Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za koga se udala, za Vlada Cepeša?![]()
Au kako me oduvaА то...
ја нисам пошиљалац...а ни прималац...
Ја сам теоретичар.
Хвала за пажњу.
![]()
Ја имам сада пар слободних дана, а свакако на селу неког посла...
одморићу мало од рачунара и свега с тим у вези...

Ko mi naljutio Srebru?
Ja ću objasnim najkraće moguće..Nije niko od nas, ne mogu da objašnjavam.

Ја нисам пример за цитирање...Au kako me oduva
I posle me pitaju sto sam sama![]()
Заузет је тренутно...оправданоNisam tu![]()

Veceras muvamo Vladu131. Al ne smemo da ga diramo.Ja ću objasnim najkraće moguće..
Ponizna mogu budem samo u sexu i nigde više. Ovde mi ne pada na pamet.
Nisam ljuta već zajebancija gde mora paziš na svaku reč nije zajebancija daleko je od toga. A ja se il zajebaam il se ne zajebavam ne umem fejkujem.
Družimo se malo u pp malo u realu al ne odričem se dragih ljudi zbog tamo nekih nesrećnih..
Volim vas bando![]()

Sad si nasla, kad treba da muvamo Vladu.Eto odustajem skroz od muskog roda, ne ide mi vise ni lagani flert![]()

Hoces ja da ga muvam, pa da obrise nalog na krstarici?Veceras muvamo Vladu131. Al ne smemo da ga diramo.![]()

Још да сам ја схватио да она флертује са мном...Sad si nasla, kad treba da muvamo Vladu.![]()

Kod starih vise nema gde, sad juri ove zainteresovane i koji obecavaju@Baudrillard ajde sad...nemoj ovuda da siris paniku...stvarno vise ne ulazis u...pp?![]()

Mozes da krečis vockiceNego, videla sam da je dosla @Poli46
Sto ta cura otvara lepe teme!
Svasta nesto sam naucila od nje o slikarstvu.
Cekaj prvo mi da zakuvamo, ti mozes da zaprzis.Hoces ja da ga muvam, pa da obrise nalog na krstarici?
Promeni ime, uzme lazni pasos i ode u Zimbabve...

Kolko sam ja korpi popio u zivotu, jedan kineski tanker ih ne bi popakovaoЈош да сам ја схватио да она флертује са мном...
Лепо ја рекох да нисам еталон вредности...
Moja kancelarija je uvek otvorena.Eto odustajem skroz od muskog roda, ne ide mi vise ni lagani flert![]()