Momci,aj odgovorite mi iskrenoo..

Koja svrha je biti sa devojkom na jedno vece?i zasto? Jedan mi se svidjao jako dugo,ali je on hteo samo na jedno vece,i cak mi je rekao ,,moze i na dva,nema problema'' :sad2:

Ivana 1996 godine ima problem sto neki momak koji jos se svidja zeli da bude sa njom na jedno vece,dete imas 13 godina,idi bre uci skolu nemoj da preopterecujes mozak time...

Bezao sam sa matisa u skoli,ali da 16 godina to su vec deinitivno ozbiljne godine za ovakav problem...daj bre nemojte se zajebavate :hahaha:

Ne kazem ja da su to godine za ovaj problem, ali bar lepo racunaj xD Mada ne znas ti kako je danas... Devojke njenih godina samo se bacaju za sex... Ja sa svojim drustvom kad izadjem redovno nas savataju neke, pa ih odbijamo, a greota da ih oteramo u picku materinu... xD

Ne kazem ja da su to godine za ovaj problem, ali bar lepo racunaj xD Mada ne znas ti kako je danas... Devojke njenih godina samo se bacaju za sex... Ja sa svojim drustvom kad izadjem redovno nas savataju neke, pa ih odbijamo, a greota da ih oteramo u picku materinu... xD

U tako sam se ja zeznuo jednom,isto devojka od oka bi joj dao 25 godina,ispostavilo se da puni 16 za par meseci,zeludac mi se prevrnuo...

Back