- Poruka
- 71.188
ne znam detalje, verovatno je zauzeta moj KorniE znaš li šta je sa Vlad, nema je na forumu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam detalje, verovatno je zauzeta moj KorniE znaš li šta je sa Vlad, nema je na forumu?

Samo da je dobro, čudno mi bilo što je nema, juče sam primetio kad sam postavljao na Muzici.ne znam detalje, verovatno je zauzeta moj Korni![]()
Извини,ко је Моца?Још сам нови овде,па не знам све.Dobro, Moca zrači autoritetom
Ima taj vajb
Legenda je
Види се да је @Baudrillard лажљивац.sve je ok...ne brinem se vise...u sekundi je demantovana njegova prica![]()
I ti mi se smejes
Ako ako, u blokce.![]()

Што стиховима боца...Pura Moca
E znaš li šta je sa Vlad, nema je na forumu?
Pa koliko godina imate?Неки не знамо ни теорију...
То јест, заборавило се...
Рима, слик или срок.
![]()
Касно је за то...Pa koliko godina imate?
Mislim zbog obucavanja
A niste jos u penziji, znaci nije kasno.Касно је за то...
сада само платонски волим, и женама не могу да одолим.
Za koga se udala, za Vlada Cepeša?Ti nisi obavesten da se udala i da je na medenom mesecu u Transilvaniji
e moj Badri ... sve se otelo kontroli
Да се љуби страсно...A niste jos u penziji, znaci nije kasno.

Тако испада,према ономе што је написано.Ma daj, ispašću najveći manijak, koji samo upada na pp.![]()
Ne, ne, ima nesto zanimljivo u: ljubim ruke milostiva, sada cu da Vam stavimДа се љуби страсно...
Не нисмо, овај НИСАМ у пензији...далеко сам од тога...
као да је то битно...
Извините, неугодно ми је када ми персирате...Ne, ne, ima nesto zanimljivo u: ljubim ruke milostiva, sada cu da Vam stavim
Nemoj da se plašiš, tebi neću da upadam na pp.Тако испада,према ономе што је написано.
Pa niste razumeli, dragi gospodine, ne mogu ja da stavljam, ja primam.Извините, неугодно ми је када ми персирате...
молим Вас да МИ ставите, а не нама...
па шта год се и где год стављало...
Ko kome i šta stavlja?Ne, ne, ima nesto zanimljivo u: ljubim ruke milostiva, sada cu da Vam stavim
I mene je on uplasio, i ja necu da mu upadnem u pp.Nemoj da se plašiš, tebi neću da upadam na pp.![]()

А то...Pa niste razumeli, dragi gospodine, ne mogu ja da stavljam, ja primam.

Мени је глава као Цоцин бубањ...I boli me glava. Odoh od Milanceta da trazim taj vit-C1.![]()
Znas sine, postoje pcela i cvet....Ko kome i šta stavlja?
I ti kod Milance po vitC1. Ima li jos neko, da sacekamo, pa svi u kanc zajedno da mu banemo?Мени је глава као Цоцин бубањ...
пред кишу хоће понекад тако...