ako prekine, pitanje je da li će naći dečka željnog veze u ovom vremenu kombinacija![]()
Da jako tesko devojci naci muskarca za vezu lol
Svi pojam "VEZA" pre shvataju kao obaVEZA, a ne kao poVEZAnost.
što se ti onda nisi našao nekoj, no liferu?
Ja vec imam devojku godinu dana ^_^. Evo ti sajtovi puni MUSKIH oglasa. Koliko vidim svi traze zene, niko ne trazi muskarca : D
Pa prva si pitala/o koliko se secam? :S..BRAVO, BRATISLAVE, MAČKO. JA NE ZNAM ŠTA BIH BEZ OVOG SAZNANJA.
Najjače je kad mladi govore kako nema nade
Neće biti nade kad oćelaviš, smežuraš se i zubi ti poispadaju.
Kad se deca nauče da se ne plaše poraza/kraja, jer je to neminovno. Najbolje bi bilo ne upuštati se nikada ni u kakvu lepu vezu, jer je raskid zasigurno gadan. To jeste tako. nijedan kraj nije lep. I sve više je onih koji se čuvaju pod staklenim zvonom da ne bi bili povređeni,a kriju se iza toga " ja neću obavezu". Pa ko te obavezuje i čime? Ako ti je stvarno lako da se okreneš i ideš, pa idi, ko te tera.
Ne treba se odricati nečega što može biti lepo, da bi se izbeglo nešto što nije prijatno. Pa ne cvetaju svima ruže u životu. Ove godine su vreme kada se ljudima dešavaju neverovatne i prelepe stvari i to tako i treba da bude.
ne razumem.mislim da je kvarno sa njihove strane ko god da mi blokira rep..ne brini naćiće ti bvaca partnerku putem ličnih oglasa
i meni je
to je zbog toga što ti previše ljudi daje reputacije. razumi publicitet. znam da je teško